Şimdi Ara

HTC ONE S SÜRÜM GÜNCELLEME? SATIN ALMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istranbul Bilişimde HTC ONE S modelini uygun fiyata buldum.Almak için de çok araştırma yaptım.Araştırmalar sonucu aklıma takılan soruyuda kimse cevaplayamadı.Sizlerin yardımlarınıza muracat ediyorum.

İphone 3s kullancısıyım.İphone sürüm yükselterek iphone 3 ve 3s leri devre dışı bıraktı. Telefonlara uygulama indirme imkanınız yok.
    Araştırmalar neticesinde htc one s için de güncelleme yapılmayacakmış artık.

Htc hakkında bilgim olmadığı için iphone gibi politikası mevcutmudur?

800Tl veripte 1 ay 3 ay sonra telefonu sadece aç kapa olarak kullanmak insanı üzer.

Lütfen bilgisi olan arakaşlar düşüncelerini paylaşırsa çok yardımcı olurlar.

• 800TLye istanbul bilisimden One S alma. O fiyata Nexus4 alabilirsin. Nexus 4 daha iyidir. veya optimus g alabilirsin....
  • İlgi alakan için teşekkür ederim.Ama alma demende ki sebep nedir?
  • Desire 500 de alabilirsiniz 850 tl ye hem 4.4 kitkat güncellemesini de alacak bir model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğin telefon HTC Z3 DESIRE 500 yoksa DESİRE X mi?

İphone 4'üm vardı.Askere gidince evdekilere kaptırdım.Şuanda iphone 3 e kaldım:) 4 aydır telefon almak için araştırma yapıyorum ama birinin beyaz dediğine diğeri siyah diyor.Bilişim marketler deki arkadaşlar da sağolsun olaylardan bir haber:(
  • Bencede bu saatten sonra one s'e para verme güncelleme almicak daha nexus4 ve Desire 500 850 tl ye alincak guzl tercihlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen zaman zarfı içerisinde 2 kere telefon değiştirdim.Doğubank dan note 2 aldım 2.el.Titreşimi bozuk çıktı değiştirdim.Başka note 2 aldım onda da hatdan düşüyordu.Onu da verdim parayı geri aldım.İnatla da 0 note 2 almıyorum:)Telefona 1000 tl üzeri vermek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.