Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ban da bi deyiver şu işin çözümünü :) Bende hiç oyun yok facebook, twitter, instagram, we chat, tango , whats app, es dosya yöneticisi, yatırımcı ,enpara ve compass uygulamaları yüklü telefon belleği az diyip duruyor çözüm nedir
  • hocam valla ben bisey yapmadim.uygulama belleginde yer yoksa.kendisi yedek telefon bellegine kuruyor.

acaba diyorum clean master programinin bir etkisi varmidir.bu programi bi kuruver hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim bakalım bir...
  • http://www.kingoapp.com/ bu sitede htc ve sony telefonların boatlaeder kilidini kırmak için ve kırdıktan sonrada rootlamak için iki ayrı program mevcut.Programların bir başka özelliği ise boatloader kilidinin istenildiğinde kapatılabilmesi sağlamak rootlu telefonu unroot edebilmek .program diğer yöntemler gibi karışık görünmüyor gibi yalnız denemek biraz cesaret istiyor açıkcası cihazın elde kalma olasılığıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor_r -- 15 Mayıs 2014; 1:58:11 >
  • arkadaşlar bu telefon için hangi jelatin kullanıyorsunuz yada hangi kılıfı hangi siteden aldınız ?
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Clean master hatırı sayılır düzenlemeler yaptı, çok teşekkürler ancak şarjı yiyip bitiriyor. Bu sebeple sildim her ay kurup temizliği yapıp kaldırıcam eyw hocam ...
  • Bu arada söyle bişey buldum. Motorola moto g lerin de kapakları 25 tl civarı satılıyormuş. Ben alacam 2 tane, ilgilenenlere...

http://www.e-bay.com/itm/4-Colors-New-Original-Battery-Back-Door-Cover-Case-for-HTC-One-SV-C525e-/271262773637?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=570179780053&hash=item3f28857185( - yok)
  • hocam o kadar uzaga ebay gerek yok , şu sitede bol çeşit var ama ben daha karar veremedim

http://www.mobilcadde.com/htc-one-sv-ince-kristal-seffaf-kilif-11779
  • arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum merak ettiğim kronik bi sorunu varmı yada herhangi bi sorunla karşılaşan bu fiyat aralığında içime sinen başka bi telefon bulamadım :S
  • Evet bu fiyat aralığında bulamazsın , bende yeni aldım bu telefonu, hepsiburada dan, ben aldığım da 700 du şimdi 670 olmùs sanırım, valla kaçırma derim özellikleri manyak 1 gb ram , 1.2 ghz , kamera foto çekimi güzel ,tek sorun ekran 480-800 px çözünürlükte, malesef hd video vs izliyemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca kvk garantisi ile geliyor hepsiburadan alırsan ben ekran görüntüsü atıyorum bak bütün uygulamalari yukledim, hiçbir kasma sorunu vs yok.
     ===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <===

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim bu hafta içi sipariş vericem hepsiburada dan
  • bugün sipariş vericektim telefon 670 den 720 ye fırlamış bendekide şans işte
  • hergün takip et , düşer bence tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpassanger

bugün sipariş vericektim telefon 670 den 720 ye fırlamış bendekide şans işte

http://www.hizlial.com/htc-one-sv-beyaz/10194957

679 lira

bazı hesaplara 200 lira alt limitli 20 tl çek yüklemişler.hizlial.com üyeliğiniz varsa kontrol edin.örneğin benim hesaba gelmiş

659 liraya gelir.world kartınız varsa 50 lira da puan gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 28 Mayıs 2014; 22:50:32 >
  • Merhaba arkadaşlar bende bu telefondan alacağım ancak hafıza 1.1gb diyorlar böyle birşey ise oyun oynamak zor olur real racing 3 gt racing 2 derken dolacaktır böyle bir sorun varmı gerçekten eğer varsa büyük ihtimal almam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Merhaba arkadaşlar bende bu telefondan alacağım ancak hafıza 1.1gb diyorlar böyle birşey ise oyun oynamak zor olur real racing 3 gt racing 2 derken dolacaktır böyle bir sorun varmı gerçekten eğer varsa büyük ihtimal almam ?

dahili hafıza 8gb sistem 3 gb götürüyo sana kalan 5 gb felan. 1.1 gb'lık bölüm apk lar için,geriye 3.9 gb oyunlar ve uygulamalar için kalıyor ..asphalt 8 ile real racing kuruluyor bu hafızaya.
    bende asphalt 8 (1.40 gb) ve modern combat 4 (1.90gb) var twit face gibi ona yakın uygulama, boşta 600 mb var şuan dahili hafızada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor_r -- 4 Haziran 2014; 19:46:40 >
  • Bu telefon ile s3 mini arasında kaldım elimde samsung note 8 tablet var yanına da orta seviye telefon almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Bu telefon ile s3 mini arasında kaldım elimde samsung note 8 tablet var yanına da orta seviye telefon almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

bu telefon donanım olarak s4 miniye biraz daha yakın fiyatı s3 mini kadar ekran boyutu android sürümü ve sense 5 ile kesinlikle 0ne sv .
  • dirake3 D kullanıcısına yanıt
    Tamam Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.