Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa2375

JellyBean güncellemesi ile mesaj yüz ifadeleri büyüdü :) Ancak fontu küçültsem dahi yüz ifadeleri değişmiyor.
    Yüz ifadelerini değiştirebileceğim veya küçültebileceğim bir uygulama var mı?
    Bilgisi olan

Ayrıca Posta sisteminde sorun var gibi. Bende Mail gelince senkronu Push Dosya olarak yaptım. Ancak sadece içini açtığımda senkronizasyon yapıyor.
    Mail sisteminde mi problem yoksa telefonda mı?
    Postayı kullanan var mı?

bende belli bir süre lazım olduğundan posta uygulamasında hem hotmail hemde yahoo tanımlayarak kullandım. bende bildirimlerle ilgili güncellemeden sonra biraz tutarsızlık hissettim. bence posta uygulamasıson güncellemede stabilitesini biraz kaybetti.

• şarj doldugunu nerden anlayacam ben
  • güç tüketimi widget i yok şuan turuncu ışık yanmaya devam ediyor şarj oluyor hala galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Arkadaşlar lütfen söyleyin cihazı kullananlara söylüyorum Telefonun şarjı yoğun kullanımda ne kadar gidiyor

mesela oyun oynarken ve internette gezerken

Arkadaşlar lütfen sorularıma cevap verin yarın almayı planlıyorum birde bu üç nokta nasıl kaldırılıyor
  • bu telefon kaç saate şarj oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

bu telefon kaç saate şarj oluyor acaba

Şarj dolduğunda üstte yanan kırmızı ışık yeşil sabit yanacak
  • quote:

JellyBean güncellemesi ile mesaj yüz ifadeleri büyüdü :) Ancak fontu küçültsem dahi yüz ifadeleri değişmiyor.
    Bilgisi olan

Ayrıca Posta sisteminde sorun var gibi. Bende Mail gelince senkronu Push Dosya olarak yaptım. Ancak sadece içini açtığımda senkronizasyon yapıyor.
    Postayı kullanan var mı?

Ayarlar>Hesaplar ve Senkronizasyon Otomatik Eşitleme On olduğundan emin olun. Burada mailin senkronizasyonun on olduğunu kontrol edin.

• quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen söyleyin cihazı kullananlara söylüyorum Telefonun şarjı yoğun kullanımda ne kadar gidiyor

Arkadaşlar lütfen sorularıma cevap verin yarın almayı planlıyorum birde bu üç nokta nasıl kaldırılıyor

Sen bana hangi teli verrsen ver ben oyunla 3saatte bitirirm.. Kardesim oyunla felan takilacaksan htc alma sonra sarji az gidiyor dien bir musteri olacaksin sarji kotu sana olmaz bu tel hatta sen git tablet al onun sarji bile yetmez..

Uc noktaya gelince sen al onu cozmesi kolay :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

ilk şarjı kaçsaat sürecek arkadaslar 12 saate gerek varmı şuan yenı aldım ve 1 saattır şarjda

Yeni nesil lion bataryalar kullandikca acilir. Bir ay sarja taksan bile farketmez cunku doldugunda akimi kesiyor..

• Elektroworld ( Bostancı ) da One S'in etiketinde 1,5 ghz S4 işlemci , adreno 225 yazıyor.Benim tahminim etiket hatasıdır herhalde yoksa hiçbir yerde olmayan ürün niye elektroworld de olsun diye düşünüyorum.İnternet sayfasında da 1,5 ghz yazıyor herhalde yurtdışı sitelerden kopyala yapıştır yapıyorlar.Bilgiyi doğrulamak istedim ama satış görevlisi bir arkadaş odun gibi cevap veriyordu muhattap olmak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

quote:

quote:

Sen bana hangi teli verrsen ver ben oyunla 3saatte bitirirm.. Kardesim oyunla felan takilacaksan htc alma sonra sarji az gidiyor dien bir musteri olacaksin sarji kotu sana olmaz bu tel hatta sen git tablet al onun sarji bile yetmez..

Uc noktaya gelince sen al onu cozmesi kolay :)

Sen htc one s kullandın galiba hangi rengini kullanıyorsun siyahında soyulma varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Elektroworld ( Bostancı ) da One S'in etiketinde 1,5 ghz S4 işlemci , adreno 225 yazıyor.Benim tahminim etiket hatasıdır herhalde yoksa hiçbir yerde olmayan ürün niye elektroworld de olsun diye düşünüyorum.İnternet sayfasında da 1,5 ghz yazıyor herhalde yurtdışı sitelerden kopyala yapıştır yapıyorlar.Bilgiyi doğrulamak istedim ama satış görevlisi bir arkadaş odun gibi cevap veriyordu muhattap olmak istemedim.

Yalan daha önce yazdım. ben gittim ankara ankamall electroworld e etiket vs hepsi 1,5Ghz. Hatta elemanda s4 işlemcili sanırım vs dedi. cihazı kurcaladım donanım özelliklerinde 1,7 Ghz dual core yazıyor.
    tamamen 3 kağıtcılık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Bataryayi kalibre edin, bir nebze de olsa ise yarayabilir. Battery HD

deniyorum hemen teşekkürler

Ayarlar-hakkinda-yazilim bilgisi-daha.. Buradan yazilima bakiyorsun ve googleye sorarak RUU dosyasini indirip telefona 0 yazilimini yukluyorsun.. Sonra tekrar guncellemeni yapiyorsun en basa donmek istersen..

valla ne denediysem olması şarj hızla tükenmeye devam ediyor 15 dk olmadı şarj 94e indi bütün herşey kapalı olmasına rağmen bu stock romu nasıl indircem ben yaa bana yardımcı olurmusun googledan bulamadım tam aydınlatırsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlar-hakkinda-yazilim bilgisi-daha.. Buradan yazilima bakiyorsun ve googleye sorarak RUU dosyasini indirip telefona 0 yazilimini yukluyorsun.. Sonra tekrar guncellemeni yapiyorsun en basa donmek istersen..

valla ne denediysem olması şarj hızla tükenmeye devam ediyor 15 dk olmadı şarj 94e indi bütün herşey kapalı olmasına rağmen bu stock romu nasıl indircem ben yaa bana yardımcı olurmusun googledan bulamadım tam aydınlatırsan sevinirim

Better battery stats uygulamasını yükleyip telefonu sürekli uyanık tutan bir uygulama var mı bir bakın. Anormal derecede pil harcayan uygulamayı tespit edebilirsiniz bu uygulama ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlardan telin surum numarasini ver bana arkadasim..

Tobi siyahin ilk partilerinde vardi htc de kabil etti bunu sonradan duzeltti ama illa one s alcam dersen mavi al.. Ama sarji sana yetmez haberin olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Bilgisi olan

Postayı kullanan var mı?

Ayarlar>Hesaplar ve Senkronizasyon Otomatik Eşitleme On olduğundan emin olun. Burada mailin senkronizasyonun on olduğunu kontrol edin.

Senkronizasyonu açınca düzeldi. Teşekkürler.

Mesajdaki yüz ifadeleri ile ilgili bilgisi olan var mı?
    Birde normalinde şarzım iyi giderdi, ancak JealyBean e geçince yine fazla gitmiyor ancak interneti açınca 4 saatte %50 ye iniyor. Bunu bi çözemedim. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Bilgisi olan

Postayı kullanan var mı?

Senkronizasyonu açınca düzeldi. Teşekkürler.

Mesajdaki yüz ifadeleri ile ilgili bilgisi olan var mı?
    Birde normalinde şarzım iyi giderdi, ancak JealyBean e geçince yine fazla gitmiyor ancak interneti açınca 4 saatte %50 ye iniyor. Bunu bi çözemedim. :)

Kullandigin hat avea ve 3g (wcdm) aciksa valla iyi bile gidiyormus :)

• kullanim farkediyor demekki telefonu iphone 5-den daha hoyrat kullanmama ragmen siyah renginde ne soyulma nede cizilme oldu
    tek sevmedigim seyi sesi i5-e gore az cikiyor ve hoparlor altta oldugundan hep ters cevirmek zorundayim
    yinede cepte tasirken zor duyuluyor ve vibrasyon kullandigim telefonlar icerisindeki en azi

hava durumunun ana ekranda animasyonla gosterimi super otesi, ne iphone-da var nede s3'de, ekran bence en ideal boyutta, kullanimida cok iyi
    sarj fena degil daha iyi olabilirdi, incelik zaten telefonun en buyuk artisi, ozellikle siyah rengi cok karizma duruyor
    normalde beyaz telefon-dan baska almazdim sirf bunun siyahi icin ayni telefona $50 fazla verdim
    ses ve vibrasyon disinda ne iphone'u nede s3'yi hic aramadim
  • Arkadaşlar depolama alanım 9.7 gb gorunuyor bunun sebebi nedir 16 gb olması gerekiyordu ayarlar depolama kısmından baktigimda geri kalan 5vb nerede acaba bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ler

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.