Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben one x alıcaktım ama bugün gittim bu telefonu aldım hayran kaldım inceliğine kasasıda çok güzel bunun şarjı ne kadar gidiyor
  • ben alıcam kararımı verdim bugün teknosa da kurcaladım çok iyi bence yalnız kullananlaara bir sorum var
    uygulamalara ekranını açınca arka plan hep siyah mı oluyor değişebiliyordur umarım resim falan konuluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castiel0724

ben alıcam kararımı verdim bugün teknosa da kurcaladım çok iyi bence yalnız kullananlaara bir sorum var
    uygulamalara ekranını açınca arka plan hep siyah mı oluyor değişebiliyordur umarım resim falan konuluyor mu?

Sense'de hep siyah ancak rami fazla kullanmayan ufak launcher'ler ile istedigini yaparsin. 1gb ram android ve biraz bilgi veya ilk ise arastirma ve kurcalamayla gerisi hayal gucun...

İYİ FORUMLAR...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • launcher derken hocam
  • Bu arada butun muhabbet s3 s4 muhabbeti. Tamam yeni teknoloji batarya az kullanir ama sunu soyleyeyim akilli telefonlarin sarj zafiyetini ne islemci ne ram ne digerleri olusturuyor en buyuk zaafiyet ekran buyuklugu ve o ekrani aydinlatma sorunu.. Sarji sorun edecekseniz ufak ekranli bir telefon alcaksiniz ki o zamanda akilli telefon iskenceye donusecek yada 80 liraya nokia sarji 7gun giden telefon satiyor.

Kardeslerim akilli telefon aldiginizda hergun sarja takmaya alisacaksiniz yada bir onerim eski telefonun samsung wave 1 alcaksibiz akilli telefon ve sarji 3 gun gider ama bir android kadar kurcalayamadiginiz icin. Ben o zamanlar gencmisyim msj ve konusmann haddi hesabi olmazdi 2gun giderdi sarji..

Neyse asil konu s3 s4 olayi.. Bilmiyorum nette denk geldiniz mi nexus ile yapilmis bir video var 300 kare super slowmotion cekilmis birinde 4.0 yuklu digeri meshur 4.1 project butter li jelly bean. Bir izleyin normal bir gozle zaten o hiz farki gorulmez ama super slowmotion ile bile zor goruluyor. Yani kisaca s3 s4 arasindaki farkta bu kadar. Ayrica htc de buna gerek yok guncellemeyi gec cikarir ama stabil cikarir.. Bu neden soyledimnderseniz galaxy s3 lere 3 5 pro yuklediginizde stabilite bozuluyor touchwiz arayuzde bile yani telefon ana ekraninda bile kayarke takiliyor.

Ya aslinda demek istedigim htc yi bilen alir kullanir ne reklami olur ne ozentisi olur alin siz kafaniz rahat olur

İYİ FORUMLAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: castiel0724

launcher derken hocam

Ana ekrani degistiriyorsunuz nasil anlatayim en eski spb shell tarzi prolar biraz incelerseniz next launcer adw launcher go launcher tarzi prolar youtube de felan videolari var...

• quote:

Orijinalden alıntı: qube26

quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

Arkadaşlar merhaba ben telime jely bean güncellemesini format atmadan yüklemiştim. herşey güzel batarya on numara gidiyordu. sonra telefonuma factory reset attım. telefon ve sd kart sıfırlandı.her neyse sonra programlarımı yukledim telefonumu kullanmaya başladım ve bataryamın sadece 12 saat gittiğini farkettim. acaba nedeni ne olabilir anlamadım gitti.

Kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor ama siz her zamanki kullanımda daha azaldığını farkettiyseniz ( eğer denemediyseniz )
    güç tasarruf modunda da kullanabilir misiniz bir de telefonu? Ayarlar>Güç seçeneği altında o tasarruf modunu kendinize göre ayarlayıp bir de o şekilde kullanıp deneyebilir misiniz?
    Ben chat programlarını vs. kullandığımda 12 saat ancak gidiyor ki güç tasarruf modunda. Ama fazla kullanmadığımda rahatlıkla 1-1,5 gün arası değişiyor bu süre. Tabi
    evdeysem ya da kablosuz modeme bağlanabileceğim bir yerdeysem Mobil Veri ile bağlanmayı kapatıyorum.

Kullanıma bağlı olarak değişmiyo aksine kullanmadığım zamanlarda daha çok şarj yiyo onuda anlamış değilim güncelleme geldiğinde ilk yükleyenlerden biri bendim ve şarj çok iyi gidiyor diye sevinmiştim. sonra komple format atayım öle kullanayım dedim. Olan oldu ondan sonra gece şarj %100 iken 2 saat sonra hiç kullanmadığım halde 70 lere iniyor ve gün bitmeden benim şarjım bitiyor. yazılımsal olduğuna inanıyorum. telefon ingiltere vodafone s4 çıkışlı acaba stock rom tekrar yukleyebilirmiyim buna

• quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

Bu arada butun muhabbet s3 s4 muhabbeti. Tamam yeni teknoloji batarya az kullanir ama sunu soyleyeyim akilli telefonlarin sarj zafiyetini ne islemci ne ram ne digerleri olusturuyor en buyuk zaafiyet ekran buyuklugu ve o ekrani aydinlatma sorunu.. Sarji sorun edecekseniz ufak ekranli bir telefon alcaksiniz ki o zamanda akilli telefon iskenceye donusecek yada 80 liraya nokia sarji 7gun giden telefon satiyor.

Kardeslerim akilli telefon aldiginizda hergun sarja takmaya alisacaksiniz yada bir onerim eski telefonun samsung wave 1 alcaksibiz akilli telefon ve sarji 3 gun gider ama bir android kadar kurcalayamadiginiz icin. Ben o zamanlar gencmisyim msj ve konusmann haddi hesabi olmazdi 2gun giderdi sarji..

Neyse asil konu s3 s4 olayi.. Bilmiyorum nette denk geldiniz mi nexus ile yapilmis bir video var 300 kare super slowmotion cekilmis birinde 4.0 yuklu digeri meshur 4.1 project butter li jelly bean. Bir izleyin normal bir gozle zaten o hiz farki gorulmez ama super slowmotion ile bile zor goruluyor. Yani kisaca s3 s4 arasindaki farkta bu kadar. Ayrica htc de buna gerek yok guncellemeyi gec cikarir ama stabil cikarir.. Bu neden soyledimnderseniz galaxy s3 lere 3 5 pro yuklediginizde stabilite bozuluyor touchwiz arayuzde bile yani telefon ana ekraninda bile kayarke takiliyor.

Ya aslinda demek istedigim htc yi bilen alir kullanir ne reklami olur ne ozentisi olur alin siz kafaniz rahat olur

İYİ FORUMLAR...

Daha telefonu almadım ama bugün Saturn'den Sony mobil şarj aleti aldım 39 TL'e , yani şarj olayı sorun olmaz benim için artık , ısınma olayına da bir açıklık getirirseniz çok sevinirim.Önceki telefonum Xperia S di ve çabuk ısınıyordu kanımca.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba ben telime jely bean güncellemesini format atmadan yüklemiştim. herşey güzel batarya on numara gidiyordu. sonra telefonuma factory reset attım. telefon ve sd kart sıfırlandı.her neyse sonra programlarımı yukledim telefonumu kullanmaya başladım ve bataryamın sadece 12 saat gittiğini farkettim. acaba nedeni ne olabilir anlamadım gitti.

Kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor ama siz her zamanki kullanımda daha azaldığını farkettiyseniz ( eğer denemediyseniz )
    güç tasarruf modunda da kullanabilir misiniz bir de telefonu? Ayarlar>Güç seçeneği altında o tasarruf modunu kendinize göre ayarlayıp bir de o şekilde kullanıp deneyebilir misiniz?
    Ben chat programlarını vs. kullandığımda 12 saat ancak gidiyor ki güç tasarruf modunda. Ama fazla kullanmadığımda rahatlıkla 1-1,5 gün arası değişiyor bu süre. Tabi
    evdeysem ya da kablosuz modeme bağlanabileceğim bir yerdeysem Mobil Veri ile bağlanmayı kapatıyorum.

Kullanıma bağlı olarak değişmiyo aksine kullanmadığım zamanlarda daha çok şarj yiyo onuda anlamış değilim güncelleme geldiğinde ilk yükleyenlerden biri bendim ve şarj çok iyi gidiyor diye sevinmiştim. sonra komple format atayım öle kullanayım dedim. Olan oldu ondan sonra gece şarj %100 iken 2 saat sonra hiç kullanmadığım halde 70 lere iniyor ve gün bitmeden benim şarjım bitiyor. yazılımsal olduğuna inanıyorum. telefon ingiltere vodafone s4 çıkışlı acaba stock rom tekrar yukleyebilirmiyim buna

telefona tekrar full format atıp herhangi bi program yüklemeden ve hafızaya herhangi bir film, resim veya müzik gibi harici bir dosya da kopyalamadan test etmekte fayda var. bozuk bir media dosyası oursa "mediscanner" arkada sürekli çalışıp pili hızla tüketebiliyor.

aslında cihazın şarj dayanma süresi güncelleme sonrası baya bi iyileşti. telefonu şarjdan alalı 1 gün 16 saat oldu. 73 dakika telefon görüşmesi ve çok az bir kurcalama sonunda benim cihazın şarjı şu an %60'da. cihazın 3g ve mobil data kapalı. tabi akıllı bi cihazı bu şekilde kullanmak mantıklı değil ama şarj süresinin minimum kullanımla ne kadar dayanabildiği hakkında da bilgi verbilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

quote:

quote:

telefona tekrar full format atıp herhangi bi program yüklemeden ve hafızaya herhangi bir film, resim veya müzik gibi harici bir dosya da kopyalamadan test etmekte fayda var. bozuk bir media dosyası oursa "mediscanner" arkada sürekli çalışıp pili hızla tüketebiliyor.

aslında cihazın şarj dayanma süresi güncelleme sonrası baya bi iyileşti. telefonu şarjdan alalı 1 gün 16 saat oldu. 73 dakika telefon görüşmesi ve çok az bir kurcalama sonunda benim cihazın şarjı şu an %60'da. cihazın 3g ve mobil data kapalı. tabi akıllı bi cihazı bu şekilde kullanmak mantıklı değil ama şarj süresinin minimum kullanımla ne kadar dayanabildiği hakkında da bilgi verbilir.

ya onuda denedim yine aynı sonuç bataryayı yiyen bişeyler var bulamıyorum onu.araştırdım bişyler ama bulamıyorum. stock rom yükleniyormu acaba en son aklıma gelen bu

• Bataryayi kalibre edin, bir nebze de olsa ise yarayabilir. Battery HD

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Bataryayi kalibre edin, bir nebze de olsa ise yarayabilir. Battery HD

deniyorum hemen teşekkürler
  • quote:

quote:

Ayarlar-hakkinda-yazilim bilgisi-daha.. Buradan yazilima bakiyorsun ve googleye sorarak RUU dosyasini indirip telefona 0 yazilimini yukluyorsun.. Sonra tekrar guncellemeni yapiyorsun en basa donmek istersen..

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Bu arada butun muhabbet s3 s4 muhabbeti. Tamam yeni teknoloji batarya az kullanir ama sunu soyleyeyim akilli telefonlarin sarj zafiyetini ne islemci ne ram ne digerleri olusturuyor en buyuk zaafiyet ekran buyuklugu ve o ekrani aydinlatma sorunu.. Sarji sorun edecekseniz ufak ekranli bir telefon alcaksiniz ki o zamanda akilli telefon iskenceye donusecek yada 80 liraya nokia sarji 7gun giden telefon satiyor.

İYİ FORUMLAR...

Daha telefonu almadım ama bugün Saturn'den Sony mobil şarj aleti aldım 39 TL'e , yani şarj olayı sorun olmaz benim için artık , ısınma olayına da bir açıklık getirirseniz çok sevinirim.Önceki telefonum Xperia S di ve çabuk ısınıyordu kanımca.

Samsung wavemde bada vardi en hafif isletm sistemi bence ve tek cekirdek 1ghz islemcisi vardi ama o telefonda isiniyordu.. Soyle soyleyeyim bilgisayarinizda islemcide fan ekran kartinda fan hatta ekstra 2 fan var ve odayi bile isitabiliyorsun.. Akilli telefonlardada bunlarin hepsi var ama fan yok! Ne var? Metal kasa varsa en guzel sey var!!! Arkadaslar metal kasa isiyi cok guzel disari atiyor sizin o telefon isiniyor muhabbetiniz aslinda kasadan kaynaklaniyor ve bence bu guzel bisey isi icerde kalip zarar vermiyor ki hepsi isiniyor sadece disari atabilen ve atamayanlar var..

Aslinda burda HTCyi ovmek ve kotulemek istemiyorum gerçekten htcyi bilen alir bilmeyen alirsa yuzde90 da zaten fani olur (yeni nesil tabiriyle dedim ama bence hastasi olur)

Diyeceksiniz hepmi arti bu telefon degil tabiki bence dis hoparloru vasat avea ile birlesince ve 3g aciksa cekim vasat ama bence bu telefon bir kral. Bu incelik bu tatliligi bu stabiliteyi baska telde ben bulamam. O dunyayi sallayan iphonelerde de sorun vardi ama adam ne dedi sol elinizle tutun dedi ben sorunumu online destekte soyledm aninda gonderin dediler 2 gun sonra 4.0.4 guncellemesi gelmisti ve cekim sorunuda haddinden fazla duzeldi sanki guncellemeyle xanak anten tkildi tele :) yazilimsalmis demekki. Tel rootlu islemcisini normalde düşük tutuyorum isik otomatik ve gun boyu elimden dusmez arkaplanda ekstra banjo foursquare whatsupp face chat roomtoolbox luckypatcher extenced widget **** yani bi suru sey acik sabah 8de ise cikarke teli aliyorum sarjdan ve aksam yatana kadar sknti yok ki eve gttgmde de 1-2 saat wifi ile netteyim gun boyu net var zaten siz karar verin yani kisaca ne diyeyim artik :) biraz arastirp kurcalarsaniz zatrn herseyi cozersiniz karar sizin..

İYİ FORUMLAR..

• arkadaşlar türkiyede 1.5 dual core işlemcili adreno 225 gpu kvk garantili olduğunu söyleyen bir site var...sizce doğru mudur bu?türkiye'ye sadece 1.7 dual core ların geldiğini okuduk buradan.. alın bu da link htc one s
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlar-hakkinda-yazilim bilgisi-daha.. Buradan yazilima bakiyorsun ve googleye sorarak RUU dosyasini indirip telefona 0 yazilimini yukluyorsun.. Sonra tekrar guncellemeni yapiyorsun en basa donmek istersen..

Batarya kalibre ise yaramadı sizin dediğimizde yapacağım şimdi. Sense arabirimi pili yüzde 40 tuketiyordu yandexshell yükledim yüzde 7 yiyor bakalım deneyeyim bunuda bi

• JellyBean güncellemesi ile mesaj yüz ifadeleri büyüdü :) Ancak fontu küçültsem dahi yüz ifadeleri değişmiyor.
    Yüz ifadelerini değiştirebileceğim veya küçültebileceğim bir uygulama var mı?
    Bilgisi olan

Ayrıca Posta sisteminde sorun var gibi. Bende Mail gelince senkronu Push Dosya olarak yaptım. Ancak sadece içini açtığımda senkronizasyon yapıyor.
    Mail sisteminde mi problem yoksa telefonda mı?
    Postayı kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2375 -- 25 Ocak 2013; 17:42:10 >
  • ilk şarjı kaçsaat sürecek arkadaslar 12 saate gerek varmı şuan yenı aldım ve 1 saattır şarjda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

ilk şarjı kaçsaat sürecek arkadaslar 12 saate gerek varmı şuan yenı aldım ve 1 saattır şarjda

dolsun yeter ben dolunca çıkarmıştım zamanla batarya kendine gelir.
  • Arkadaşlar lütfen söyleyin cihazı kullananlara söylüyorum Telefonun şarjı yoğun kullanımda ne kadar gidiyor

mesela oyun oynarken ve internette gezerken
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.