Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün tekmara bakmaya gidiyorum, ellerindeki siteden baktığım kadarı ile S4 olan ama S4 olup olmadıgını nasıl anlarım tarif ederseniz bakacağım.
  • @dupondii ve @mat35 ayarlar-hakkinda-donanim bilgisi. 1.7 ghz yaziyorsa s3 1.5ghz yaziyorsa s4.. Ne olursa olsun turkiyede orjinal kayitli s4 yok haberiniz olsun..

Bir arkadasta kilif sormus en iyi alacagn yer gittigidiyor htc one s kilif yaz ve ara. Sahsen ben silikon kilif kullaniyorm karsina cikar arkasi S seklinde cok şık gosteriyor zevk meselesi tabi.

İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuyar

bu telefon için önerebileceğiniz ekran koruyucu varmı arkadaşlar

Ekran koruyucunun onerilcek biseyi oldugunu sanmiyorum.. Trk tavsiyem olur bundan once mat kullaniyordm soktm ve seffaf parlak taktm matlarda ekrann guzelligi bozuluyor

• Arkadaşlar bu arada daha öncede bahsedildi mi bilemiyorum ama telefonda yüklü gelen EAGames uygulamasına girince Dead Space oyununu ücretsiz indirebiliyoruz. Oyunu markette arattım bulamadım fiyatı ne kadar veya ücretsiz mi bilmiyorum ama İOS da 12 TL gibi bi fiyatı vardı sanırım.
  • Trickdroid v5 surumunu cikarmis yani bu soyle demek v5 surumu 4.1.1 custom rom yuklemek isteyen s3culere duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

@dupondii ve @mat35 ayarlar-hakkinda-donanim bilgisi. 1.7 ghz yaziyorsa s3 1.5ghz yaziyorsa s4.. Ne olursa olsun turkiyede orjinal kayitli s4 yok haberiniz olsun..

Bir arkadasta kilif sormus en iyi alacagn yer gittigidiyor htc one s kilif yaz ve ara. Sahsen ben silikon kilif kullaniyorm karsina cikar arkasi S seklinde cok şık gosteriyor zevk meselesi tabi.

İyi forumlar...

İlgin için teşekkürler. Ancak Ben bir internet sitesinden aldım telefonu ama faturalı - kayıtlı imei ve Brightstar garantili... Tam emin olmamakla birlikte garantide bir sıkıntı çıkmayacağını umuyorum. Telefonum s3 mü s4 mü bunu donanım bilgisi kısmından anlayamıyorum. Ayarlardan donanım bilgisi kısmına girdiğimde orada sadece" dual core" yazmakta, hangi işlemcidir nedir bilmiyorum.

Kılıf konusuna gelince aslında telefonu kılıfla kullanmaktan nefret etmekle birlikte bu kadar para sayıpta aldığımız telefonunda başına bir iş gelmesini istemiyorum. O yüzden sağlam bir kılıf alıcam. Bu telefonu sıkıca saran lastik gibi, yumuşak kılıflar piyasada nasıl adlandırılıyor. Soft rubber mi denir? Aslında bir arkadaş tüm kılıf çeşitlerini anlatan bir başlık açsa ne güzel olur. Sonuçta telefon modelleri ne kadar çok olursa olsun, temelde kılıflar bir kaç başlık altında toplanıyor. Kapaklı, cüzdan, rubber, silikon gibi...

• quote:

@dupondii ve @mat35 ayarlar-hakkinda-donanim bilgisi. 1.7 ghz yaziyorsa s3 1.5ghz yaziyorsa s4.. Ne olursa olsun turkiyede orjinal kayitli s4 yok haberiniz olsun..

İyi forumlar...

İlginiz için teşekkür ederim. Ben bir internet sitesinden Brightstar yetkili servisi garantisi ile, faturalı bir şekilde telefonu aldım ama ben s3 işlemcili mi yoksa s4 işlemcilimi nereden bakacağımı bilmiyorum. Telefonun ayarlar bölümünde yazan tek şey "dual core"...

Kılıf konusunda bilgim yok. Aslında bu telefonlara kılıf takmak bana göre çok kötü görüntüye yol açıyor. Ama tabi o kadar para verdiğin bir ürünüde korumak istiyor insan. Peki lafın arasında size bir soru? bir beyin fırtınası diyelim. Kılıf almak yerine "kasko" ( cep kask gibi ) daha mantıklı değil mi ?...

Bu arada ben kılıf takıcaksam bu lastık gibi, yumuşak eğilip büzülen kılıflardan istiyorum ama bu kılıfların teknik tabiri nedir bilemiyorum. Soft rubber mi denir, yoksa silikonmudur nedir? Forumda değerli zaman geçiren dostlar aslında sadece kılıfların çeşitleri için bir başlık açmalılar. Sonuçta onlarca marka, model telefon var ama temelde aynı tür kılıflar kullanılıyor. Mesela cüzdan kılıf, kapaklı kılıf gibi..

• Benimkindede "dual core" yazıyor ama benimki s3'müş :(
  • Arkadaşlar dropbox uyeligimi nasıl iptal ederim kendi sormadan resimleri yedekliyo ailemde var rahatsız oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Arkadaşlar dropbox uyeligimi nasıl iptal ederim kendi sormadan resimleri yedekliyo ailemde var rahatsız oldum

iptal etmene gerek yok. dropbox güzel bir özellik. dropbox uygulamasını aç settings>turn of camera upload yap yeterli. senden habersiz upload yapmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupondii

Arkadaşlar Bende yenice aldım telefonu. Hakikaten güzel telefon bir kaçl gün oldu alalı şu ana kadar memnunum... Ayrıca aldığım telefonun s3 mü yoksa s4 mü işlemcili oldğunu anlamadım. Nereden bakabiliriz bunu da bilemedim. Bir de siz dostlardan kılıf önerileri alacağım. Forumda tavsiye edilen diğer kılıflar hep satışa kapanmıi

"quick system info" adlı uygulamayı telefonuna google playden yükle. programın içerisinde "Processor" başlığını tıkla.

cpu hızı 1512 MHz yazıyorsa s4 tür.
    cpu hızı 1700 lü bir rakam yazıyorsa s3 tür.

kılıf için sahibindene bak ben oradan aldım. seçimimi siyah sade desensiz silikon yumuşak tpu kılıftan yana kullandım. sert rubberler hoşuma gitmiyor sebebi telefonun kasasına zarar verebileceğini düşünmem. bence tpu kılıflar yumuşak silikon malzemeden yapıldığı için darbeleri telefona hissettirmiyor. bir kaç aydır kullanıyorum ve çok memnunum. ekran koruyucu olarak da @gencaslan85'a katılıyorum. mat olanını hiç kullanmadım kullanmamda. telefonun ekran görüntüsü çok kötü oluyor. ben şeffaf olanlarını kullanıyorum.

ayrıca şu aof dan ve işlerimden vakit bulsam ilk sayfadaki rehberi biraz daha genişleteceğim ama bir türlü fırsat bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Ocak 2013; 18:52:10 >

• Dual core yaziyorsa s4 cunku bizim s3lerde 1.7ghz yazior

• quote:

Dual core yaziyorsa s4 cunku bizim s3lerde 1.7ghz yazior

Sanmam bence herkezde dual core yazıyor. Belki bir sürüm farkı vardır. Çünkü ben "quick system info" adlı programı kurdum cpu hızı 1600 lerde idi. Demekli s3işlemcili :)
  • S4 kullanan bir arkadaş quick system info programı ile cpu hızına bakabilirmi, uygulama aşağıda

http://www.fileden.com/files/2012/6/12/3315415/quick-system-info-pro-2-1-4.apk
  • quote:

ya ben telefonuma değişik bi rom yüklemeye karar verdim gencaslan85 kardeş hangisini öneriyon ve nasıl yapılacağı konusunda bilgi verirsen çok memnun olurum
  • Arkadaslar gelin kullanıcı rehberi hazırlayalım :) oyunlar olsun kılıflar olsun s3 ve s4 hakkında da bilgilendirmede olabilir :) bunları yapabilirim ama custom rom ve root a karışmam :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

quote:

ya ben telefonuma değişik bi rom yüklemeye karar verdim gencaslan85 kardeş hangisini öneriyon ve nasıl yapılacağı konusunda bilgi verirsen çok memnun olurum

Telefonun root lu mu yoksa ilk defa mı root yapacaksın... Yurt dışıydı seninki.. cm10 ve viper görsel ve tweak olarak iyi.. gerçi tweak hepsinde aynı sayılır ama artık.. sarjım uzun gitsin diosan paranoidandroid ve kernelini kullan.. kullanmaktan zevk alayım kafama göre değiştireyim herşeyi dersen viperoneS kral bence bende bugun öğleden sonra S3 e portlanmış viper kullandım Portlama olduğundan wifi çalışmadı ve bende "luxandroid" yükledim ( özellikleri android 4.1.1 ve sende 4+) bu arada otg kablosu ile mouse kullanmak ve flash bellek takmak güzel oluyormuş.. Benim tel türkiye S3 bu arada... viperoneS ve paranoidandroid bence karar senin incele bunları bence...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

quote:

Telefonun root lu mu yoksa ilk defa mı root yapacaksın... Yurt dışıydı seninki.. cm10 ve viper görsel ve tweak olarak iyi.. gerçi tweak hepsinde aynı sayılır ama artık.. sarjım uzun gitsin diosan paranoidandroid ve kernelini kullan.. kullanmaktan zevk alayım kafama göre değiştireyim herşeyi dersen viperoneS kral bence bende bugun öğleden sonra S3 e portlanmış viper kullandım Portlama olduğundan wifi çalışmadı ve bende "luxandroid" yükledim ( özellikleri android 4.1.1 ve sende 4+) bu arada otg kablosu ile mouse kullanmak ve flash bellek takmak güzel oluyormuş.. Benim tel türkiye S3 bu arada... viperoneS ve paranoidandroid bence karar senin incele bunları bence...

bunları inceleyeceğim bi site varmı benimki rootlu yurtdışı vodafone çıkışlı s4 işlemcili şarj beni öldürdü yaa. senin beğendiğin en iyi rom hangisiyse onu kurmak istiyorum

• sana romlar hakkında bütün bilgileri verecek site..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789812

biraz araştır sen bugun.. k.bakma yarın iş var uyumam gerek sonra devam ederiz... bak orda en başta kim ne kullanıyor anketide var oda sana yardımcı olur..

İyi Forumlar...
  • Arkadaşlar biliyorum çok yerde yazıldı ama Root yaparsak ne artımız olur bide Rom yüklersek ne artımız olur ? kısaca tavsiyelerinizi yazarmısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.