Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne zaman çıkacağı belli mi acaba
  • tamda desire x almaya karar vermişken yapılır mı banaa:) nerdende gördüm arkadaş.. one sv ile neredeyse aynı olan desire sv yi akşam teknosada inceledim. ve desire x almaktan suan için vaz geçtim. one sv yi beklıycem. tabi fiyatı 1.100 tlyi geçmez isee.! tasarım güzel ve sağlam ekran buyuklugu gayet iyi ele oturuyor. menu geçişleri hızlı.mesajlaşma kolay. kullanıslı bir klavye yapmıslar. kamera için bişey diyemiycem kapalı ısıklı bir ortamda denedım.doğal ısıkta ne verım verır ona bakmak gerek bence yinede fena degıl. bu yorumlarım desire sv için geçerli karıstırmayın. one sv daha da iyi olduguna göre fiyat aralıgını bekleyıp görucez.
  • çok beklettiler bakmadığım telefon kalmadı ama bana göre bşiey yok hep bişeyi eksik one sv bana göre ideal ama desire sv teknosada 1.000yl acaba bu ne olurki?
  • Bence de ideal ama ürünü çıkartamadılar gitti bi türlü.Fiyatı da önemli bence açıkçası Nexus 4 ile arasında 250 TL den az fark olursa sanırım Nexus 4 alacağım ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Bence de ideal ama ürünü çıkartamadılar gitti bi türlü.Fiyatı da önemli bence açıkçası Nexus 4 ile arasında 250 TL den az fark olursa sanırım Nexus 4 alacağım ben .

arkadaşım şu anda nexus 4 piyasada yok:) bende onu düüşündüm ama bende sınır 1.000 tl 1.050 olur 1.1000 oolmaz yani:) ben One sv modelini 1.000 tl'ye aalbilirsem e ala alamazsam düşmesini bekleyeceğim fiyatının
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

quote:

Bence de ideal ama ürünü çıkartamadılar gitti bi türlü.Fiyatı da önemli bence açıkçası Nexus 4 ile arasında 250 TL den az fark olursa sanırım Nexus 4 alacağım ben .

arkadaşım şu anda nexus 4 piyasada yok:) bende onu düüşündüm ama bende sınır 1.000 tl 1.050 olur 1.1000 oolmaz yani:) ben One sv modelini 1.000 tl'ye aalbilirsem e ala alamazsam düşmesini bekleyeceğim fiyatının

Teknosa'da var dostum ben aldım hatta . HTC den aldığım bilgi de 1250-1350 gibi olacağı idi fiyatın.Ben de daha fazla beklemedim Nexus 4 ü aldım.HTC kusura bakmasın Nexus un yanında bu donanıma 1300 TL vermeyi akıllıca bulmadım kendimce .

• quote:

quote:

quote:

Teknosa'da var dostum ben aldım hatta . HTC den aldığım bilgi de 1250-1350 gibi olacağı idi fiyatın.Ben de daha fazla beklemedim Nexus 4 ü aldım.HTC kusura bakmasın Nexus un yanında bu donanıma 1300 TL vermeyi akıllıca bulmadım kendimce .

hayırlı olsun ben en son yok diye biliyordum:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun ben en son yok diye biliyordum:)

Teşekkür ederim , ups bugün teslim etti.

• one sv 1200 den aşağa girmez piyasaya. desire sv bile teknosada 999 tl ye satılıyor. one sv donanım olrak daha üstün fiyatıda daha fazla olur kanımca. htc de çok bekler satılır diye:) yazı bekleyin derim telfon fıyatları düşecektir. ben bekliycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkkk

one sv 1200 den aşağa girmez piyasaya. desire sv bile teknosada 999 tl ye satılıyor. one sv donanım olrak daha üstün fiyatıda daha fazla olur kanımca. htc de çok bekler satılır diye:) yazı bekleyin derim telfon fıyatları düşecektir. ben bekliycem

teknosa normalden pahalı ONE SV Teknosada 1.150-1.200tl den çıkar ama 1.050 tl civarına bulunur gibi birde 5 mp kamera az geldi bana

• Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Bu olayda telefonda gömülü gelen uygulamaları nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatacağım.
    Nasıl yapılır?

- Menü - Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - ARA(tuş)

İşinize yaramayacak örnek uygulamalar;
    LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Google+ (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Google Talk (kullanmıyorsanız),
    Google Haritalar(BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Galeri (BUNUN YERİNE QUİCKPİC ÖNERİRİM),
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Facebook, (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Dropbox,
    ... gibi ''kullanmadığınız'' uygulamalara girip DEVREDIŞI seçeneğini seçerek uygulamayı pasif yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Bu olayda telefonda gömülü gelen uygulamaları nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatacağım.
    Nasıl yapılır?

LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Dropbox,
    ... gibi ''kullanmadığınız'' uygulamalara girip DEVREDIŞI seçeneğini seçerek uygulamayı pasif yapabilirsiniz.

bunu neden yazdığınızı anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Nasıl yapılır?

LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Dropbox,

bunu neden yazdığınızı anlamadım

boşver

• Bu telefon hala piyasaya çıkmadı mı bilen biri alıntı yapabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beterbozar

Bu telefon hala piyasaya çıkmadı mı bilen biri alıntı yapabilir mi

hayır çıkmadı bende vazgeçtim almaktan 8x alacağım
  • quote:

quote:

hele şükür turkcell tarafından satışa sunuldu ama fiyatı biraz tuzlu 1200tl ö siparişte şuan 1 ay gibi yakın zamanda belki 1000 düşer inş
  • quote:

quote:

quote:

hele şükür turkcell tarafından satışa sunuldu ama fiyatı biraz tuzlu 1200tl ö siparişte şuan 1 ay gibi yakın zamanda belki 1000 düşer inş

önsipariş Teknosada alıyor ama 1.200tl verip tel alıcaksın 5 mp kamera olacak en fazla 1050tl ederi o de belki

• quote:

quote:

quote:

quote:

önsipariş Teknosada alıyor ama 1.200tl verip tel alıcaksın 5 mp kamera olacak en fazla 1050tl ederi o de belki

Htc one sv s2 note ayarında bir telefon yeni nesil işlemcisi var android 4.1.2 güncellemesinide almaya başladı kamera 5mp olabilir ama önemli olan kullanılan lenstir senin dediğin gibi telefonun ederi max 1050tldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beterbozar -- 12 Mart 2013; 20:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknosaya dartye fln ne zaman düşer bileniniz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.