Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recess

HTC'nin sitesinden Sync programını indirdim, usb kablosunu takıp "HTC Sync Yöneticisi" seçeneğini seçiyorum ancak bağlanmıyor "hiçbir aygıt bağlı değil" yazıyor telefon da bilgisayarınızda htc sync manager açılamadı gibi bir uyarı veriyor.. Nasıl çözebilirim? Kabloyu takınca disk yöneticisi olarak bağlanıyor sadece sync'i kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

ben hiç gerek duymuyorum o programa ama sorun içinde bilgisayarındaki antivrüs duvarını kaldır öyle dene istersen
  • bizim güncellemeyi yalan ettiler valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: recess

HTC'nin sitesinden Sync programını indirdim, usb kablosunu takıp "HTC Sync Yöneticisi" seçeneğini seçiyorum ancak bağlanmıyor "hiçbir aygıt bağlı değil" yazıyor telefon da bilgisayarınızda htc sync manager açılamadı gibi bir uyarı veriyor.. Nasıl çözebilirim? Kabloyu takınca disk yöneticisi olarak bağlanıyor sadece sync'i kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Uğraşma bence, aşağıdaki program fazlasıyla işini görecektir

http://www.modbile.com/pc-programs/myphoneexplorer.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Ben bu telefonu aldim diyelim sim karti deistirmemmi lazim simdi numaram gidecek yani

Hayır sim kart değiştirilmiyor. Her hangi bir bayide mikro sim kart olacak şekilde kesiyorlar. Turkcell bayisinde ücretsiz yaptırmıştım bu işlemi.
    Bilmiyorum para alınıyor mu ki alınmaması lazım 3-4 saniyelik bir işlem.

Sim kart kesildikten sonra dış çerçeveyi saklayın ama. Belki mikro sim kart kullanmayan bir telefon kullanmanız gerekirse çerçeveyi oturtturup kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

Arkadaşlar merhaba ben telime jely bean güncellemesini format atmadan yüklemiştim. herşey güzel batarya on numara gidiyordu. sonra telefonuma factory reset attım. telefon ve sd kart sıfırlandı.her neyse sonra programlarımı yukledim telefonumu kullanmaya başladım ve bataryamın sadece 12 saat gittiğini farkettim. acaba nedeni ne olabilir anlamadım gitti.

Kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor ama siz her zamanki kullanımda daha azaldığını farkettiyseniz ( eğer denemediyseniz )
    güç tasarruf modunda da kullanabilir misiniz bir de telefonu? Ayarlar>Güç seçeneği altında o tasarruf modunu kendinize göre ayarlayıp bir de o şekilde kullanıp deneyebilir misiniz?
    Ben chat programlarını vs. kullandığımda 12 saat ancak gidiyor ki güç tasarruf modunda. Ama fazla kullanmadığımda rahatlıkla 1-1,5 gün arası değişiyor bu süre. Tabi
    evdeysem ya da kablosuz modeme bağlanabileceğim bir yerdeysem Mobil Veri ile bağlanmayı kapatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidinc

Arkadaşlar merhaba.

Ben de bir akıllı telefon alarak artık mobil internete erişmeyi istiyorum. Sizlerin bilgisine danışacağım bir kaç konu olacak.
    eleye eleye iki cihaz arasında kaldım HTC Sensation XE ve HTC One S
    Bütçe 1200 Tl. Paralel ithalat ve ya yurt dışı ürün tercih etmiyorum. Forumu okudum s4 - s3 konusunda yurtdışı ürün tercih etmediğim için s3 işlemcili ürün bulabileceğimi anladım.

Ne önerirsiniz ?

bence de htc one S , XE ilk çıktığında almayı çok istemiştim ama nasip olmamıştı sonra eniştem almıştı şimdi ben de one S var her iki telefonuda kullandım inceledim one S sadece ses performansında XE den geri kalır geri kalan yönlerde One S önde derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtraa

yeni gelen güncellemeden sonra telefona gelen her mesajda veya mesajlar bölümüne girip herhangi bi mesajı açtığımda yazı tipi boyutu büyük oluyor. ne kadar kullandığım seçenek olan küçük durumuna getirsem de sonuç hep aynı. format atmak da işe yaramadı. sizin başınıza böyle bişey geldi mi, daha farklı ne yapabilirim. düşünceleriyle bilgileriyle yardımcı olan olursa sevinirim.

Yazı tipi boyutunu nereden değiştiriyorsunuz? Direkt mesajların olduğu ayarlardan mı yoksa ana ayarlar altından mı?
    Bende öyle bir şey olmadı güncelleme sonrası. Orta boyutta duruyor.

Ana ayarlardan yapmadıysanız :

Ayarlar> Ekran, hareketler ve düğmeler> Yazı Tipi Boyutu : Buradan istediğiniz boyutu ayarlayıp bir de o şekilde dener misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: omurburak

Merhaba, üç sorum olacak.
    1) Siyah telefonlardaki soyulma sorunu için telefonu garantiye göndermeyi deneyen oldu mu kasa değişimi yapılıyor mu?
    2)Telefon titreşimdeyken bazen kendini sessiz moda alıyor. Neden olduğunu anlamadım. Çalarken ters çevirince sessize alınıyor gibi şeyler yazılmış ama bu ters çavirme nasıl bir hareket ya da iptal edebilir miyiz fark etmeden ters çevirdiğim için mi oluyor dersiniz?
    3)Etrafımda başka one s kullanan olmadığı için test edemiyorum. Telefonun konuşurkenki ses yüksekliği nasıl? Trafik olan bir caddede ya da orta gürültülü yerlerde duymakta sıkıntı çekiyor musunuz? Ben caddede konuşurken duymakta zorlanıyorum. Telefonu bir kere düşürdüm acaba ondan sonra mı oldu ondan önce de böyle miydi diye emin olamıyorum.

İlk iki sorunuzu başıma böyle bir sıkıntı gelmediği için yanıtlayamıyorum.

Görüşme sesi gayet tatminkar. Dışarıda, caddede vs. her hangi bir zorluk çekmiyorum. Hele kapalı ortamlarda diyelimki görüşme yapıyorum ve yanımdaki kişiye de bilgi vereceğim görüşmemle ilgili,
    benim konuşmama gerek kalmıyor zaten yanımda duyuyor karşımdakinin sesini. Sizdeki problem belki de dediğiniz gibi düşürme ile de ilgili olabilir ama ben de telefonu bir kaç kez düşürdüm ( yalnız ben telefonu ilk satın aldığımdan beri hep ekran jelatinli ve kılıfla kullandım ) ve böyle bir sıkıntı olmadı. Ses ayarlarının hepsinin yüksekte olduğunu mutlaka kontrol etmişsinizdir ama yine de bir daha bakın derim, bir de görüşme esnasında da sesi yükseltmeyi deneyebilir misiniz? Windows 6.5 işletim sistemi kullanan HTC Touch 2 telefonumda ne zaman telefonu kapatıp açsam görüşme sesi yarı yarıya azalmış oluyordu ve görüşme esnasında bir kaç defa sesi yükseltmem gerekiyordu. Hoş işletim sistemleri farklı ama yine de belki bu tür bir problemdir?

Yalnız; güncelleme sonrası telefonun hoparlör sesinde sanki eskiye nazaran bir miktar azalma var gibi gözlemledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: semih56

arkadaşlar bu telefonun toplamda 2 rengi var değil mi?
    siyah tamam da, diğer renk mavi mi gri mi yoksa maviden de gri dende kasıt aynı mı?
    Çünkü kendim dün elektroworld te inceledim mavi idi. hatta arka kısmı ki farklı rente idi. Şimdi hepsinurada.com da baktım rengine füme diyor ve resimde hiç mavi gibi durmuyor. bilgisi olan var mı?

hepsiburada füme rengin linki:
    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-s-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcephtcones&categoryId=371946

buda benim istediğim renk mavi

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

birisi siyah diğeri de gri diye geçiyor ama senin dediğin gibi gri olanı tek renk gri değil griden maviye bir geçiş tonu var ve çok yakışıyor.

Ek olarak, sanırım buradaki fotoğrafta komple mavi çıkması fotoğraf makinesinin ayarları vs. ile de ilgili olabilir. Normalde telefonun alt kısmı ( koyu olan yer ) bariz gri renkte gerçekte.
    Bu fotoğrafta ise daha koyu bir mavi olarak çıkmış. Benim de bildiğim sadece 2 renk var Siyah ve Gri olarak geçen.

• quote:

quote:

arkadaşlar birkaç soru (forumu mümkün olduğu kadar okumaya çalıştım ama kafam almadı, bi öyle yazan var bi böyle)
    1) S3 işlemcili olan modele 4.1 Jelly Bean güncellemesi geldi mi? şuan vatanda 1200 TL, daha ucuzunu ben bulamadım.
    2) S4 işlemcili satın almak istesem nereden nasıl alabilirim? (Ankaradayım) (Resmi satış olmadığını biliyorum, dükkan vs)
    3) Netten mesela "Sanalpazar" da güvendiğiniz alışveriş yapılabilecek birilerini tavsiye eder misiniz?
    4) Bi "Hasan Bey" den söz edilmiş ancak bu beyefendinin sanalpazar da ya da sahibinden.com'da ki nick i nedir?
    5) Sanalpazar.com'da "bizinismen" adlı kullanıcıdan alışveriş yapan var mı. Kendisinde S4 işlemcili ve pasaport kayıtlı 1350 TL imiş. Sorun yaşama ihtimalim nedir?
    6) SAYGILAR...

Edit: Ekleme

UP

Ben telefonu Almanya'dan Saturn mağazasından satın aldırmıştım ilk çıktığı dönem ( Mayıs 2012 ). O zaman piyasada S3 olanı yoktu direkt S4 modelleri vardı.
    Türkiyede güvenilir nereden temin edilir bilgim yok ama sanki diğer ana başlıkta (http://forum.donanimhaber.com/m_58897108/tm.htm ) ilk sayfalarda vardı sanki satın alınılan yerlerle alakalı bilgiler. Oradaki konudan buraya geçince burada muhabbeti devam etti mi hatırlamıyorum maalesef.

Pasaport kayıt olayında da; bu konu hala muallakta. Bu güne kadar bu işi yapıp da gerçek pasaporta kayıt yapıyorum işte ispatı vs. diyebilen bir satıcıya rastlamadım bu forumda. Varsa da gözümden kaçmış olabilir.
    Genelde bu kayıt işi netleştirilmedi ve kayıtlar düşebiliyor. Ve satın alınan yer böyle bir durumda bizi arayın düzeltelim diyor ama elbette kimse 6-7 ay sonra hala o satıcının orada olup da yardımcı olabileceğinin garantisini veremez.

Benim başıma geldi. Burada kayıt işlemi yapan bir kullanıcıya ( Mayıs 2012 ) 90 TL'ye kayıt! yaptırdık hesapta ama 6 ay sonra kayıttan düştü. İrtibata geçtim ve telefona çıkan kişi bu işleri eski ortağının yaptığını ve
    düzgün işlem yapmadığından dolayı ortaklıktan ayrıldığını ve bayağı bir zarara uğradığını bildirdi vs. yani bu kişiye de yüklenemedim öyle bıraktım. Şu anda 40 TL'ye yaptırdığım geçici kayıt işlemi ile telefonu kullanıyorum.
    Gerçek pasaport ile kayıt yaptıracağım ama pasaportu olan birini bulamadım. Bence bu işlemi yaptıracak olan arkadaşlar bir daha düşünsünler. Devlete 100 TL veriliyor vergi olarak ama bakıyorum internetteki bazı ilanlara hala 100 TL'ye pasaport kayıt yaparız diye yazıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Ydışından alma durumunda o telefonlarda türkçe dil seçeneği oluyor mu ? bilen var mı ?

Hepsinde var mıdır bilemem ama Almanya'dan satın aldırmıştım ben ve telefonda seçenekler arasında Türkçe vardı ( Almanya, Avusturya ve İsviçre Türkçe diye 3 Türkçe seçeneği vardı )
    Avrupada satılanlarda bu seçenek büyük ihtimal olmalı diye tahmin ediyorum ama diğer yurtdışından satın alan arkadaşlar da yanıtlarsa daha netleşir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

Ydışından alma durumunda o telefonlarda türkçe dil seçeneği oluyor mu ? bilen var mı ?

Hepsinde var mıdır bilemem ama Almanya'dan satın aldırmıştım ben ve telefonda seçenekler arasında Türkçe vardı ( Almanya, Avusturya ve İsviçre Türkçe diye 3 Türkçe seçeneği vardı )
    Avrupada satılanlarda bu seçenek büyük ihtimal olmalı diye tahmin ediyorum ama diğer yurtdışından satın alan arkadaşlar da yanıtlarsa daha netleşir olay.

- Yurt dışı olan modellerin özellikle cihazın menşei avrupa ise kesinlikle türkçe dil problemi yaşamazsınız. sebebi avrupa cihazların orjinal romunda türkçe dil seçeneğinin olması siz sim kartınızı taktığınızda otomatik olarak türkçe aktif olacak.

• geçen seferki güncelleme s4 ile s3 arasında ne kadar zaman farkı vardı ya hatırlayamadım
  • quote:

quote:

yeni gelen güncellemeden sonra telefona gelen her mesajda veya mesajlar bölümüne girip herhangi bi mesajı açtığımda yazı tipi boyutu büyük oluyor. ne kadar kullandığım seçenek olan küçük durumuna getirsem de sonuç hep aynı. format atmak da işe yaramadı. sizin başınıza böyle bişey geldi mi, daha farklı ne yapabilirim. düşünceleriyle bilgileriyle yardımcı olan olursa sevinirim.

Yazı tipi boyutunu nereden değiştiriyorsunuz? Direkt mesajların olduğu ayarlardan mı yoksa ana ayarlar altından mı?

Ayarlar> Ekran, hareketler ve düğmeler> Yazı Tipi Boyutu : Buradan istediğiniz boyutu ayarlayıp bir de o şekilde dener misiniz?

hocam sıkıntı menü'deki yazı tipi boyutu değil, mesajların yazı tipi boyutunun değişmesinden bahsediyorum.

• Bende bugun Almanyada 3 tane saturn e gittim. hic biryerde kalmamis cok yogun ilgi varmis. Nezaman geleceginide bilmediklerini soylediler. s3 ile s4 arasinda ise burada 20 euro oynuyor. s4 e 20 euro daha fazla vermem mantikli herhalde.
  • Aradım taradım S4 işlemcili bulamadım .Ne farkediyor açıklayabilecek biri varmı acaba.Ben S4 işlemcili One S mantıken daha geç ısınır ve bataryası daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum eğer bu konularda herhangibir fark olmayacaksa S3 işlemcilide alabilirim.
  • cevaplarınız için teşekkürler sanırım haftasonu kampanyalarını bekleyip gri/mavi renkten bir tane alacağım...
  • s3 ile s4 arasındaki farkı tam anlamak için iki telefonu yan yana koyup bir takım testlere tabi tutmak gerekir. ama bence uygulamaların açılma çalışma gibi performansa dayalı testlerden ziyade hissedilse hissedilse en belirgin fark sadece batarya süresinde olabilir diye düşünüyorum. karar alacak arkadaşların. ben bu ikileme düşmemek için s3 olayının patlak verdiği haziran ayında telefonun siparişini vererek hemen almıştım.
  • Valla benim telefon manyağı htc hastası bir arkadaşım var sadece bataryan erken biter dedi istersen rootlayıp 1.5 e bile çekerim dedi işlemcisini ama ben kabul etmedim hatta imei bile atayım kayıt yapma dedi ben istemedim kıyamıyor insan
  • quote:

quote:

quote:

hocam sıkıntı menü'deki yazı tipi boyutu değil, mesajların yazı tipi boyutunun değişmesinden bahsediyorum.

mesaj yazarken yukarda (sag ust kosede) menu sekmesi var
    oraya bas Font Size (Yazi boyutu) var bas ve kucuk > orta > buyuk > extra buyuk hangisi hosuna giderse onu sec

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.