Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellboy58

peki bu s3 ne gibi sorunlar yaratiyor. daga dogrusu oyunlarda falan kasma mi yapiyor.

biri audi diğeri mercedes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy58

peki bu s3 ne gibi sorunlar yaratiyor. daga dogrusu oyunlarda falan kasma mi yapiyor.

biri audi diğeri mercedes.

biri 3.18 benzinli
    biri 3.20 dizel :)
  • arkadaşlar birkaç soru (forumu mümkün olduğu kadar okumaya çalıştım ama kafam almadı, bi öyle yazan var bi böyle)
    1) S3 işlemcili olan modele 4.1 Jelly Bean güncellemesi geldi mi? şuan vatanda 1200 TL, daha ucuzunu ben bulamadım.
    2) S4 işlemcili satın almak istesem nereden nasıl alabilirim? (Ankaradayım) (Resmi satış olmadığını biliyorum, dükkan vs)
    3) Netten mesela "Sanalpazar" da güvendiğiniz alışveriş yapılabilecek birilerini tavsiye eder misiniz?
    4) Bi "Hasan Bey" den söz edilmiş ancak bu beyefendinin sanalpazar da ya da sahibinden.com'da ki nick i nedir?
    5) Sanalpazar.com'da "bizinismen" adlı kullanıcıdan alışveriş yapan var mı. Kendisinde S4 işlemcili ve pasaport kayıtlı 1350 TL imiş. Sorun yaşama ihtimalim nedir?
    6) SAYGILAR...

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih56 -- 20 Ocak 2013; 1:00:58 >
  • arkadaşlar one s hazıranda yurt dısından gelecek. kayıt ıslemlerı falan fılan 900 tl cıvarı masrafı olacak sızce beklemee değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kc61

arkadaşlar one s hazıranda yurt dısından gelecek. kayıt ıslemlerı falan fılan 900 tl cıvarı masrafı olacak sızce beklemee değer mi?

Bence değmez buradan da 200 tl fazlaya alabilirsin sanırım
  • S3 ve S4 Arasındaki Fark S4 Daha İyi bir İşlemci Mimarisine sahiptir Bu Yüzden daha az Şarj yer ve Azda olsa daha iyi Performans Sunar.
    S3 İşlemci 1.7 GHz S4 İşlemci 1.5 GHz Bu Şekilde Performans problemi hallediliyor fakat Şarj olarak %30 Kadar Bir Kötü yönü var.
    Fakat Çok iyi bir Şarj süresi var S3 İşlemcilerin. Şarj Tasarruf edebilmek için Wifi Kullanmadığınız zaman Kapatma Ekran Parlaklığını Internetde Gezinirken Düzgün bir Şekilde Açma 8-9 Saat Size Şans tanıyacaktır.
    Telefonunuzu Rootlayarak İşlemci Hızınızı düşürebilirsiniz Bu sayede Şarj Süreside çok iyi Sürede uzar.
    Bu Telefonlarla Rekor Denemesi yapmayacaksınız 1 GB Ram 1 GHz Çift Çekirdek telefon bile gayet iyi Performans'a sahip olacaktır Oyunlarda bile idare edebilecek durumdadır
    3G Kapatmakta dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 20 Ocak 2013; 6:21:31 >

• Arkadaşlar mikrofon sesi net ve yüksekmi One S lerin , tüm özellikler tamam ama en önemlisi asıl işi telefon görüşmesi kalitesi de üst düzeydir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar mikrofon sesi net ve yüksekmi One S lerin , tüm özellikler tamam ama en önemlisi asıl işi telefon görüşmesi kalitesi de üst düzeydir diye düşünüyorum

Hoparlör sesi net fakat yüksek değil fakat mikrofon sesi gayet yeterli ve net. Ben inşaat ortamında hiç sıkıntı yaşamıyorum
  • Alalı 1 hafta oldu nerdeyse gayet memnunum birde şu 4.1.1 gelse çok iyi olacak
  • 200 lıra fazlaya s4 ıslemcılı bulabılecegım bı yer var mı ınternetten baktım ama bulamadım. olanlar da yurt dışından getirtme onlara da güvenemiyorum pasaport kayıtları srunlu cıkababılıyor.
  • Ydışından alma durumunda o telefonlarda türkçe dil seçeneği oluyor mu ? bilen var mı ?
  • beyler JB guncellemesı alan arkadaşlar bu mesaja alıntı yaparak CID nolarını yazarlarmı acaba ? hala beklıyoz aga ya :((
  • Merhaba, üç sorum olacak.
    1) Siyah telefonlardaki soyulma sorunu için telefonu garantiye göndermeyi deneyen oldu mu kasa değişimi yapılıyor mu?
    2)Telefon titreşimdeyken bazen kendini sessiz moda alıyor. Neden olduğunu anlamadım. Çalarken ters çevirince sessize alınıyor gibi şeyler yazılmış ama bu ters çavirme nasıl bir hareket ya da iptal edebilir miyiz fark etmeden ters çevirdiğim için mi oluyor dersiniz?
    3)Etrafımda başka one s kullanan olmadığı için test edemiyorum. Telefonun konuşurkenki ses yüksekliği nasıl? Trafik olan bir caddede ya da orta gürültülü yerlerde duymakta sıkıntı çekiyor musunuz? Ben caddede konuşurken duymakta zorlanıyorum. Telefonu bir kere düşürdüm acaba ondan sonra mı oldu ondan önce de böyle miydi diye emin olamıyorum.
  • Birazdan evden çıkıp alablirim , kullanan arkadaşlar çok memnunum iyi ki One S almışım kesinlikle tavsiye ederim derlermi acaba ? Ekranın içine toz girmesi , kasada deformasyon ( ben siyah düşünüyorum ) gibi sıkıntı yaşayan varmı ? One X de olabilirdi ama ebatları fazla büyük ki S4 işlemcili olan da bayağı iyi performansa sahip okuduklarım kadarı ile.Piyasada ki çift çekirdekli işlemciye sahip en iyi makina One S diye düşünüyorum ben bilmem yanılıyormuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih56

arkadaşlar birkaç soru (forumu mümkün olduğu kadar okumaya çalıştım ama kafam almadı, bi öyle yazan var bi böyle)
    1) S3 işlemcili olan modele 4.1 Jelly Bean güncellemesi geldi mi? şuan vatanda 1200 TL, daha ucuzunu ben bulamadım.
    2) S4 işlemcili satın almak istesem nereden nasıl alabilirim? (Ankaradayım) (Resmi satış olmadığını biliyorum, dükkan vs)
    3) Netten mesela "Sanalpazar" da güvendiğiniz alışveriş yapılabilecek birilerini tavsiye eder misiniz?
    4) Bi "Hasan Bey" den söz edilmiş ancak bu beyefendinin sanalpazar da ya da sahibinden.com'da ki nick i nedir?
    5) Sanalpazar.com'da "bizinismen" adlı kullanıcıdan alışveriş yapan var mı. Kendisinde S4 işlemcili ve pasaport kayıtlı 1350 TL imiş. Sorun yaşama ihtimalim nedir?
    6) SAYGILAR...

Edit: Ekleme

UP

• quote:

Birazdan evden çıkıp alablirim , kullanan arkadaşlar çok memnunum iyi ki One S almışım kesinlikle tavsiye ederim derlermi acaba ? Ekranın içine toz girmesi , kasada deformasyon ( ben siyah düşünüyorum ) gibi sıkıntı yaşayan varmı ? One X de olabilirdi ama ebatları fazla büyük ki S4 işlemcili olan da bayağı iyi performansa sahip okuduklarım kadarı ile.Piyasada ki çift çekirdekli işlemciye sahip en iyi makina One S diye düşünüyorum ben bilmem yanılıyormuyum.

s4 işlemcili ve siyah kasalısını bulacagını sanmam dostum. ama yine diyorum s3 işlemcilide aynı emin ol 1 aydır kullanıyorum EN UFAK bir sıkıntı çıkarmadı.. tek kötülüğü henüz s3 e jelly bean türkiye güncellemesi gelmedi. ekranında herhangi bir tozlanma yok ayrıca kasa sağlam ;):)

kasa yapılışı için :http://www.chip.com.tr/video/htc-den-one-s-e-yildirim-soku_2766.html
    özelliği :Telefonun kasası, uyduları uzay atıklarından korumak için kullanılan ‘Micro-Arc Oxidation’ yöntemiyle güçlendirililmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

quote:

Birazdan evden çıkıp alablirim , kullanan arkadaşlar çok memnunum iyi ki One S almışım kesinlikle tavsiye ederim derlermi acaba ? Ekranın içine toz girmesi , kasada deformasyon ( ben siyah düşünüyorum ) gibi sıkıntı yaşayan varmı ? One X de olabilirdi ama ebatları fazla büyük ki S4 işlemcili olan da bayağı iyi performansa sahip okuduklarım kadarı ile.Piyasada ki çift çekirdekli işlemciye sahip en iyi makina One S diye düşünüyorum ben bilmem yanılıyormuyum.

s4 işlemcili ve siyah kasalısını bulacagını sanmam dostum. ama yine diyorum s3 işlemcilide aynı emin ol 1 aydır kullanıyorum EN UFAK bir sıkıntı çıkarmadı.. tek kötülüğü henüz s3 e jelly bean türkiye güncellemesi gelmedi. ekranında herhangi bir tozlanma yok ayrıca kasa sağlam ;):)

kasa yapılışı için :http://www.chip.com.tr/video/htc-den-one-s-e-yildirim-soku_2766.html
    özelliği :Telefonun kasası, uyduları uzay atıklarından korumak için kullanılan ‘Micro-Arc Oxidation’ yöntemiyle güçlendirililmiştir.

Buldum da fiyat 1.400 TL aşağı düşmediler ben vatan fiyatını baz alarak en fazla 1.250 TL veririm dedim anlaşamadık

• s4 işlemcili bu arkadaş satıyor.
    orada da yazdım. kayıt işi bana sakat geldi daha doğrusu güvenemedim, fiyat çok uygun görünüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_68500457/mpage_1//tm.htm#70516801
  • GENEL OLARAK TELEFONU YENİ ALACAKLAR VEYA ALMAYI DÜŞÜNENLER OKUSUN DERİM

- s4 almak isterseniz kesinlikle alacağınız telefon yurt dışı olacaktır sebebi Türkiye' ye resmi olarak sadece S3 modeli ithal edilmektedir. Aksi olabilir mi ben daha duymadım.

- Yurt dışı olan modellerin özellikle cihazın menşei avrupa ise kesinlikle türkçe dil problemi yaşamazsınız. sebebi avrupa cihazların orjinal romunda türkçe dil seçeneğinin olması siz sim kartınızı taktığınızda otomatik olarak türkçe aktif olacak.

- sim kartınızı mikro sim olması gerekiyor. bunu keserek değil operatörden temin etme yolunu seçin. sebebi ilk başlarda olmasada sonrada sıkıntılar çıkmasıdır.

- s4 modelini ben kendim sanalpazardan hasan beyden (nicki nasreddinbazar, nasreddin shop veya nasreddin hoca diye hatırlıyorum. birkaç tane var çünkü )

- benim şahsi görüşüm s3 modelinin kullanımda pratikte s4 modelinden hız konusunda bariz bir fark olmayacağıdır. kullanıcıya yansımaz diye tahmin ediyorum. (görmedim denemedim bu benim yaptığım bir tahmindir yanlış anlaşılmasın) . benchmark testleri bariz bir fark ortaya koyabilir ama buna kafayı takmayın. mesut çevik de o kadar inceleme videosu yayınlıyor ve her seferinde bu benchmark testlerine kafayı takmayın diyor.

- benim için eksi yönleri. haziran ayından bu yana kullanıyorum. ön kamera derinde değil de Galaxy s3 gibi kasa ya yapışık olabilirdi. sebebi kameranın önü toz olunca temizlemesi sıkıntılı. çok kullanıyor muyum hayır o yüzden çok büyütülecek bir problem değil.
    dış ses biraz az galaxy serisi gibi etkileyici olabilirdi.
    gri renkli kullanıyorum. ne olurdu pazarı etkileme adına beyaz parlak bir tane çıkarsalardı. bu ceo bu kadar mı geri zekalı.
    s3-s4 karmaşası tam bir saçmalık. ilk partilerin s4 sonra s3 e dönmesi bir efsaneyi bitirdi. htc tam bir mal. sözüm meclisten dışarı.
    şarj olayında telefonumdaki bütün oyunları sildim artık oyun oynamıyorum. 2 günde bir şarja takıyorum. internette çok gezinirsem 1-1.5 güne şarjı düşüyor. telefonda müzik 5-10 dk yı geçmez dinlediğim, film ise hiç izlemiyorum. bunların hepsini kullanan arkadaşlar bence 1 günün sonunda tekrar şarja takarlar.
    kasa çok sağlam ama elde kolay kayabiliyor dikkatli olmak lazım. ekran çizilmez değil ben de öyle sanıyordum. şimdi şeffaf (mat değil) ekran koruyucu kullanıyorum.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• HTC'nin resmi sitesinde resmi satıcılarının arasında Electroworld te var. Electroworld un internet sitesinde HTC One S için göz çıkara çıkara Snapdragon S4 işlemci 1,5Ghz Dual Core yazmışlar.
    Üşenmedim gittim Ankara Ankamall Electroworld'e. Bi baktım ürün teşhirde sergileniyor. Önündeki bilgilendirme kağıdında da S4 işlemci 1,5Ghz Dual Core ve fiyat 1599 TL. İçimden bi andedim ahan bulduk cihazı çakallarda s4 yok diye fiyatı şişirmişler.
    Neyse cihazı kurcalamak istedim. Eleman şifre koymuş, şifreyi istedim. "11106" (gidip kurcalamak isteyen olursa tüm cihazlarda ekran şifresi bu)
    Hemen ayarlara girdim, Hakkında yı seçtim, donanım bilgisi dedim ve karşımda: 1,7Ghz Dual core" yazısı.

Şimdi birçok arkdaş diyecek kendin kaşınmışsın zaten burda birçok kez yazdık çizdik diye ama. NE yaparsın UMUT FAKİRİN EKMEĞİ :D
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.