Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş kacırdıgın noktayı söylemiş:) en iyi fiyat erayon da. güvenilirliğinide inceledim sorusturdum. bana guvenılır geldi. bu sıteden alıcan inşallah.dediğiniz gibi kriterler göz önüne alındıgında 1000 tl ye alına bilicek en iyi telefon benden söylemesi.
  • ereyon güvenilir çok kez alışveriş yaptım. Şimdiden hayırlı olsun. Yanlış hatırlamıyorsam resmi satıcılardan htc nin.
  • teşekkurler invisible.. yorumun içimi dahada rahatlattı;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Arkadaşlar kusura bakmayın ayrı kaldım bir süre. Sınavlarımdan sonra anca vakit bulabildim. Sorularınıza açık yüreklilikle sıkılmadan cevap vereceğim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Telefonla da iyice haşır neşir oldum bu sürede.

Hocam telefonda beğenmediğin hoşnut olmadığın bir durum var mı? Birde kısa bir inceleme yazarsan faydalı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın ayrı kaldım bir süre. Sınavlarımdan sonra anca vakit bulabildim. Sorularınıza açık yüreklilikle sıkılmadan cevap vereceğim. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz. Telefonla da iyice haşır neşir oldum bu sürede.

Hocam telefonda beğenmediğin hoşnut olmadığın bir durum var mı? Birde kısa bir inceleme yazarsan faydalı olabilir.

Ben inceleme işlerinden pek anlamam ama kısaca bahsedebilirim :)

Kamera : Günlük kullanım için ideal. Çok fazla performans beklemeyenlerin işini görecektir. Kameraya çok önem verenlerin almasını pek tavsiye etmiyorum.

Müzik : Kulaklığıyla gayet tatmin edici fakat dış hoparlörünün sesi az geliyor.

Akıcılık ve geçişler gerçekten güzel. Ekran ise adreno 305le güzel uyum sağlamış. Görüntü kalitesi, parlaklık, güneş ışığında görünüm ve gorilla glass 2 gerçekten güzel. Telefonu görenler imreniyor. Herkes bakmak istiyor. Oyunlarda akıcılık gayet iyi.

Hafıza olayına gelirsek, bana uygulamalar için yetiyor. Telefonuma 20 oyun kurup oynayacak halim yok. Banka, haber ve fotoğraf düzenleme uygulamalarım mevcut. Sosyal paylaşım adına tüm uygulamalar ve 8 tane de oyun var. Hafıza problemi yaşamadım. Programla bazılarını taşıma yaptım telefonda yer açılsın diye ama ihtiyaç olmadı.

Ekran büyüklüğü konusunda bence telefonlarda fazlası büyük kaçıyor. 4.3 yeterli. Eliniz büyük değilse tek el yetmez ama benim elime tam geliyor. Tek elle sıkıntısız kullanabiliyorum.

Hoşnut olmadığım durum aksine çok memnunum. Ayrıca HTC'den başka da telefon kullanmam sanırım bundan sonra. HTC One almama nedenim ise metal kasanın yeni gelmesi, bütün kasa olması (arızalarda ne yapılabilir bilinmiyordu), aşırı biçimde ertelenmesi. 2 sene sonra ise HTC'nin en üst modeli için imkanlarımı zorlayacağım :)

• Arkadaşlar bu telefonda jiroskop ,ortam ışı sensörü ve dijital zom var mı?
  • quote:

quote:

Hocam bir soru daha sorayım. Otg varmı, hiç denedin mi?

• Bende iphone 4 16 gb var. Bu cihazla takas teklifi var. Değer mi?

İphone 4'ün internet hızı yeterli değil, bunda durum nasıl?
  • değer dostum ver kurtul iphone dan.bende 4s vardı sattım galaxy s2 aldım ama htc one sv alıcam takip ediyorum bu cihazı..cihazın fiyatı ereyonda 999 tl h.burada 1200 tl..fiyatı biraz daha sitabil olsun alıcam bu cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymore

Arkadaşlar bu telefonda jiroskop ,ortam ışı sensörü ve dijital zom var mı?

Cevap verebilecek bir kullanıcı var mıdır?
  • quote:

quote:

Ortam ısı mı ışığı mı?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bir soru daha sorayım. Otg varmı, hiç denedin mi?

Denemedim ancak kablosunun olduğunu bir kaç yerde gördüm. Yakın zamanda alıp denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: es_emre26

Bende iphone 4 16 gb var. Bu cihazla takas teklifi var. Değer mi?

İphone 4'ün internet hızı yeterli değil, bunda durum nasıl?

Kuzenimde iphone 4 var ve 2 telefon arasındaki hız farkı ve grafik farkı bariz ortada. Tarayıcı hızı da gayet iyi.
  • quote:

quote:

quote:

Ortam ısı mı ışığı mı?

Ortam ışığı sensörü
  • Arkadaşlar her şeyden önce almayı düşünenlere belirteyim telefonda 3g yok maalesef. Kamera ve hoparlör için diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Özellikle ekran görüntüsü çok iyi touchscreen performansı tatmin edici boyutlarda. Adobe Flash player yüklü değildi benim aldığımda ve şu an da yükleyebilmiş değilim acaba oyun yükleyen arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ortam ısı mı ışığı mı?

Ortam ışığı sensörü

Mevcut.http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one-sv/#specs

• quote:

Orijinalden alıntı: KocaRüstem

Arkadaşlar her şeyden önce almayı düşünenlere belirteyim telefonda 3g yok maalesef. Kamera ve hoparlör için diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Özellikle ekran görüntüsü çok iyi touchscreen performansı tatmin edici boyutlarda. Adobe Flash player yüklü değildi benim aldığımda ve şu an da yükleyebilmiş değilim acaba oyun yükleyen arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?

Flash player kurmadım ancak oyunla alakalı bir problem yaşamadım. Ne gibi oyun soruyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KocaRüstem

Arkadaşlar her şeyden önce almayı düşünenlere belirteyim telefonda 3g yok maalesef. Kamera ve hoparlör için diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Özellikle ekran görüntüsü çok iyi touchscreen performansı tatmin edici boyutlarda. Adobe Flash player yüklü değildi benim aldığımda ve şu an da yükleyebilmiş değilim acaba oyun yükleyen arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?

Kardeşim 3g olmayan telefon mu kaldı. Htc anasayfasinda özellikler kısmında detaylıca bahsedilmiş özellikten. Zannediyorum 3g şebekesi üzerinden görüntülü görüşmeyi kastettin. Şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi samsung ve lg nin bazı modelleri destekliyor. Bu telefonda ise 3. parti uygulamalar(skype ve google talk gibi) üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor. Htc ve Sony`nin bütün telefonları bu şekilde. Yani kabaca bu telefon 3g nin internet kısmını destekliyor da diyebiliriz.

• Nazar değdi. Ereyonda stok tükenmiş.

• siyahı ya da kırmızısı gelirse ve fiyat da 900 civarına gerilerse çok satacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.