Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

Merhaba arkadaşlar,

telefona bugün otg kablo aldım . Fare klavye bağladım fakat çalışmıyor ??

Root mu yapmak gerek ? Root yapmak istemiyorum.

Teşekkürler.

Jellybean guncellemen geldimi? Yani 4.1.1 guncellemen yoksa otg kablon kisaca usb ne takarsan tak calismaz

İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badadam

beyler sizin telefonlar kaç saatte şarj oluyo bnmki 4 saattir felan şarjda hala dolmadı?

Kardesim bazen yapiyor bizim telefonlar bu isi.. Sarj kablosunu cikar tak batarya dolu gosterir. Sarj ilgili bi sorun yok yazilimsal ufak bi problem sknti yapma..

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

quote:

Orijinalden alıntı: badadam

beyler sizin telefonlar kaç saatte şarj oluyo bnmki 4 saattir felan şarjda hala dolmadı?

Kardesim bazen yapiyor bizim telefonlar bu isi.. Sarj kablosunu cikar tak batarya dolu gosterir. Sarj ilgili bi sorun yok yazilimsal ufak bi problem sknti yapma..

İyi forumlar..

Aynen bazen yüzde 99 da şarj baya uzun bir süre kalıyor. Öyle 1,5-2 saate dolmuyor işin özü

• Herkes bu telefonu al diyor, 1.200 vatan'da daha uyguna da bulunmaz sanırım. Bir 5 yıl gider bu telefon sanırım bende.
  • Daha hala jelly bean gelmedi arkadaş. Gelse direk oyun kolu alıp denemek istiyorum /:

• merhaba arkadaşlar one s için şu arkadaşınki gibi balık gözü lense ihtiyacım var nerde bulabileceğim konusunda bilgisi olan varmıdır istanbul veya internet sitesi da olur teşekkürler şimdiden..

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
  • bu işi yapan efekler varken gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

bu işi yapan efekler varken gerek var mı ?

efektler gerçek lens kalitesini vermemektedir balık gözü için ise bu daha önemlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cirkin_krall

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

bu işi yapan efekler varken gerek var mı ?

efektler gerçek lens kalitesini vermemektedir balık gözü için ise bu daha önemlidir

doğru ona katılıyorum haklısın. eğer bu konuda ilgin var ise zaten efektler kesmez
  • Vodofone'den mi alayım vatan computerden mi ?
  • arkadaşlar yurt dışından bu telefonu almayı dusunuyorum fakat hangi ülkelerde s4 mu s3 ıslemcılı olduğu belli mi acaba . ben telefonu yeni zelandadan alacağım.
  • merhaba arkadaslar. Almanyada yasiyorum ve 1-2 güne one s alicam. Fakat bu s3-s4 olayini gorunce kafam karisti biraz hic bir bilgim yok. Magazadan alirken kutusu ile vericekleri icin nasil anlayabilirim s3 veya s4 oldugunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy58 -- 19 Ocak 2013; 2:17:41 >
  • Teknosa'da satılanlar Ville One S diye geçiyor , merak ettim bunlar snapdragon S4 1,5*2 hızındaki işlemciyemi sahip oluyor acaba diye ? Bir de One X ile aynı kalitede foroğraf çekebiliyormu One S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 19 Ocak 2013; 10:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy58

merhaba arkadaslar. Almanyada yasiyorum ve 1-2 güne one s alicam. Fakat bu s3-s4 olayini gorunce kafam karisti biraz hic bir bilgim yok. Magazadan alirken kutusu ile vericekleri icin nasil anlayabilirim s3 veya s4 oldugunu ?

bir önceki sayfada arkadaşımız yazmış :

- Nedir bu S3-S4 olayı,

- Eğer şanslıysanız aldığınız telefon 28 nm üretim bandından çıkmış Qualcomm'un MSM8260A çipsetli Dual-core 1.5 Ghz Krait Adreno 225 GPU'lu bir Snapdragon S4 SoC (Sistem üzerinde çip) işlemciye sahiptir.
    Şanslıysanız diyorum çünkü ülkemizde resmi olarak ilk satışa girdiği günden beri satılan model Snapdragon S3 işlemcili modeldir.

Snapdrogon S3 ise 45 nm üretim mimarili Dual-core 1.7 Ghz Adreno 220 GPU lu bir işlemcidir ve biraz daha eski bir teknolojidir.

S4 lü bir cihazın kutusunun arkasında Z520e yazar.Buradan cihazı incelemeden S4 işlemcili olduğunu anlayabilirsiniz. S3 lü bir cihazın kutusunda ise Z560e yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Teknosa'da satılanlar Ville One S diye geçiyor , merak ettim bunlar snapdragon S4 1,5*2 hızındaki işlemciyemi sahip oluyor acaba diye ? Bir de One X ile aynı kalitede foroğraf çekebiliyormu One S

mağazalarda cihazların yanındaki özelliklerin dikkatsiz bir şekilde gelişigüzel yazıldığını daha önce duyduk zaten biliyorduk da. muhtemelen sizin incelediğiniz üründe de aynı durum geçerli. ben de yanlış yazıldığını düşünüyorum ama eğer gerçekten doğruysa evet "ville" one s S4 demek oluyor.
  • kral telefon
  • Tesekkur ederim MSM8260A islemcili denmis benm alcagimda MSM8260 yaziyor herhalde buda s4 oluyor. Alcagim magazadan bi lin koyiyim.

http://www.saturn.de/mcs/product/HTC-One-S-Ceramic-Metal,48352,365082,336709.html?langId=-3
  • quote:

Tesekkur ederim MSM8260A islemcili denmis benm alcagimda MSM8260 yaziyor herhalde buda s4 oluyor. Alcagim magazadan bi lin koyiyim.

http://www.saturn.de/mcs/product/HTC-One-S-Ceramic-Metal,48352,365082,336709.html?langId=-3

1.7 ghz ise s3 tür ama en garantisi kutuya bakmak z520e s4 z560e s3 tür

• peki bu s3 ne gibi sorunlar yaratiyor. daga dogrusu oyunlarda falan kasma mi yapiyor.
  • quote:

peki bu s3 ne gibi sorunlar yaratiyor. daga dogrusu oyunlarda falan kasma mi yapiyor.

s3 de herhangi bir problem yok dostum :) telefon aynı telefon birinde işlemci yeni nesil (s4).. diğerinde biraz daha eski (s3)
    aradaki farkıda s3 ü 1.7 ghz yaparak kapatmıslar ben kullanıyorum canavar gibi maşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.