Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adaletinoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: CyBer_07

Hocam ben gayet memnunum sarj suresine gelince mesela aksam 9 gibi sarjim bitiyo bir gün gidiyo diyebiliriz ama 4.2.2 güncellemesinden önce daha uzun gidiyodu.kronik bir sorunu falan yok telefonun

normal kullanımda çok rahat bir günü çıkarıyormu acaba şarjı

ppi değeri az gibi geldi.ekranın albenisini nasıl hocam

şarjı bir günü çıkarıyo ekran açıklık süresi 3 buçuk saat falan oluyo.Ekranındanda memnunum telefon ekranında yüksek çözünürlüğü desteklemiyorum zaten o küçücük ekranlarda gözle görülür bir fark olduğunu düşünmüyorum

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben gayet memnunum sarj suresine gelince mesela aksam 9 gibi sarjim bitiyo bir gün gidiyo diyebiliriz ama 4.2.2 güncellemesinden önce daha uzun gidiyodu.kronik bir sorunu falan yok telefonun

şarjı bir günü çıkarıyo ekran açıklık süresi 3 buçuk saat falan oluyo.Ekranındanda memnunum telefon ekranında yüksek çözünürlüğü desteklemiyorum zaten o küçücük ekranlarda gözle görülür bir fark olduğunu düşünmüyorum

bu telefonun hız açısından samsung s2 den çok farkı varmıdır hissedilir derecede.

gpu açısından sormuyorum adreno 305 varmış sanırım bunda

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu telefonun hız açısından samsung s2 den çok farkı varmıdır hissedilir derecede.

gpu açısından sormuyorum adreno 305 varmış sanırım bunda

daha stabildir diye düşünüyorum samsungun arayüzüne göre .

• quote:

quote:

kardeş rahat çıkarıyor günü.vede ekran kalitesi hakikaten güzel.kafaya takmayın alacaksanız alın memnun kalırsınız
    hızlıal.comda 100liralık paypal kampanyası+20 lira çek ile 570 liraya satıldı
  • hızlıal.comda 100liralık paypal kampanyası+20 lira çek ile 570 liraya satıldı .... ya bu olay nedir ben anlamadım bu telefonu almaya karar verdim en ucuz hepsiburada kdv dahil 700 tl ama sizin yorumu görünce şaşırtım ... paypal kampanyası nedir nasıl öyle 570 e alabilirim bende , bilgilendirebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismt371

hızlıal.comda 100liralık paypal kampanyası+20 lira çek ile 570 liraya satıldı .... ya bu olay nedir ben anlamadım bu telefonu almaya karar verdim en ucuz hepsiburada kdv dahil 700 tl ama sizin yorumu görünce şaşırtım ... paypal kampanyası nedir nasıl öyle 570 e alabilirim bende , bilgilendirebilir misiniz ?

Kredi kartı hesabını paypala üye olup tanıtıyorsun ve alışverişini paypal hesabından ödüyorsun anında 100 tl indirim kazanıyosun.Fakat kampanya bitmiş 30 nisan son günmüş. Bimeks'te inceledim cihazı ekran gerçekten harika özellikleride hatrı sayılır derecede iyi sayılır..Fakat bimeks 1200 tl'ye satıyor cihazı uçmuşlar.
  • hepsiburada neden bu kadar ucuza satıyor veya nasıl satıyor anlamadım 700 nerde 1200 nerde , uçurum var arada. ama hepsiburada'dan alacam sanırım
  • hizlial.com da 719 lira

http://www.hizlial.com/htc-one-sv-beyaz/10194957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 3 Mayıs 2014; 20:41:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4.1.2 de radyo var fakat 4.2.2 güncellemesinden sonra radyoyu göremedim incelemelerde. 4.2 kullanan arkadaşlar radyo uygulaması varmı yokmu ona göre günceleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor_r

4.1.2 de radyo var fakat 4.2.2 güncellemesinden sonra radyoyu göremedim incelemelerde. 4.2 kullanan arkadaşlar radyo uygulaması varmı yokmu ona göre günceleyeceğim

Hocam endişelenmene gerek yok. Rahatlıkla güncelleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

Orijinalden alıntı: raptor_r

4.1.2 de radyo var fakat 4.2.2 güncellemesinden sonra radyoyu göremedim incelemelerde. 4.2 kullanan arkadaşlar radyo uygulaması varmı yokmu ona göre günceleyeceğim

Hocam endişelenmene gerek yok. Rahatlıkla güncelleyebilirsin.

eyvallah sağolasın
  • evvet beyler bende htc one sv ailesine katıldım :) hepsiburadadan 700 tl kvk garantili geldi :) 2 kere yazılım güncelleme yaptım :) en son hali şuan süper radyo vs var , çok begendim telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismt371

evvet beyler bende htc one sv ailesine katıldım :) hepsiburadadan 700 tl kvk garantili geldi :) 2 kere yazılım güncelleme yaptım :) en son hali şuan süper radyo vs var , çok begendim telefonu

hocam hayırlı olsun
    çok güzel kalite karızma bir telefon.
    Allah tan garantisininde kvk olması iyi olmuş. (teleservice olanlarda var) berbat bir servis.Allah düşürmesin
  • kesinlikle çok şık , kaba değil , kvk gelmesi aslında beni şaşırtı beklemiyordum :)
  • Bu uygulama alanı hala 1.1 gb mış. Önceden yanlış bilgi vermişim :( Bu uygulama alanını arttırma illa root ile mi mümkün? Root yapıp orjinal yazılımı tekrar yükleyebiliyor muyuz? Androidden hiç anlamıyorum yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

Bu uygulama alanı hala 1.1 gb mış. Önceden yanlış bilgi vermişim :( Bu uygulama alanını arttırma illa root ile mi mümkün? Root yapıp orjinal yazılımı tekrar yükleyebiliyor muyuz? Androidden hiç anlamıyorum yardım

dahili hafıza 8 gb ise kullanıcıya kalan depolama alanı 4 - 4.5 gb olması lazım tahminimce..eğer 1.1 gb uygulama hafızası var ve asphalt 8 veya modern combat gibi oyunlar yüklenemiyorsa ozaman hüsran olur.
  • dirake3 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum ancak 7-8 uygulama yükledim ve bu uygulamalar her gün güncelleme çıkartıyor güncelleye güncelleye bi hal oldum. Telefon alma aşamasındasın sanırım. Kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem zira bu fiyat bandında s3 mini var ve ondan daha gösterişli bir telefon ve daha uzun süre kullanım sunacağını düşünüyorum. Uygulamaları sd karta taşıyan programlar olduğunu öğrendim şimdi onları araştırıcam....

Bu telefonun anahtar özellikleri lte desteği, düşük çözünürlüklü ekran sayesinde az data&hızlı internet , şık tasarım ve hepsinin 700 tl olmasıınılması
    Bu fiyata da çok iyi ekran, donanım vs.. beklenmemeli
    Ama dünyadaki mevcut trendin hızlı tüketim olduğu gözönünde bulundurulduğunda en pahalı ve pahalı ürünlerden kaçınılması gerektiğini düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 11 Mayıs 2014; 13:55:33 >
  • quote:

Hocam yanlış bilgi vermek istemiyorum ancak 7-8 uygulama yükledim ve bu uygulamalar her gün güncelleme çıkartıyor güncelleye güncelleye bi hal oldum. Telefon alma aşamasındasın sanırım. Kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem zira bu fiyat bandında s3 mini var ve ondan daha gösterişli bir telefon ve daha uzun süre kullanım sunacağını düşünüyorum. Uygulamaları sd karta taşıyan programlar olduğunu öğrendim şimdi onları araştırıcam....

Bu telefonun anahtar özellikleri lte desteği, düşük çözünürlüklü ekran sayesinde az data&hızlı internet , şık tasarım ve hepsinin 700 tl olmasıınılması
    Ama dünyadaki mevcut trendin hızlı tüketim olduğu gözönünde bulundurulduğunda en pahalı ve pahalı ürünlerden kaçınılması gerektiğini düşünüyorum...

Ben cihazın siparisini cuma verdim , beni yanıltan şey 4-5 gb bana yeter diye dusunmustum fakat 1.1 gb alan birakmislar kullaniciya niye boyle bi sacmalik yapmislar anlamadim.Sonucta sadece angry bird oynamak icin almadik cihazi.Geldigi gibi geri postaliycam hata yaptik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dirake3

quote:

Ben cihazın siparisini cuma verdim , beni yanıltan şey 4-5 gb bana yeter diye dusunmustum fakat 1.1 gb alan birakmislar kullaniciya niye boyle bi sacmalik yapmislar anlamadim.Sonucta sadece angry bird oynamak icin almadik cihazi.Geldigi gibi geri postaliycam hata yaptik.

hocam ben 'Modern Combat 3 Fallen Nation v1.1.3 ' oyununun 1.32 gb lik data dosyasını dahili depolama birimine attım.apk sini kurdum.bizim veled çatır çatır oynuyor

ayrıca yine most wanted,in 1.73 gb lik data dosyasını aynı şekilde yaptım apk sini kurup çalıştırdım

yani 8gb lik hafızası 4+4 olsada sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 11 Mayıs 2014; 19:46:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: dirake3

quote:

hocam ben 'Modern Combat 3 Fallen Nation v1.1.3 ' oyununun 1.32 gb lik data dosyasını dahili depolama birimine attım.apk sini kurdum.bizim veled çatır çatır oynuyor

ayrıca yine most wanted,in 1.73 gb lik data dosyasını aynı şekilde yaptım apk sini kurup çalıştırdım

yani 8gb lik hafızası 4+4 olsada sorun olmuyor

ozaman problem yok. geri göndermekten vazgeçtim. sağol endülüs

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.