Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemli değil, ısrarla düşmesini bekliyorum bu ara.. bakalım:)
  • Gönlümde m7 var ama bunada göz kırpıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 2 Nisan 2013; 18:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Gönlümde m7 var ama bunada göz kırpıyorum.

m7 Türkiye'ye gelsinde bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 1075 tlye almayı düşünüyorum. Sadece mavi ve beyazı var. Önerilerinizi bekliyorum

Renk önerisi için soruyorsanız ben beyaz derim

5 kişiden tek beyaz diyen sizsiniz :D Sağolun yorumunuz için :D

Maviyi hiç begenmedim ben hocam ya Beyaz rengi çok hoş duruyor Ben alacağım zaman beyaz almayı düşünüyorum siz ne istiyorsunuz ?

Mavi siparişi verildi bile hocam :D

Pişman olacaksın keşke Elitforce'yi dinleseydim diyeceksin ama iş işten geçecek... Şaka bir yana hayırlı olsun şimdiden zevkler renkler meselesi

Bugün mavisini inceleme şansı buldum :D Çok güzeldi hocam :D Ayrıca dediğim gibi 5 kişiye mesaj attım hepsi de mavi çok hoş dedi :D Çok teşekkür ederim, yakın zamanda siz de kavuşursunuz inşallah :)

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 2 Nisan 2013; 19:32:12 >

• quote:

Hocam cihaz elinize geçti mi? ilk izlenimlerinizi alabilir miyiz
  • Evet cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun.

izlenimlerinizi ve olursa incelemelerinizi bekliyoruz.
  • beyler bugün gidip desire sv yi inceledim (tipleri birebir aynı gibi geldi onun için yazıyorum) ekranı 4.3 inç 800*480
    slcd2 idi aynı one sv gibi ekrani biraz hayal kırıklığı oldu ne bilim canlilik renk falan güzel ama pikseller dağılmış gibi keşke aynı özelliklerle 4 inç olsaydı yanında hemen desire x vardı oda 4 inç idi onun ekrani pikseller daha sıkışık olduğu için daha tatmin edici

ayrica desire sv ile one sv nin tasarımı (one sv yi daha görmedim) birebir aynı olmasına rağmen veya bana izledigum videolardan öyle geliyor neyse desire 131 gram one sv 122 gram boyut ve incelik olarakta farklı idi
    ayrıca desire sv nin arkası hafif xperia arc s gibi boyuna kavisli idi one sv de böyle ise pek içime sinmedi videolarda one sv nin arkası düz yanlara kavisli anlatabildim sanırım
    ikisini inceleyen varsa yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A72C1774 -- 2 Nisan 2013; 20:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tel ile ilgilenenler bir ustteki izenimlerime yorum yapsın

• quote:

quote:

Dün geç saatte sipariş verince bugün hazırlandı sabah 10dan beri kargoya verilmeyi bekliyormuş. Yarın gelecek sanırım hocam :) geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım, 1 hafta sonraki vizelerim bitince de istediğiniz video ve testi hazırlarım :) telefonu mağazada kurcaladım biraz, tam ele oturuyor ve tek elle rahat bir kullanım sunuyor. Bu telefonu seçmemdeki en büyük şey bu oldu. Orta sınıf içerisinde grafik ve işlemcisi olarakta en iyisi diyebiliriz herhalde :) 32 gb kart da sipariş ediyorum 2 gün içerisinde :-) 40 gb hafıza yetecektir diye düşünüyorum :-)

• quote:

quote:

quote:

Dün geç saatte sipariş verince bugün hazırlandı sabah 10dan beri kargoya verilmeyi bekliyormuş. Yarın gelecek sanırım hocam :) geldiğinde izlenimlerimi paylaşırım, 1 hafta sonraki vizelerim bitince de istediğiniz video ve testi hazırlarım :) telefonu mağazada kurcaladım biraz, tam ele oturuyor ve tek elle rahat bir kullanım sunuyor. Bu telefonu seçmemdeki en büyük şey bu oldu. Orta sınıf içerisinde grafik ve işlemcisi olarakta en iyisi diyebiliriz herhalde :) 32 gb kart da sipariş ediyorum 2 gün içerisinde :-) 40 gb hafıza yetecektir diye düşünüyorum :-)

Anladım hocam peki. Sizide çok yormayalim o zaman 1hafta sonra falan yazarsınız. :) Bir saat önce başka bir forumdaki incelemesini inceledim gerçekten s4 işlemci ve adreno 305gpu cuk uymuş telefondaki çözünürlüğe. Bazı testlerde htc one x ile aynı puanları alıyor bu ne demektir hocam bende 1-2haftaya alacağım bu telefonu ve beyaz olacak Şimdiden telefona ısındım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam peki. Sizide çok yormayalim o zaman 1hafta sonra falan yazarsınız. :) Bir saat önce başka bir forumdaki incelemesini inceledim gerçekten s4 işlemci ve adreno 305gpu cuk uymuş telefondaki çözünürlüğe. Bazı testlerde htc one x ile aynı puanları alıyor bu ne demektir hocam bende 1-2haftaya alacağım bu telefonu ve beyaz olacak Şimdiden telefona ısındım

Telefon gelince sorularınıza cevap verebildiğim kadarıyla yardımcı olurum :) Evet, bu ekran için grafik işlemcisi ve işlemci gayet akıcılık sağlamış. Hayırlı olur inşallah diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

beyler bugün gidip desire sv yi inceledim (tipleri birebir aynı gibi geldi onun için yazıyorum) ekranı 4.3 inç 800*480
    slcd2 idi aynı one sv gibi ekrani biraz hayal kırıklığı oldu ne bilim canlilik renk falan güzel ama pikseller dağılmış gibi keşke aynı özelliklerle 4 inç olsaydı yanında hemen desire x vardı oda 4 inç idi onun ekrani pikseller daha sıkışık olduğu için daha tatmin edici

ayrica desire sv ile one sv nin tasarımı (one sv yi daha görmedim) birebir aynı olmasına rağmen veya bana izledigum videolardan öyle geliyor neyse desire 131 gram one sv 122 gram boyut ve incelik olarakta farklı idi
    ayrıca desire sv nin arkası hafif xperia arc s gibi boyuna kavisli idi one sv de böyle ise pek içime sinmedi videolarda one sv nin arkası düz yanlara kavisli anlatabildim sanırım
    ikisini inceleyen varsa yazsın

Ben de geçtiğimiz akşam teknosada Desire SV yi inceledim. Tabiki asıl amacım One SV. Genel hatları itibarıyla fikir verebileceği kanısındayım.
    Cihazın ele oturuşu gerçekten iyi. Kavisli bir arka tasarımı olduğu için 10.7 mm kalınlığı hiç hissetmiyorsunuz. Zaten One sv daha ince(9.20 mm). Ekran büyüklüğü de bana göre ideal. Fazlası bence tabletleşmeye gidiş anlamı taşıyor. Yani cihazı elinize aldığınızda(tam bunu yazarken odamdan bir fare çıktı) tutuşla ilgili bir sıkıntı yok. Ağır da değil zaten. Sade tasarımlı cihazın güç tuşu karşıdan bakarken sağ tarafta konumlanmış olsaydı daha iyi olurdu. Cihazın tasarımında bulabildiğim tek eksiklik bu. Ama en azından HTC One ve Xperia S deki gibi sol üstte değil. Solak olduğum halde bana çok saçma geliyor bu iki telefondaki detay.
    Ekran kalitesi için söyleyebileceğim tek kelime sadece ''yeterli'' olurdu. Xperia Ray kullanıyorum ve ekranı çok net geliyor bana. Tahminimce Ray'in ekranı rgb dizilimli. Desire SV ile ilgili biraz nette gezinmeme rağmen piksel dizilimi ile alakalı ibare bulamadım ancak pentile olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki One S bile pentile dizilime sahip. Tabi ekranın büyüklüğünün de bu çözünürlükte ekran kalitesinin vasatı aşamamasında etkisi büyük. Hani insan diyor işte 540x960 ve rgb olsa iyi olurdu. Tabi o zamanda One S fiyatıyla çıkardı. Neyse.
    Kullanımında herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim. Menü geçişleri ve uygulama açılış süreleri tatmin ediciydi. Kamerasıyla 1-2 poz çektim. Mağaza içi ışığını da göz önünde bulundurarak telefon ekranından baktığımda güzel bir görüntü çıktı ortaya. Burada One SV ile Desire SV ayrılıyor. Desire SV de 8 mplik bir sensör varken One Sv 5 mp. Ancak One SV de hem daha iyi diyafram açıklığı ve resim işleme yetenekleri hem de video yetenekleri daha üst düzeyde. SDN sitesindeki One SV incelemesinde telefonun kamera performansı hayli takdir toplamıştı. Dipnot:Aynı incelemede görüşme kalitesinin de üst düzeyde olduğu belirtilmişti.
    Ses performansını test edemedim. Yüklü mp3 yoktu telefonda. Tabi donanımsal bir destek içermiyor telefon. Yazılımsal bir beats audio desteği var. İçinde birkaç tane mp3 olsaydı hemen Audio Technica CKS-77 yi çıkarıp test edecektim.
    One SV'de daha yüksek miliamperli bir batarya mevcut . Bu da sevindirici ama yine de 2000-2100 mah falan olsaydı iyi olurdu. Android 4.0 ile gelen cihaz 4.1.2 ye güncellenebiliyor. Böylece Sense 4.0 dan 4+ ya geçiliyor. Bu durumda hem arayüz hem de işletim sistemi enerji verimliliği bakımından telefona daha çok katkı yapıyor. Dikkat ettiyseniz işlemci-grafik birimi ve ekran çözünürlüğü de daha uzun batarya ömrü için optimize edilmiş. Bütün verileri birleştirdiğimizde ortaya batarya ömrü açısından çok da sıkıntı yaratmayacak bir cihaz çıkacağını gösteriyor. Tabi bunların hepsi iyimser bir varsayımın ürünü.
    Son olarak iki cihaz arasındaki boyut ve ağırlık farkının kamera sensörü ve ikinci bir sim kart yuvasından kaynaklanıyor olabileceği kanısındayım. Ancak burada da hafif ve kısa olan cihaz lehine 190 miliamperlik bir batarya farkı sözkonusu. İlginç bir durum.

• one sv zaten slcd rgb dizilimli

• Cevabını okuyunca biraz daha gezindim nette ama yine de bir ibare bulamadım. Kaynak gösterebilirmisin? En azından soru işaretlerini ortadan kaldırmış oluruz.
  • konu canlanmaya başlamamış:) Türkçe video inceleme olursa paylaşaşım arkadaşlar, sadece SDN'nin incelemesi var şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Cevabını okuyunca biraz daha gezindim nette ama yine de bir ibare bulamadım. Kaynak gösterebilirmisin? En azından soru işaretlerini ortadan kaldırmış oluruz.

özellikle süper lcd 2 yaziyorum bu paneller rgb dizilimle üretilir zaten bu samsung yüzünden bu pentile ekran çıktı mahvetti panel olayını yapiyosan amoledi bari rgb yap bence ips lcd ekranlar hala çok daha iyi amoledlerden tabi herkesin görüşü farklı olabilir ayrıca amoledin enerji verimliligide hikaye çok siyah kaplı ekranlarda belki ama genel kullanımda hep beyaz ve açık renkler kullanılıyor ve diğer panellerden çok daha fazla harcıyor

• Tamamdır. Açıklama için teşekkürler. Demekki telefonda yazı falan okurken sorun olmayacak.

• bu teli kullanan yok mu yahu inceleyen felan kimse bir şey yazmamis

• bir de bu telefon uygulama tasimaya izin veriyor mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon gelince sorularınıza cevap verebildiğim kadarıyla yardımcı olurum :) Evet, bu ekran için grafik işlemcisi ve işlemci gayet akıcılık sağlamış. Hayırlı olur inşallah diyorum :)

hocam telefonu aldıysaniz izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
    telefon uygulama tasimaya izin veriyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A72C1774 -- 7 Nisan 2013; 10:31:16 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.