Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih56

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bugün bu telesonu S4 olanı vatanda gördüm 1190 tl sizce almaya değermi.

Hocam hangi vatanda gördünüz acaba? Bende hemen yarın gidip bakayım ve S4 ise o dakika alacağım.
    Bilgilendirirsen sevinirim.

İzmir semt garajı duragındaki vatan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanEmirhan

quote:

Orijinalden alıntı: _VoRTeX_

Selam arkadaşlar. Yaklaşlaşık 20 gün önce vatan bilgisayardan %30 kampanya kapsamında HTC One S (S3)aldım. Neredeyse o günden beri telefonu elimden hiç düşürmedim. Ben de hala güncelleme bekliyorum ama maalesef "Telefonunuz için hiçbir güncelleme yok" mesajını görmekten sıkıntı geldi artık. Neredeyse telefonu root edecektim ve son anda vazgeçtim. Bu arada konudaki tüm mesajları okudum ve JB güncellemesi yapan bazı arkadaşlar "android.acore" hatasından bahsetmiş. Nette dolanırken HTC'nin bu hatayla ilgili bir güncelleme çıkardığını gördüm ve burda olmadığını farkettim. Güncelleme sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz. (İngilizce)
    Uygun olduğum bir sırada da telefonu aldığımdan beri yüklediğim uygulamaları, widgetları, oyunları ve canlı duvar kağıtlarını sizlerle paylaşacağım. Görüşmek üzere.

%30 kampanya ile ne kadara aldınız ?

1250 tl'ye almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bende s4 olandan aldım güzel bi duygu beyler bunu nasıl türkçe yaparım? hangi programı indirmeliyim birde forumda program tavsiyesi görmedim ne önerirsiniz ilk defa android kullanıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: badadam

Bugün bende s4 olandan aldım güzel bi duygu beyler bunu nasıl türkçe yaparım? hangi programı indirmeliyim birde forumda program tavsiyesi görmedim ne önerirsiniz ilk defa android kullanıyorumda

locale select die uygulama var gogle play de ben onu kullanyorum.
  • quote:

Bugün bende s4 olandan aldım güzel bi duygu beyler bunu nasıl türkçe yaparım? hangi programı indirmeliyim birde forumda program tavsiyesi görmedim ne önerirsiniz ilk defa android kullanıyorumda

sana bir liste atayım kardeşim hayırlı olsun telefonun aramıza hoş geldin.

arkadaşlar root ve custom rom konusunda deneyimli one s üzerinde custom rom kullanan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir mi acaba başlığımızın böyle bir paylaşıma ihtiyacı var.
  • Arkadaşlar guncellemeden sonra klavyede problem yaşıyorum.Telefonu yatay konuma cevirdigim zaman y harfi yok oluyor yerine z harfi çıkıyor yani klavyede iki tane z harfi oluyor.fabrika ayarlarina dönüş yaptım guncellemeden sonra.dikey konumda problem yok.

• Arkadaşlar türkiyede s4 satılmıyor vatan veya herhangi bir markette yok burda tam araştırmadan yazipta kimseyi heyecanlandirmayin

• başım belada beyler yeğenım ekran desenini baya bi yanlş girimiş mail soruyo tel de int de kapalıydı çuvalladım resmen YARDIMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

başım belada beyler yeğenım ekran desenini baya bi yanlş girimiş mail soruyo tel de int de kapalıydı çuvalladım resmen YARDIMMM

belli bir süre bekledikten sonra tekrar normal olur diye biliyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.
  • Factory reset yaptim silindi herbisey.:( Vodafone ayarlari nasildi yazabilecek varmi qcaba

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

arkadaşlar root ve custom rom konusunda deneyimli one s üzerinde custom rom kullanan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir mi acaba başlığımızın böyle bir paylaşıma ihtiyacı var.

Uzun bir aradan sonra DH'ye tekrar döndüm.

Bizde bulunan S3 cihazlar için malesef fazla rom yok.. Basic ve trickdroid var sadece.. İmrenerek bakıyorum bi cm10 yada viper yok yapmadılar s3 olanlara. trickdroid kullandım tweakıyla birlikte ama geri ruu ile orjinale döndüm. şuan sadece rootlu orjinal romdayım gayet memnunum.. romtoolbox ile istediklerimi istediğim gibi hallediyorum zaten. tek beklentim custom romları felan geçtim usb destekli bir kernel yayınlasalar jb bile gerek duymam.. malesef galaxy s3 için yapılan çalışmlar bizim s3ler için yapılmıyor. adamlar 4.0.3 sürümde otg kabloları ile usb kullanıyorlar.. Ama telefonumu seviyorum :)

İyi Forumlar..

• quote:

Factory reset yaptim silindi herbisey.:( Vodafone ayarlari nasildi yazabilecek varmi qcaba

Reset yapmadanda senin sorunun düzelebilirdi kardeşim.. neyse yapmışsın artık.. Ayarlar derke mms söyleyemem kafamdan ama internet için ekle dedikten sonra sadece adını internet yazman yeterli.. mms ayarını google'ye danış derim..
  • hocam nerde kaldınz ya acil olmasa beklerdım yarına da şuan işteyım nezaman ne olacağı belli olmaz b şekılde kullanabılmelıydım. Kaçak oalrak birkaç dk grdm nete reset önersi mantıklı geldı. Telfnda wfi ve ver akışı kapalıydı hesaba erşemiyordu. Sizin önerniz neydi acaba ?
  • quote:

hocam nerde kaldınz ya acil olmasa beklerdım yarına da şuan işteyım nezaman ne olacağı belli olmaz b şekılde kullanabılmelıydım. Kaçak oalrak birkaç dk grdm nete reset önersi mantıklı geldı. Telfnda wfi ve ver akışı kapalıydı hesaba erşemiyordu. Sizin önerniz neydi acaba ?

Estağfurullah ne hocası sadece teknoloji sevgisi ve merak ;) bu yaştan sonra o da fazla kalmadı ama yinede fazlasıyla var .. Acilse en güzelini yapmışsınız gerisi uzun işti hiç girmeyelim şuanda rehberiniz duruyorsa gerisi teferruat zaten..
  • gencaslan85 teşekkurler :)) Kartdakı nuamralar kaldı ancak karta sığmayanlar ise gmalde ama ne kadarı vardı bakıcam daha sıra gelemedı ona . şmdi mobil internet ayarı için illa arıcazmı vodafonu poff.

buldum varmıştı :)) VODAFONe İNTERNET AYARLARI :

Anroid işletim Sistemine sahip cihazların APN ayarları :

Vodafone Internet :

AnaSayfa -> Tüm Uygulamalar -> Ayarlar -> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Mobil şebekeler -> Erişim Noktası Adları

“Menü” tuşuna basılır ve “Yeni APN” seçilir.

Ad : Vodafone Internet

APN : internet

Proxy : <Ayarlanmamış>

Bağlantı noktası : <Ayarlanmamış>

Kullanıcı adı : vodafone

Parola : vodafone

Sunucu : <Ayarlanmamış>

MMSC : <Ayarlanmamış>

MMS proxy’si : <Ayarlanmamış>

MMS bağ. nokt. : <Ayarlanmamış>

MMS protokolü : WAP 2.0

MCC : 286

MNC : 02

Kimlik doğrulama türü : Yok (ya da PAP veya CHAP seçiniz)

APN tipi : default

“Menü” tuşuna basılır ve “Kaydet” seçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 16 Ocak 2013; 2:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

hoş bulduk dostum liste gerçekten işime yarar hızlıca epey yol almış olurum :) bu son güncellemeyi yaptıktan sonra adroid sürümü ve yazılım numarası kaç olucak ? şuan bi güncelleme yaptım adroid sürümü 4,0,3 yazılım numarası ise 1.78.401.2

• beyler htc one s mi xperia p mi bir de neden htc one s ? ayrıca vatan teknosa bimeks media markt gold dan hiçbiri bu cihazın s4 işlemcili olanını satmıyor mu? valla bi gün üşenmicem gezicem hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: castiel0724

beyler htc one s mi xperia p mi bir de neden htc one s ? ayrıca vatan teknosa bimeks media markt gold dan hiçbiri bu cihazın s4 işlemcili olanını satmıyor mu? valla bi gün üşenmicem gezicem hepsini

tabi ki htc one s
    ama xperia ise Ion olana bakın bence.
    Bir de geçen gün lumia 820'yi elime alıp ilk defa kurcaladım, hakikaten o da nefis telefon, 920'si de var ama bence galaxy s3 gibi adeta tablete kaymış, telefon amaçlı kullanımı boyutları nedeniyle zor bir telefon.
  • Merhaba arkadaşlar,

telefona bugün otg kablo aldım . Fare klavye bağladım fakat çalışmıyor ??

Root mu yapmak gerek ? Root yapmak istemiyorum.

Teşekkürler.

• beyler sizin telefonlar kaç saatte şarj oluyo bnmki 4 saattir felan şarjda hala dolmadı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.