Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isaakcu

quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

İmza hatalı derse felan bişey olmaz telefonun bataryasını bitirmeye devam eder yani yüklenmez

:) indiriyorum yüzde 3 te bakalım inş olur yüklemenin büyük bölümünde hata verirse hapı yuttum :)))

imzada hata vermezse bi daha vermez.. imzada hata verirse zaten yüklemez sıkıntı yapma.. Olsun yeterki...

• quote:

quote:

quote:

İmza hatalı derse felan bişey olmaz telefonun bataryasını bitirmeye devam eder yani yüklenmez

:) indiriyorum yüzde 3 te bakalım inş olur yüklemenin büyük bölümünde hata verirse hapı yuttum :)))

imzada hata vermezse bi daha vermez.. imzada hata verirse zaten yüklemez sıkıntı yapma.. Olsun yeterki...

şarj yüzde yüz doldurdum fakat şarjınız yüzde 30un altında deyip yüklemedi . şimdide usb bağlantı hatası verdi ve yüklenmedi artık yarın denicem teşekkürler yinede

• yanlış ruu yuklemeye çalışıyorsunuz diye uyarı geldi
  • arkadaşlar benim telefonumda açılıştaki animasyon gelmiyor direk ana ekran çıkıyor telefonu açtıgımda bunun sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

arkadaşlar benim telefonumda açılıştaki animasyon gelmiyor direk ana ekran çıkıyor telefonu açtıgımda bunun sebebi nedir

Hizli baslat açıktir o yuzden..

@isaakcu valla orda m2 dahi var yani s3 olann kesin biri sana oluyordur ama yok 08L die bisey yok. Vodafon oldugnda oyledir ama onunla ayni avrupa surumude vardir o nu bulmak mesele hic karsima cikmadi. O sana verdigim ingiltere vodafone romu ama oda olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereden kapanır acaba telefonu alalı 2 gün oldu htc ilk kez kullanıyorum 2. android deneyimim kusura bakmayın biraz cahilim
  • arkadaşlar google chrome mi daha iyi opera mini mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

nereden kapanır acaba telefonu alalı 2 gün oldu htc ilk kez kullanıyorum 2. android deneyimim kusura bakmayın biraz cahilim

ayarlar>güç>hızlı açılış
  • quote:

quote:

benim için ruu dosyası bulabilirmisiniz acaba kafayı yicem yaa şarj 12 saat dayanmıyor

@isaakcu büyük ihtimal senin rom =>http://www.filecrop.com/82061240/index.html

@Deshi Basara seninkide =>http://webftp.myppc.it/HTC/Ville/ (burada 1.) yadahttp://www.filecrop.com/htc-one-s-ruu.html burdaki 1. veya 2. hangisi çalışırsa ikiside aynı..

Siz jb'e geçtiğiniz için isimler farklı sürüm numaraları inş doğrularını buldm bu sefer

Kolay gelsin bana bilgi verin..

Hocam ilk verdiğiniz linktekini çalıştırınca USB'ye bağlı cihaz yok diyor. Diğeri zaten önceden indirdiğim. Onda da şarjınız %30'dan az diyor yeterli olmasına rağmen.

• @Deshi Basara ruu oyle bir hata vermez usb hata ayiklama acik mi acaba yoksa oyle bir hata gelmedi hic basima duymadm da.. Ayrica sync yukludur ins pc de yada htc driver yuklu olmasi lazim senn sorunun bunlar olabilir..

@isaakcu sende diger arkadasa verdigim link var orda 3 tane ruu var 2. olani denermisin.. Yani kusura bakma senn is denemelere kaldi artk yapacak baska bisey bulamadm..

• quote:

@Deshi Basara ruu oyle bir hata vermez usb hata ayiklama acik mi acaba yoksa oyle bir hata gelmedi hic basima duymadm da.. Ayrica sync yukludur ins pc de yada htc driver yuklu olmasi lazim senn sorunun bunlar olabilir..

@isaakcu sende diger arkadasa verdigim link var orda 3 tane ruu var 2. olani denermisin.. Yani kusura bakma senn is denemelere kaldi artk yapacak baska bisey bulamadm..

HTC Sync yüklü USB debugging açılıyken ve Sync programı telefonu görmüşken deniyorum ilkinde bu sefer uygulamayı yüklerken USB ROM Utility çalışmayı durdurdu dedi ve Sync programı görmemeye başladı cihazı. İkinci deneyişimde tam cihazı kontrol ederken Sync'da görünmemeye başladı ve "HATA[170]: USB BAĞLANTI HATASI" verdi.

İkinci linktekini denediğimde de "HATA[120]: DÜŞÜK PİL GÜCÜ" hatası veriyor.

Dünden beri telefonu kullanamadım ne sıkıntılı işmiş bunlar böyle

• quote:

@Deshi Basara ruu oyle bir hata vermez usb hata ayiklama acik mi acaba yoksa oyle bir hata gelmedi hic basima duymadm da.. Ayrica sync yukludur ins pc de yada htc driver yuklu olmasi lazim senn sorunun bunlar olabilir..

Tamam onuda deneyeyim şimdi ekran görüntüsü de yollarım

• @gencaslan85

Ayrıca eğer stock romu tekrar yükleyemezsem CynogenMod 10 yüklemeyi düşünüyorum siz kullandınız mı hiç nasıldır performansı?
  • dosya silinmiş dediğin yerdeki
    bir daha yollayım dedim sürüm numaralarını belki eksik yazdığım yerler vardır

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

• turkiyeden alınanlar için jailbreak mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

turkiyeden alınanlar için jailbreak mevcut mu?

jailbreak ? :) bunlar iphone değil dostum. jellybean demek istedin sanırım. eğer kastın jellybean güncellemesi ise henüz gelmedi ice cream güncellemesi ile geliyor cihaz.
  • hangi kafayla jailbreak dediysem

• @gencaslan85

Hocam CM10 yükleyeyim dedim. Önce telefon hafızasına attım CM10 nightly zip dosyası ve Google uygulamları dosyasını. Ardından recovery modda wipe yaptım. Ancak bu aşamadan sonra şu an hiçbir OS yok ve CM10 ve Google uygulamaları dosyasını göremiyorum. Bilgisayar da cihazı görmediği için tekrar dosya atıp bakma şansım da kalmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deshi Basara

@gencaslan85

Hocam CM10 yükleyeyim dedim. Önce telefon hafızasına attım CM10 nightly zip dosyası ve Google uygulamları dosyasını. Ardından recovery modda wipe yaptım. Ancak bu aşamadan sonra şu an hiçbir OS yok ve CM10 ve Google uygulamaları dosyasını göremiyorum. Bilgisayar da cihazı görmediği için tekrar dosya atıp bakma şansım da kalmadı. Bu aşamada ne yapmam gerekir

bizim başlıktaki arkadaşlarımızın yanlış anlamaması dileğiyle,

kardeşim öncelikle kolay gelsin bizim başlık custom rom konularında biraz paylaşım yönünden fakir sana iyi bir niyetle derdini one x başlığında anlatmanı tavsiye ederim. orada daha hızlı yardım ve çözüm alabilirsin sonuçta yöntemler aynı dosyalar farklıdır diye düşünüyorum.

• bende denememe rağmen olmadı ya imza hatası verdi nerden bulacam bu ruu dosyasını yaa
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.