Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: nuraytugay4

Ürün Türkiye'ye ne zaman gelecek ?

Şubat ayı içinde çıkacak dediler müşteri hizmetlerinden , sanırım dayanabilirsem ben de bu cihazı bekleyeceğim umarım bir çok telefon gibi ilk partiler üretim hatalı çıkmaz.One S alacaktım ama S3 işlemcili olması düşündürüyor açıkçası bir türlü net karar veremiyorum.One S mi alıyim 1.199 TL'ye yokse One SV yimi bekliyim 1 ay daha

One S daha iyidir SV'nin fiyatı ucuz olursa düşünülür en azından Desire X yerine bu seçmek daha mantıklı fiyat konusuda önemli tabi.

Yalnız yeni nesil krait işlemci bayağı hızlı , özellikle grafik işlemcisi nerdeyse *4 gibi bir skor yapıyor , aldımmı uzun süre kullanayım istiyorum yeni nesil bir işlemci daha iyi olmazmı ? Kasa ve dış görünüş olarak bence de One S

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şubat ayı içinde çıkacak dediler müşteri hizmetlerinden , sanırım dayanabilirsem ben de bu cihazı bekleyeceğim umarım bir çok telefon gibi ilk partiler üretim hatalı çıkmaz.One S alacaktım ama S3 işlemcili olması düşündürüyor açıkçası bir türlü net karar veremiyorum.One S mi alıyim 1.199 TL'ye yokse One SV yimi bekliyim 1 ay daha

One S daha iyidir SV'nin fiyatı ucuz olursa düşünülür en azından Desire X yerine bu seçmek daha mantıklı fiyat konusuda önemli tabi.

Yalnız yeni nesil krait işlemci bayağı hızlı , özellikle grafik işlemcisi nerdeyse *4 gibi bir skor yapıyor , aldımmı uzun süre kullanayım istiyorum yeni nesil bir işlemci daha iyi olmazmı ? Kasa ve dış görünüş olarak bence de One S

One S'in avantajı zaten S4 işlemcisi olması bence gene piyasada ki sağlam telefonlarla yarışacak durumda yeni gelecek telefonlara karşı pek şansı yok bütçeniz çoksa One X+ alabilirsiniz bunada çok veremem diyorsanız One SV'nin fiyatını beklemek en doğrusu sadece tek eksiği 5 MP kamera ve 400x800 ekran ama HTC'nin kamerasının kalitesini Desire X modelinde gördük 720p kayıt olmamasına rağmen oldukça iyi sonuçlar verdi hemde 4.3 ekran dediğim gibi fiyat konusu önemli bende almayı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One S'in avantajı zaten S4 işlemcisi olması bence gene piyasada ki sağlam telefonlarla yarışacak durumda yeni gelecek telefonlara karşı pek şansı yok bütçeniz çoksa One X+ alabilirsiniz bunada çok veremem diyorsanız One SV'nin fiyatını beklemek en doğrusu sadece tek eksiği 5 MP kamera ve 400x800 ekran ama HTC'nin kamerasının kalitesini Desire X modelinde gördük 720p kayıt olmamasına rağmen oldukça iyi sonuçlar verdi hemde 4.3 ekran dediğim gibi fiyat konusu önemli bende almayı düşünüyorum.

Galiba en mantıklısı bir aleji hapı alıp kaşıntıyı durdurmak , ben mp olayına zaten takılmıyorum merceğin kaliteli olması önemli ki HTC bu konu da başarılı bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One SV S4 işlemcili, ayrıca kamerası 5 MP olabilir ama 1080p video çekimi ve üstün özellikleri var. htc türkiye sitesinde var tel inceleyebilirsiniz.

Telefon var bende satışını yapıyorum fiyat 1050 TL dir. selamlar.

• Bunun fiyatı da ucuz olur
  • HTC one sv 1000 - 1100 TL den girişi yapacak gibi duruyor max.1200 bekliyorum . eğer 1000 TL civarı satılırsa satıslar patlar bu özelliklere ekran konusu beni korkutmuyor sonuçta HTC,malzeme kalitesi üst düzeyde tam isteklerimi karşılayacak orta düzey-üst düzey arasında bir telefon 4.3 inç ekranda yemede yanında yat tarzından elle tutulması kolay oldugundan+bonusuda gorilla glass 2 :) bu telefon beklenip alınır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One SV S4 işlemcili, ayrıca kamerası 5 MP olabilir ama 1080p video çekimi ve üstün özellikleri var. htc türkiye sitesinde var tel inceleyebilirsiniz.

Telefon var bende satışını yapıyorum fiyat 1050 TL dir. selamlar.

Bu cihaz benim de hosuma gitti fiyatida uygun gibi gozukuyor. Android surumunu yazabilirmisiniz ? Garanti durumunuda ogrene bilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC ONE SV Türkiye'ye ne zaman gelecek tam bir tarih var mı ?
  • quote:

HTC one sv 1000 - 1100 TL den girişi yapacak gibi duruyor max.1200 bekliyorum . eğer 1000 TL civarı satılırsa satıslar patlar bu özelliklere ekran konusu beni korkutmuyor sonuçta HTC,malzeme kalitesi üst düzeyde tam isteklerimi karşılayacak orta düzey-üst düzey arasında bir telefon 4.3 inç ekranda yemede yanında yat tarzından elle tutulması kolay oldugundan+bonusuda gorilla glass 2 :) bu telefon beklenip alınır !

Yurtdışı fiyatları hiç o aralıkta olacakmış gibi durmuyor.Almanya media markt fiyatları cihazlardda şu şekilde.
    Xperia S :
    One S : 349 euro 1.199 TL indirimli fiyat Bizde %46 pahalı
    One SV : 379 euro
    HTC 8X : 469 euro 1,499 TL indirimli fiyat Bizde %36 pahalı
    Lumia 820 : 439 euro 1.249 TL sabit fiyat Bizde % 21 pahalı

Yani Almanya fiyatının üzerine % 35 koyarsak 1.200 TL civarı ediyor.Yani Vatan 'da %25 li bir günü denk getirip 1.200 -- 1.250 TL gibi alınabilirmiş gibi duruyor.

• quote:

quote:

HTC one sv 1000 - 1100 TL den girişi yapacak gibi duruyor max.1200 bekliyorum . eğer 1000 TL civarı satılırsa satıslar patlar bu özelliklere ekran konusu beni korkutmuyor sonuçta HTC,malzeme kalitesi üst düzeyde tam isteklerimi karşılayacak orta düzey-üst düzey arasında bir telefon 4.3 inç ekranda yemede yanında yat tarzından elle tutulması kolay oldugundan+bonusuda gorilla glass 2 :) bu telefon beklenip alınır !

Yurtdışı fiyatları hiç o aralıkta olacakmış gibi durmuyor.Almanya media markt fiyatları cihazlardda şu şekilde.
    Xperia S :
    One S : 349 euro 1.199 TL indirimli fiyat Bizde %46 pahalı
    One SV : 379 euro
    HTC 8X : 469 euro 1,499 TL indirimli fiyat Bizde %36 pahalı
    Lumia 820 : 439 euro 1.249 TL sabit fiyat Bizde % 21 pahalı

Yani Almanya fiyatının üzerine % 35 koyarsak 1.200 TL civarı ediyor.Yani Vatan 'da %25 li bir günü denk getirip 1.200 -- 1.250 TL gibi alınabilirmiş gibi duruyor.

o fiyata alınacak yine en iyi telefon güncelleme verirse htc telefonunun arkadasında durursa .

• ya telefon gerçekten güzel bende beklemedeyim ama htc nin bu servis hizmeti benimde çok kafamı karıştırıyor, gerçekten bu kadar kötümü ya servisi htc nin ??
  • Arkadaşlar ebay taiwan store daki fiyatları inceledim.Eğer bir kazık atmazlarsa 1.000 TL ye alırız One SV'yi diyorum ben.
    HTC 8S : 368 usd Bizde 899 tl
    Desire X : 337 usd 799 tl
    HTC 8X : 655 usd 1499 tl
    One SV : 398 usd oranlarsak max. dan 971 TL ediyor.Yani bu cihaz uygun fiyatlı girecekmiş gibi piyasaya.Zaten bu aralar fiyatlar gerileme eğiliminde gibi bu yüzden ben fiyat konusunda ümitliyim.
  • 1249 tl den ön sipariş alıyorlar türkiyede arkadaşım acilpda da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: generals.26

1249 tl den ön sipariş alıyorlar türkiyede arkadaşım acilpda da.

iyi haber 15 güne çıkar herhalde piyasaya diye tahmin ediyorum
  • yokmu bu telfondan bi haber??
  • 20 şubatta Türkcellde çıkacak deniyor fiyat bellli değil 1.100 tl'den fazla vermem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

20 şubatta Türkcellde çıkacak deniyor fiyat bellli değil 1.100 tl'den fazla vermem ben.

Benim de akılımda aynı fiyat var
  • bu ay sonu gibi çıksada hemen alınmaz nisan başı gibi alınmalı n eolduğu belli olsun bi.

aslında alacak 3 4 kişi felan olsa aynı anda alsak indirim yaparlarmıki?:)
  • Desire SV çıkmış teknosa ve kliksa da var 999 TL den çıkmış çift simkart lı donanımı düşük bir telefon.Bu demekki acilpda daki gibi 1.249 tl den çıkacak satışa telefon büyük ihtimalle.Hala aklımda soru işaretleri var One S ile arasında One S ville C2 satılıyor bizde 1.199 tl .Ekran amoled çözünürlük daha iyi.SV de ekran süperlcd 2 çözünürlük daha düşük gerçi o kadar önemli değil ama lcd ekranlarda sarı leke sorunu çıkabiliyor tecrube ettiğim ve okuduklarım kadarıyla.1250 tl lik telefonlar artık midrange olarak geçiyor bence iyi para ve alıp da uğraşmak zorunda kalırmıyım diye düşnmüyor değilim.Yurtdışı forumlarda da yeterince feedback sağlanmış durumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 16 Şubat 2013; 16:02:13 >
  • bu telefon 999 tl den fazlaya alınmaz..ama desire sv o fiyata çıkmış..bu daha yüksekten cıkarsa alınmaz..1280 lıraya ıthalatcı garantılı s3 var..hangi akla hızmet bu telefona oyle abuk fıyat koyarlar anlamak zor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.