Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cümlemizden razı olsun ne yaptım ki aklında bulunsun sakın başka recovery falan kurma böyle kullan :)
  • Yok hocam kurar mıyım hiç :) Gerçi htc sense stabil, güzel. Menü ekranı duvar kağıdı ile aynı olabilseymiş ya da beyaz efsane olurmuş da... Hocam bu işlemler sonrası banka uygulamalarına girerken ya da bilet alırken güvenlik açığı oluşuyor mu rootlu, s-off lu cihazlarda?
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    hocam benim cihaz s-of olmuyor.
    Recovery_TWRP_2.6.3.2_K2_UL yükledim.rootta yaptım .zaten htc nin sitesinden daha evvel unlock yapmıştım.
    soju.exe yi yönetici olarak çalıştır diyorum yes -no soruyor doğal olarak yes veya y yazıyorum .yine hep yes-no çıkıyor .arada başka hiç bir şey yazmadan yani acaba nedendir hocam :( :(

kaspersky antivirusu ve de windows güvenlik duvarını da devre dışı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 4 Kasım 2015; 16:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

Yok hocam kurar mıyım hiç :) Gerçi htc sense stabil, güzel. Menü ekranı duvar kağıdı ile aynı olabilseymiş ya da beyaz efsane olurmuş da... Hocam bu işlemler sonrası banka uygulamalarına girerken ya da bilet alırken güvenlik açığı oluşuyor mu rootlu, s-off lu cihazlarda?

o öyle diyor da hiç birşey olmaz ben kullandım sorun çıkmadı rahat olabilirsin
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    yönetici olarak çalıştır soju.exe yi. 5-6 kez yes diyorduk sanırım. bu esnada telefonun ekranı hep açık kalsın superuser izinleri isteyecek onlara allow yani izin ver demeniz gerekir. bunlara dikkat ederseniz olacaktır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

yönetici olarak çalıştır soju.exe yi. 5-6 kez yes diyorduk sanırım. bu esnada telefonun ekranı hep açık kalsın superuser izinleri isteyecek onlara allow yani izin ver demeniz gerekir. bunlara dikkat ederseniz olacaktır inşallah

hocam zaten ekran kapanmasın diye zaman aşımını 30 dakikaya ayarladım.
    50 defa yes yaptım ama yok olmuyor kafayı yedim
  • peki telefonunda geliştirici seçeneklerini açtın mı? bir de usb 2.0 a takıyorsun değil mi?
  • quote:

peki telefonunda geliştirici seçeneklerini açtın mı? bir de usb 2.0 a takıyorsun değil mi?

aynen hocam usb ayıklama modu zaten olmazsa olmazlardan :)) evet usb 2.0
    eyw üstat, sana bir sorum daha olacak. Bu işlemler sonrası igo yüklemeye calıştım yükle butonu çalışmadı ama dokunmatikte sorun yok. Nasıl yükleyebilirim? nerede hata yapıyorum?
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    hocam sen de bu işlemlerden sonra önceden açtığın başlıktaki gereksiz uygulamaları kaldırabildin mi? ben de girisecem de o bestdeal lara falan ama bir sorayım dedim sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

hocam sen de bu işlemlerden sonra önceden açtığın başlıktaki gereksiz uygulamaları kaldırabildin mi? ben de girisecem de o bestdeal lara falan ama bir sorayım dedim sana?

yok hocam.malesef telefon root olmasina ragmen silsenizde yeniden baslatinca sildiginiz tum uygulamalari otomatik telefon geri yukluyor.

bu zamana kadar bir cok tablet ve telefon root yaptim.silinen uygulamalarin geri geldigini hic gormedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanyum backup ve system app remover kullandim.ne yaptiysam geri geliyor.ismini tam hatirlayamiyorum ama explorer diye bir uygulama var onuda kullandim nafile.rootlu huawei telefonumun,samsung s4,ün vede asus memopadin ,acerb1-730hd nin dosyalarini onunla silmistim.one sv de bir turlu silemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Kasım 2015; 12:19:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twlefonunuz s off oldugu icin sildiginiz uygulama geri gelmez. S off olmayinca geri gelir ama artik soff sunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    igo nedir bilmedigim icin bisey diyemem. Ama ben bir suru uygulama yuklemistim sorunsuz

hocam igo sesli navigasyon programı, tavsiye ederim özellikle araçla çok gezenler için. Bu arada yüklemeyi başardım; mavi ışık filtreleme programı engelliyormuş pasif hale gelince yüklendi...
  • Aracimi alinca yukleyecegim insallah. Ben m9 a gectim muhtesem gercekten tavsiye ederim ama one sv de cok hos bi telefondur kardesim kullanmakta

• Kazasız belasız günler şimdiden... Htc, apple ın tek gerçek rakibi bence. Ama zor günler geçiriyor gibi...
  • Gençler, one sv de 4g yi aktif hale getirebilen var mı ? *#*#4636#*#* da telefon bilgileri kısmında lte den bahsediyor ancak ben aktifleştiremedim. Yapan varsa ya da yapılamayacaksa biri bilgilendirebilir mi?? Gsmarena da tüm versiyonlarında 4g var gözüküyor ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 3 Mayıs 2016; 11:14:41 >
  • Turkiyede satilmis versiyon k2_u yani 4g siz o yuzden aktif edilmez. 4gli versiyon k2_ul yurtdisibda cogunlukla satilan model.

• quote:

Turkiyede satilmis versiyon k2_u yani 4g siz o yuzden aktif edilmez. 4gli versiyon k2_ul yurtdisibda cogunlukla satilan model.

Hocam çok teşekkürler, hakkın ödenmez vallahi... Sana son bir sorum olacak kusuruma bakma
    http://www.aliexpress.com/item/Original-HTC-One-M7-4G-1800-2600-lte-32gb-rom-Android-4-4-3-European-version/32275460703.html?spm=2114.01010208.3.1.uZYPFL&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201602_3_10017_10034_10021_507_10022_10020_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=12aa8888-f6d6-4407-a61a-51669c6ccab6
    Geçen gördüm 150$ a m7 yenilenmiş sanırım 4g de var. Ben telefona çok para vermeye karşıyım. Alınır mı dersin?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.