Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

nasıl yanı bu normal birşeymi 16 gb lık telefonun 10 gb cıvarlarında olması benımtelefona has birşey değilmidir

Soru:
    Dahili bellek boyutum neden reklâmı yapılandan daha az?
    Cevap:
    Kutu üzerinde ve reklâmlar gösterilen bellek boyutu, telefonun toplam bellek kapasitesidir ve aslında bu boyutta bellek telefonda mevcuttur. Toplam bellek boyutu, dahili bellek ile telefonun belleği arasında bölünmüştür ve bu alanın bir bölümü telefonunuzun optimal performans düzeylerinde çalışmasını sağlamak için kullanılmaktadır.

http://www.htc.com/tr/support/faqs.aspx?p_id=438&p_name=htc-one-s

• teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

nasıl yanı bu normal birşeymi 16 gb lık telefonun 10 gb cıvarlarında olması benımtelefona has birşey değilmidir

Kardesim 2.20 gibi tel hafizasi 9.80 gibi hafiza karti gibi gorunuyor yani 12gb samsung s3te de 12gb hafiza var bu normal bisey yani samsung s3teki tel hafizasi icin yarilmamistr tek sd olarak 12gb ayrilmistr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayı geçti hala güncelleme gelecek :) telefona kıyabilsem rootlayıp rom yükleyecem vallahi :)
  • evet evet şuan telefonu guncellemelımıyım daha dun aldım bıraz beklesemmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

1 ayı geçti hala güncelleme gelecek :) telefona kıyabilsem rootlayıp rom yükleyecem vallahi :)

Root gibi guzel bisey yok sorun olmaz

Arkadasim sende guncellemeni yap bekleyip ne yapacan

• quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

1 ayı geçti hala güncelleme gelecek :) telefona kıyabilsem rootlayıp rom yükleyecem vallahi :)

Root gibi guzel bisey yok sorun olmaz

Arkadasim sende guncellemeni yap bekleyip ne yapacan

valla wildfire s im varken rootlamıştım iyide olmuştu ama çalışmayan bir sürü özellik çıkıyor ayrıca bir müddet sonra hatalar çoğalmaya başlıyor.
  • quote:

@isaakcu kardesim nerden aldin sen o telefonu tam bulamadm :) senn anabant surumunden unutmazsam aksam evdrn pcden bakarim amahttp://www.filecrop.com/htc-one-s-ruu.html bunlardan biri olmali bi site daha vardi o pcde kayitli ordanda bakarim...

İngiltereden geldi vodafone çıkışlı s4 işlemcili

• Merhaba arkadaşlar ben de S4 işlemcili versiyonunu ikinci el olarak aldım. Fakat telefonda şu an custom rom yüklü. Stok roma dönmek istiyorum ancak sanırım RUU dosyası lazımmış. Gerekli olan son güncellenen RUU dosyasını nereden bulabilirim?
  • sanırım gencaslan85 arkadaşımız az çok biliyor dostum ona bir sor.
  • Buldum RUU dosyası herşey güzel ancak bu sefer de şarj %90 olmasına rağmen şarjınız %30'un altında diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deshi Basara

Buldum RUU dosyası herşey güzel ancak bu sefer de şarj %90 olmasına rağmen şarjınız %30'un altında diyor

Anabant sürümüne dikkat et ruu dosyasını indirirke aynı olmalı yoksa imza yanlış der yüklemez..
  • quote:

quote:

Buldum RUU dosyası herşey güzel ancak bu sefer de şarj %90 olmasına rağmen şarjınız %30'un altında diyor

Anabant sürümüne dikkat et ruu dosyasını indirirke aynı olmalı yoksa imza yanlış der yüklemez..

Anabant sürümü "1.08es.50.02.16_10.09b.50.04L" görünüyor indirdiğim dosya aynı değil. Nasıl bulabilirim bunu?

Bir de bu işin daha az teferruatlı bir yolu yok mu. Aldığım kişi Sync programından direkt güncellemeyi yapıp orjinal yazılıma dönebilirsin dedi ama Sync programında öyle bir seçenek göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 26 Ocak 2013; 21:36:45 >

• quote:

quote:

quote:

Anabant sürümü "1.08es.50.02.16_10.09b.50.04L" görünüyor indirdiğim dosya aynı değil. Nasıl bulabilirim bunu?

Bir de bu işin daha az teferruatlı bir yolu yok mu. Aldığım kişi Sync programından direkt güncellemeyi yapıp orjinal yazılıma dönebilirsin dedi ama Sync programında öyle bir seçenek göremedim.

bu sayfada yada bir önceki sayfada üst mesajlara bak orda bir adres verdim orada var...

Sync ile olacak iş değil hatta syncde öyle bir özellik yok.. teferruatlı demişsinde en kolay yolu bu ruu meselesi.. telefonu pc ye bağlıyosun exe yi çalıştırıyorsun en kolayı bu yoksa sana telefonu rootla sonra git şu romu indir tekrar üstüne kur factory reset yap felan diyebilirdim

Takıldığın yerde buralarda bulursun beni kardeşim..

İyi Forumlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu sayfada yada bir önceki sayfada üst mesajlara bak orda bir adres verdim orada var...

Sync ile olacak iş değil hatta syncde öyle bir özellik yok.. teferruatlı demişsinde en kolay yolu bu ruu meselesi.. telefonu pc ye bağlıyosun exe yi çalıştırıyorsun en kolayı bu yoksa sana telefonu rootla sonra git şu romu indir tekrar üstüne kur factory reset yap felan diyebilirdim

Takıldığın yerde buralarda bulursun beni kardeşim..

İyi Forumlar...

Evet gördüm o mesajınızı birkaç saattir bu anabant sürümüne uygun RUU dosyasını arıyorum, teferruatlı dediğim nokta da oydu zaten Maalesef aramalarıma rağmen bulamadım verdiğiniz sitede de bulunmuyor maalesef.

Bilgiler şu şekilde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 26 Ocak 2013; 23:11:13 >

• benim için ruu dosyası bulabilirmisiniz acaba kafayı yicem yaa şarj 12 saat dayanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

benim için ruu dosyası bulabilirmisiniz acaba kafayı yicem yaa şarj 12 saat dayanmıyor

@isaakcu büyük ihtimal senin rom =>http://www.filecrop.com/82061240/index.html

@Deshi Basara seninkide =>http://webftp.myppc.it/HTC/Ville/ (burada 1.) yadahttp://www.filecrop.com/htc-one-s-ruu.html burdaki 1. veya 2. hangisi çalışırsa ikiside aynı..

Siz jb'e geçtiğiniz için isimler farklı sürüm numaraları inş doğrularını buldm bu sefer

Kolay gelsin bana bilgi verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencaslan85 -- 27 Ocak 2013; 0:46:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

benim için ruu dosyası bulabilirmisiniz acaba kafayı yicem yaa şarj 12 saat dayanmıyor

@isaakcu büyük ihtimal senin rom =>http://www.filecrop.com/82061240/index.html

@Deshi Basara seninkide =>http://webftp.myppc.it/HTC/Ville/ (burada 1.) yadahttp://www.filecrop.com/htc-one-s-ruu.html burdaki 1. veya 2. hangisi çalışırsa ikiside aynı..

Siz jb'e geçtiğiniz için isimler farklı sürüm numaraları inş doğrularını buldm bu sefer

Kolay gelsin bana bilgi verin..

şimdi indirip deniyorum inş hallolur çok saol peki yüklenmeyip hata verirse ne yapacam cihaz susarmı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 27 Ocak 2013; 0:49:51 >

• İmza hatalı derse felan bişey olmaz telefonun bataryasını bitirmeye devam eder yani yüklenmez
  • quote:

İmza hatalı derse felan bişey olmaz telefonun bataryasını bitirmeye devam eder yani yüklenmez

:) indiriyorum yüzde 3 te bakalım inş olur yüklemenin büyük bölümünde hata verirse hapı yuttum :)))
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.