Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstüne tıklayınca orjinal boyutunda açıyordu @ayzınhaym
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursedy

quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

Cursedy hocam telefondan genel olarak memnun musun?, birde olumsuz bir yönüyle karşılaştın mı?
    Şimdiden teşekkürler.

bana olumsuz gelen yönü batarya ömürleri. androidlerin genel anlamda sorunudur. =)
    şunu da diyeyim android olarak kullandıgım 2. telefon (ilki htc desire) daha önce de nokia e6 ve samsung wave serilerini kullandım. o yüzden kullandıgım cihazlarin üstünde birşey aldigim için pek olumsuzlukla karşilaşmadim gps verimli çalişyor yanimda s3 minisi olan arkadaştan çok daha hızlı buluyor.
    Aklınızda olan bir soru varsa cevaplandırayim.
    Bana pek olumsuz yönü gelmedi en olmusuz yönü özellikle 480 x 800 çözünürlüklü ekran düşük ama bununda sıkıntısını yaşamadım henüz.( Super LCD2 )

Hocam ekrandaki çiziklerden bahsetmişsin ekran çabuk çiziliyor mu?(gorilla glass2?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüşme kalitesinden de bahsedebilirmisiniz? Bir de fotolarda odaklanma sorunu var gibi.
  • quote:

Üstüne tıklayınca orjinal boyutunda açıyordu @ayzınhaym

Benim kastettigim fotoğrafları donanım haber sunucusuna ekleyince dosya renderlaniyor kalitesi ve kb tı düşüyor siz eklediğiniz fotoyu açın bakın 350 kb falan normalde 1.5 mb falan olması lazım değil mi ben sadece aynı fotoların ham olanlarını dropbox vs bir yere koyup öyle verin bizde gerçek fotograf kalitesini anlayalım sanırım anladınız bu kadar açıklamanın üzerine mahrem olmayan bir kaç foto eklerseniz bu teli almak isteyenlere fikir vermiş olursunuz

• Ürünü bende çok beğendim paralel ithalat s3 alacağıma içinde yeni teknolojileri barındıran one sv i tercih ederim. Alıp kullanan diğer arkadaşlar yorumlarınızı eksik etmeyin takipteyiz :)
  • Merhaba arkadaşlar bu telefon android in en son hangi sürümünü alacaktır .Paralel ithalat S3 ve one sv arasında kaldım.S3 bundan 2 gömlek üstün ama htc her türlü kaliteli duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymore

Merhaba arkadaşlar bu telefon android in en son hangi sürümünü alacaktır .Paralel ithalat S3 ve one sv arasında kaldım.S3 bundan 2 gömlek üstün ama htc her türlü kaliteli duruyor.

4.1.2 jelly bean güncellemesini aldı en son.

• erayondan önümüzdeki hafta sipariş edicem. 999 tl. bakalaım gelsin görücezz. alınca burdan bol bol yorum yaparım. ilk andoid telefonum olucak:)
  • 4 aydır telefon bakıyorum. neden bu kadar dert ettın demeyın. sadce ekonomık acıdan rahatlamayı beklıyordum. incelemediğim inceleme videosu kalmadı desem yerıdır. s2 s3- ipon 5- xperia z- sony arc- htc one- one x-one sv- deisrex- desire sv- butterflay- bazılarını teknosada el de inceledim.aklıma gelenler bunlar. bu kadr telefon arasında fıyat, sağlamlık, tasarım, kamera,yeni nesil işlemci, şarj, kullanım kolaylığı. gibi faktörleri göz önünde bulundurdum. kendimce en uygunu one sv.nedeni. kasa sağlam kamera yeterli,şarj yeterli,işlemci yeterli, ekran yeterli, fiyat makul. batarya değişebiliyor ki bence en önemli unsur. telefon omru acısından.!
    artık beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Görüşme kalitesinden de bahsedebilirmisiniz? Bir de fotolarda odaklanma sorunu var gibi.

Dostum ilk resim hariç diğer iki resim hele 2. resim yalnışlıkla elimdeyken basmişim yani hiç habersiz çekilen bir resim üçüncü resimde yine özensiz çekilmiş resim. yani moda sahilde ne kadar özenip bir resim çekebiilir o sırada düşünün (alkol )

Görüşme kalitesi hiç bir sıkıntı yaşamadim. net konuşabiliyorsun . nokia,htc desire,samsung wave serilerden yine daha kaliteli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

Üstüne tıklayınca orjinal boyutunda açıyordu @ayzınhaym

Benim kastettigim fotoğrafları donanım haber sunucusuna ekleyince dosya renderlaniyor kalitesi ve kb tı düşüyor siz eklediğiniz fotoyu açın bakın 350 kb falan normalde 1.5 mb falan olması lazım değil mi ben sadece aynı fotoların ham olanlarını dropbox vs bir yere koyup öyle verin bizde gerçek fotograf kalitesini anlayalım sanırım anladınız bu kadar açıklamanın üzerine mahrem olmayan bir kaç foto eklerseniz bu teli almak isteyenlere fikir vermiş olursunuz

https://www.dropbox.com/s/b871cnksha3c80f/IMAG0203.jpg

https://www.dropbox.com/s/b8xr4jd3qvh5vhg/IMAG0182.jpg

Normal çekim
    https://www.dropbox.com/s/zpvvwjlhmyu7rnl/Normal.jpg

HDR açık

https://www.dropbox.com/s/0t5on9tcdra495v/HDR.jpg

Gece modu açık

https://www.dropbox.com/s/syahdq5toad7ogi/GECE.jpg

Koyabilicegim fotolar şimdilik bunlar dropbox dan umarım becerebilmişimdir. =)

• Cursedy hocam telefon çiziklerinden bi bahsetsen meraklandım da

• quote:

Cursedy hocam telefon çiziklerinden bi bahsetsen meraklandım da

o tamamen benden kaynaklı bir durum yedigöllere gittiğimde metallerin oldugu bir bölüm vardi çantamda çengel , anahtar vs. koyduugum yer oraya koymuştum. bir anlık orada kaldı . aklıma gelince çikartip baktim sadece iki tane nokta kadar çizik oluştu ve kılcal cizikler.dikkatli bakmadiğin sürece belli olmayan anca ekran kapaliyken ekrani silince görebiliyorsun sonrasında ekran jelatini alip yapiştirdm. yanı kolay kolay çizilcek bir ekran değil ama benim büyük başarım sayesinde cizdim. sorun bende arkadaşlar :D her telefon o sırada mındar olabilicek duruma gelebilir. kısacası s3 ü iphone muydu hepsinde çizilebilir.

• Kullanan arkadaşlar bu telefonda kullanıcı için ayrılan hafıza ne kadardır?Bir de uygulamaları hafıza kartına atabiliyor muyuz?Eğer atamıyorsak 8 gb ne oyunlar için ne de programlar için yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkkk

erayondan önümüzdeki hafta sipariş edicem. 999 tl. bakalaım gelsin görücezz. alınca burdan bol bol yorum yaparım. ilk andoid telefonum olucak:)

konuda dolaşırken gördüm neden ereyondan alıyorsun 999 tl ye. Yanlışım varsa düzelt. Teknosada 800 tl ve 50 lira çek veriyor. farkı mı var beyaz içinse onu bilemem tabiki:) sanırım kasa aynı kapak değişiyor kapakta 17 avroya orjinal sitede ise ebaydan 10 20 tl ye getirirsin kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

erayondan önümüzdeki hafta sipariş edicem. 999 tl. bakalaım gelsin görücezz. alınca burdan bol bol yorum yaparım. ilk andoid telefonum olucak:)

konuda dolaşırken gördüm neden ereyondan alıyorsun 999 tl ye. Yanlışım varsa düzelt. Teknosada 800 tl ve 50 lira çek veriyor. farkı mı var beyaz içinse onu bilemem tabiki:) sanırım kasa aynı kapak değişiyor kapakta 17 avroya orjinal sitede ise ebaydan 10 20 tl ye getirirsin kendine

Hocam senin dediğin desire sv

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Hocam senin dediğin desire sv

bende diyorum bu bazı sitelerde niy 1200 le girdi:) kaçırdığım noktayı söylediğin için sağol :) Şimdi incelemedimde bir kaç şey hariç gerçekten iyi fiyat 999 tl.
    1. Kamera o telefona 8mp yakışırdı.
    2. 4.3 e qhd yapabilirlerdi.

İyi bir telefon umarım htc iyi destek verir bu tele.

• Arkadaşlar kusura bakmayın ayrı kaldım bir süre. Sınavlarımdan sonra anca vakit bulabildim. Sorularınıza açık yüreklilikle sıkılmadan cevap vereceğim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Telefonla da iyice haşır neşir oldum bu sürede.

• Htc nin En Sevdigim Modeli Bu.
    One SV
    Tasarim+Kamera kalitesi Htc guzel ama incelik Tasarim adina Acilmayan-Degistirilemeyen Batarya Koydular iphone5 gibi begenmedim acikcasi.

Nfc olayi super cunku uygun programla 500mb dosya 2dakikada gonderilebiliyor.3dakikada 1 GB transfer mumkun Teoride yani;
    -1 dakika=60 saniye= 300-330mb
    -30 saniye 100-115mb
    -15 saniye 50-60mb gayet iyi

Ustelik bu modelin batarya degistirilebilmesi ilerde yedek batarya veya yuksek kapasiteli batarya+kapak ile daha iyi olur.

Lg L9 benzer ozellikte Nfc-kamera vb.. 2100 mAh bataryali fiyati 1000 tl

• Uygulama yükleme alanı sadece 1.1gb mı?

Şaka mı bu?

Htc One S dış kabı soyuluyormuş diye bu modeli düşünmeye başlamıştım ama bu durum beni acayip şaşırttı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.