Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

quote:

Orijinalden alıntı: sonyman01

Güncellemeden sonra görüşlerim şöyle;

Yeşil yerine mavi tonların kullanılması bence gayet hoş olmuş
    Telefondaki takılmalar sıfıra indirilmiş
    Beats Audio özelliği bence çok kötü olmuş ses aşırı derecede yüksek son seste müzik dinleyemiyorum
    Kamera çekimleri bence kötüleşmiş heleki gece çekimleri berbat

şimdilik bu kadar...

Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz ?

Vallahi modelini bilmiyorum Maxell marka kulaklık abimin norveçten gelirken getirdiği mp3 çalardan çarpmıştım.Telefona takınca baktım sesi çok iyi veriyor hemen çarptım.Beyaz kulakiçi kulaklık bence çok çok kaliteli olmasada sesi 10 numara veriyor basslar tizler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Bugün Vatanbilgisayardan aldım, gelmesini bekliyorum...
    Kullandığım telefon C5-03 birden android telefona geçince biraz zor olacak benim için...
    Neyse kullanma kılavuzunu okurum...

bu başlığın 2. mesajına da bir göz gezdir istersen eklenmesini istediğin bir şey olursa haber ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 11 Ocak 2013; 22:34:45 >
  • S3 işlemcili telefonlarla ilgili ayrı bir güncelleme tarihi mi var acaba, henüz görünürde bir güncelleme olmadı, kaynaklara baktığımda da s3 ile ilgili bir yazı söz konusu değil. Bilgisi olan var mı?
  • başlığı takip ediyorum da mesajlar genelde yazılım güncellemesi konusunda oluyor.
    sıkıntı nedir, telefonun üzerindeki yazılımda sıkıntı mı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t8nx81tn -- 11 Ocak 2013; 23:28:34 >
  • S4 Sürüm 4.0.4 HDR çekim modu.

Hep yazılım konuşuyoruz değişiklik olsun az.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Bugün Vatanbilgisayardan aldım, gelmesini bekliyorum...
    Kullandığım telefon C5-03 birden android telefona geçince biraz zor olacak benim için...
    Neyse kullanma kılavuzunu okurum...

bu başlığın 2. mesajına da bir göz gezdir istersen eklenmesini istediğin bir şey olursa haber ver.

Onları hep okudum az çok bildiğim şeyler, hele bi gelsin bol bol soru sorarım ben

• Arkadaşlar bir tanıdığımıza telefonu almayı düşünüyoruz.Ancak birkaç merak ettiğimiz konu var.

Bataryası nasıl yeterli mi? One X gibi yetersiz mi? Yoksa daha mı iyi?

Bir de genel olarak telefondan memnun musunuz?
  • çok ince telefon.
    batarya performansını ben de merak ediyorum.
  • arkadaslar bende iphone 4s ile one s arasinda kaldim ama galiba one s alicam. merak ettigim konu s4 islemcili garantili satan bir yer varmi? vatana sordum s3 islemcisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromelf

arkadaslar bende iphone 4s ile one s arasinda kaldim ama galiba one s alicam. merak ettigim konu s4 islemcili garantili satan bir yer varmi? vatana sordum s3 islemcisi var

Bende önümüzdeki hafta One S almaya karar verdim. S4 işlemcili garantili satan bir yer var m Türkiyede yoksa mecburen yurtdışından mı getirmek zorundayız S4 makinayı? Birde kutusundan ikisi arasındaki farkı anlamak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

quote:

arkadaslar bende iphone 4s ile one s arasinda kaldim ama galiba one s alicam. merak ettigim konu s4 islemcili garantili satan bir yer varmi? vatana sordum s3 islemcisi var

Bende önümüzdeki hafta One S almaya karar verdim. S4 işlemcili garantili satan bir yer var m Türkiyede yoksa mecburen yurtdışından mı getirmek zorundayız S4 makinayı? Birde kutusundan ikisi arasındaki farkı anlamak mümkün mü?

Kutusundan anlasiliyor bildigim kadariyla model no kisminda z520 yazarsa s4, z560 yazarsa s3 islemcili oluyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

quote:

Kutusundan anlasiliyor bildigim kadariyla model no kisminda z520 yazarsa s4, z560 yazarsa s3 islemcili oluyor..

Eğer şanslıysanız aldığınız telefon 28 nm üretim bandından çıkmış Qualcomm'un MSM8260A çipsetli Dual-core 1.5 Ghz Krait Adreno 225 GPU'lu bir Snapdragon S4 SoC (Sistem üzerinde çip) işlemciye sahiptir. Şanslıysanız diyorum çünkü ülkemizde resmi olarak ilk satışa girdiği günden beri satılan model Snapdragon S3 işlemcili modeldir.
    Snapdrogon S3 ise 45 nm üretim mimarili Dual-core 1.7 Ghz Adreno 220 GPU lu bir işlemcidir ve biraz daha eski bir teknolojidir.S4 lü bir cihazın kutusunun arkasında Z520e yazar.Buradan cihazı incelemeden S4 işlemcili olduğunu anlayabilirsiniz. S3 lü bir cihazın kutusunda ise Z560e yazar.

1.SAYFA 2. MESAJDA BU BİLGİ MEVCUTTUR.

• Bugün bu telesonu S4 olanı vatanda gördüm 1190 tl sizce almaya değermi.

Eksikleri varmı, kusur varmı,
    Uygulamalar root etmeden hafıza kartına taşınıyormu,
    Oyunlarda nasıl, oynatamadıgı varmı.

Eğer bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ya dostlar bu whatsappdan anlayan varmı? tek bir telefonum var ve whatsapp da kişisel hattım kayıtlı normalde şirket hattını kullanıyorum ama şirket hattı ile girş yapmak istemiyorum.. konustugum kişiler msjlar duruyor şimdi ben msj atsam karsıdaki kişiye kişisel numarammı görünür yoksa şirket hattımmı. şirket hattımın görülmesini istemiyorumda tak çıkar olayıda sıktı iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bugün bu telesonu S4 olanı vatanda gördüm 1190 tl sizce almaya değermi.

bir sn düşünme derim ;) ama s4 nasıl buldun sanslıymısın baya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

quote:

Buradaki bilgileri okuyunca o kanaate vardım.

1.500 dual işlemcili S4 diye ayzmışlar bugünde vatanda baktım bu var satan arkadaşta abi bunlar iki model bu 1.500 ghz olanı dedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

quote:

Buradaki bilgileri okuyunca o kanaate vardım.

1.500 dual işlemcili S4 diye ayzmışlar bugünde vatanda baktım bu var satan arkadaşta abi bunlar iki model bu 1.500 ghz olanı dedi.

s4 ghz dusuk ama krait mimarisi sayesinde çok güzel olmus. s3 eski bi işlmcı 1,7 yaparak aradaki acıgı duzeltmişler ayrıca dediüin fiyat cok cok iyi.oynatmadıgı oyun yok ama gta vice city markette uyumsuz diyor ama cok guzel oynatıyor rootsuz..

• quote:

Turkiye de satilanlar S3 islemcili. Avrupa'da da son aylarsa satisa cikan urunlerin de S3 islemcili oldugu forumda yazildi. Eger alacaksaniz kontrol edip, oyle alin.

Sunu da gozardi etmeyin: htc, eski htc degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Turkiye de satilanlar S3 islemcili. Avrupa'da da son aylarsa satisa cikan urunlerin de S3 islemcili oldugu forumda yazildi. Eger alacaksaniz kontrol edip, oyle alin.

Sunu da gozardi etmeyin: htc, eski htc degil.

-Nedir bu S3-S4 olayı,
    Eğer şanslıysanız aldığınız telefon 28 nm üretim bandından çıkmış Qualcomm'un MSM8260A çipsetli Dual-core 1.5 Ghz Krait Adreno 225 GPU'lu bir Snapdragon S4 SoC (Sistem üzerinde çip) işlemciye sahiptir. Şanslıysanız diyorum çünkü ülkemizde resmi olarak ilk satışa girdiği günden beri satılan model Snapdragon S3 işlemcili modeldir.
    Snapdrogon S3 ise 45 nm üretim mimarili Dual-core 1.7 Ghz Adreno 220 GPU lu bir işlemcidir ve biraz daha eski bir teknolojidir.S4 lü bir cihazın kutusunun arkasında Z520e yazar.Buradan cihazı incelemeden S4 işlemcili olduğunu anlayabilirsiniz. S3 lü bir cihazın kutusunda ise Z560e yazar.

Konunun başında şu yazıyı okudum ve S4 olanın 1.500 Ghz oldugu yazıyordu, vatandakide 1.500 Ghz yazıyordu eger etiket hatalı değilse.

Vatanda S4 var, genede bir ara ugrar bakarım.

• genelde etiket hatalı oluyor çok oldu çünkü buradalar da çok konuşuludu.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.