Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de artık aranızdayım. Dün Vatan ın kampanyasından yararlanarak 1199 TL Bonus 5 Taksit bir adet Gri/Mavi renk aldım.
    Şimdi ilk işim zaten haftalardır okuduğum forumu ilk sayfadan itibaren tekrar okumak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih56

Ben de artık aranızdayım. Dün Vatan ın kampanyasından yararlanarak 1199 TL Bonus 5 Taksit bir adet Gri/Mavi renk aldım.
    Şimdi ilk işim zaten haftalardır okuduğum forumu ilk sayfadan itibaren tekrar okumak.

hayırlı olsun güle güle kullan doğru tercih. doğru harcama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: Deshi Basara

@gencaslan85

CM10 yükleyeyim dedim. Önce telefon hafızasına attım CM10 nightly zip dosyası ve Google uygulamları dosyasını. Ardından recovery modda wipe yaptım. Ancak bu aşamadan sonra şu an hiçbir OS yok ve CM10 ve Google uygulamaları dosyasını göremiyorum. Bilgisayar da cihazı görmediği için tekrar dosya atıp bakma şansım da kalmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekir

bizim başlıktaki arkadaşlarımızın yanlış anlamaması dileğiyle,

kardeşim öncelikle kolay gelsin bizim başlık custom rom konularında biraz paylaşım yönünden fakir sana iyi bir niyetle derdini one x başlığında anlatmanı tavsiye ederim. orada daha hızlı yardım ve çözüm alabilirsin sonuçta yöntemler aynı dosyalar farklıdır diye düşünüyorum.

Kardesim sknti yok recovery menude diger veya ayarlar kisminda mount die bi baslik var orda sd sececen ve pc telefonu hafiza karti olarak gorecen sen full wipe yapmissin factory format galiba :) sonra zip dosyani tekrar at sd ve yukle cann sklmasin takildigin yerde sor

Bu arada cm10 ve viperones gorsellikte guzel ben olsam viperones tercih ederm ama bataryam uzun dersen bu iste uzman olan paranoidandroid tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencaslan85 -- 27 Ocak 2013; 22:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deshi Basara

@gencaslan85

Hocam CM10 yükleyeyim dedim. Önce telefon hafızasına attım CM10 nightly zip dosyası ve Google uygulamları dosyasını. Ardından recovery modda wipe yaptım. Ancak bu aşamadan sonra şu an hiçbir OS yok ve CM10 ve Google uygulamaları dosyasını göremiyorum. Bilgisayar da cihazı görmediği için tekrar dosya atıp bakma şansım da kalmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekir

bizim başlıktaki arkadaşlarımızın yanlış anlamaması dileğiyle,

kardeşim öncelikle kolay gelsin bizim başlık custom rom konularında biraz paylaşım yönünden fakir sana iyi bir niyetle derdini one x başlığında anlatmanı tavsiye ederim. orada daha hızlı yardım ve çözüm alabilirsin sonuçta yöntemler aynı dosyalar farklıdır diye düşünüyorum.

Cok skisan oldugu surede yardim ederiz sknti yok

• quote:

Ben de artık aranızdayım. Dün Vatan ın kampanyasından yararlanarak 1199 TL Bonus 5 Taksit bir adet Gri/Mavi renk aldım.

kesinlikle pişman olmayacaksın :) hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)
  • quote:

Beğendinizmi
  • şu custom rom kullananlara daha öncede bir çağrıda bulunmuştum. gelin ortaya bir şeyler dökelim videosuyla dökümanıyla bir kullanıcı rehberi oluşturalım ben de ilk sayfaya içeriği eklerim. başlığın zenginliğini arttıralım derim.
  • arkadaşlar telefonda bu resimdeki görünümün dışında tema kullanılabiliyor mu ?

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
  • 3-4 tane kendi dış görünümü var bide duvar kağıtları o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

arkadaşlar telefonda bu resimdeki görünümün dışında tema kullanılabiliyor mu ?

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

Adw launcher go launcher nova launcher yandex shell sbp shell holo launcler vs.. Bi suru hepsi google playda var..

• quote:

şu custom rom kullananlara daha öncede bir çağrıda bulunmuştum. gelin ortaya bir şeyler dökelim videosuyla dökümanıyla bir kullanıcı rehberi oluşturalım ben de ilk sayfaya içeriği eklerim. başlığın zenginliğini arttıralım derim.

Kardesim ben s3 islemcili kullaniyorum bir kese soylemistm bize trickdroid ve basic var sadece s4e ise 15e yakin rom var ilgilenen varsa sorsun ama uzun uzun anlatacak vaktm yok kusura bakmayin ama zaten ilgilenende yok herkes root yapmaya bile korkuyorlar garantim gidecek die biz ne yapabiliriz buna.. Yok yapalm dersen cann saolsun elimden geleni yapayim..

• Arkadaşlar kullandığınız camera programı var mı.(Camera FV-5-ProCpture-CameraPro-SnapCam) dışında.
  • benim tel ile ilgili rom yayınlanmamış herhalde :(
  • arkadaşlar bu işlemci hangisi oluyor S4 mü? bende böyle yazıyor.
    armv7 processor rev 4 (v71) dual core 0:1674 mhz 1:1620 mhz
  • Beyler benim şebeke çekmiyor ! elle ayarlamayı deneyim dedim ama nerden yapıcam bulamadım ?
  • Beyler benim şebeke çekmiyor ! elle ayarlamayı deneyim dedim ama nerden yapıcam bulamadım ?
  • @metinuyar S3

@isaakcu senin rom yok galiba hatta sadece anabant surumunu degistiren ufak bi flash buldm ama tamda olacagini bilmiyorum zaten o islemi yapman icin telin rootlu olmasi gerekiyor onuda bi gun denerim dersen dene o da olmazsa supercid ama bunlar biraz uzun is uzgunum artk benm diyeceklerim bu kadar

@karayel ayarlar mobil sebekesi sebeke secimini izle hatta bence telden yuksek bytli net kullanmadiginda sebeke modundan sadece gsm yi sec uzun islemlerinde gsm/wcdm sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencaslan85 -- 28 Ocak 2013; 0:06:58 >
  • tü s3 olsun aldık artık şimdilik bir sıkıntı yok. dün aldım 3 gibi aldım telefonu bugün 8 gibi bitti tabi elden düşmedi oyun program yükledim oyun oynadım. bence şarj olayı normal nokia c7 vardı oda bir buçuk gün gidiyordu. bu arada cevap için teşekkürler gencaslan85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 28 Ocak 2013; 0:53:57 >
  • bu telefon için önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 28 Ocak 2013; 0:49:51 >
  • Arkadaşlar Bende yenice aldım telefonu. Hakikaten güzel telefon bir kaçl gün oldu alalı şu ana kadar memnunum... Ayrıca aldığım telefonun s3 mü yoksa s4 mü işlemcili oldğunu anlamadım. Nereden bakabiliriz bunu da bilemedim. Bir de siz dostlardan kılıf önerileri alacağım. Forumda tavsiye edilen diğer kılıflar hep satışa kapanmıi
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.