Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC One S de şebeke çekim probleminden bahsediyorlardı. Kullandığın kısa süre zarfında bu tarz bir sıkıntı yaşadın mı? Bir de sence de hoparlör sesi düşük mü?
    Kamera performansı diğer 5 mplik telefonlara göre iyi gibi duruyor ancak One S'teki kalite ve derinlik yok malesef. Ben kamera performansına çok önem verdiğim ve yıllarca Cybershot Sony Ericsson telefon kullandığım için böyle söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın.
  • teşekkurler fetih51

ilk elime aldıgımda kamerasını denedım. ve beni yeterince tatmin etti. one s kamerası daha iyidr kesin. şebekede sorun yaşamadım benım evimde hep sorun var zaten. bu bir teelfon 5 artı 1 ses sistemi değil. bu millet ne beklıyor bu telefonladn anlamıyorum. hoperlörüde iyi kulaklıktaki ses süper zaten. konusmada ki sesde cok net ve yuksek
  • Telefondan tabiki 5+1 ses sistemi performansı beklemiyorum da ben zil sesini duyabilme açısından sormuştum. Xperia Ray'da ses seviyesi ortalamanın birazcık altında. Bazen beni arayanları sonradan telefonuma baktığımda görebiliyorum. Bu da bazen ciddi sorunlara yol açabiliyor.
    Bu telefon için kullanıcıların deneyimlerini okurken duyduğum en güzel şey ahize kalitesi. Herkes akıllı telefon yapıyor ama çok azının ahize kalitesi gerçekten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Bu telefona bu kadar para vermek lüzumsuz bence sony xperia sp ye bakmalısınız hb de stoklara girmiş 1250 tl den çoğu yönüyle bu telefondan daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza.
    Eğer Htc'nin sense arayüzüne hayran iseniz birşey diyemem, ama tarafsız olmak gerekirse 1200 Lira One SV'ye vereceğime 1250 Lira Xperia SP'ye veririm.
    One Sv 1000TL eder ama 1200 bu telefon için fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sincap

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Bu telefona bu kadar para vermek lüzumsuz bence sony xperia sp ye bakmalısınız hb de stoklara girmiş 1250 tl den çoğu yönüyle bu telefondan daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza.
    Eğer Htc'nin sense arayüzüne hayran iseniz birşey diyemem, ama tarafsız olmak gerekirse 1200 Lira One SV'ye vereceğime 1250 Lira Xperia SP'ye veririm.
    One Sv 1000TL eder ama 1200 bu telefon için fazla.

En son Bimekste 1075 Tl ydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks ne garantili satıyor o da önemli, genelde paralel ithalat oluyor.
  • bende paralel ithalta güvenemediğim için 1200 tl ye aldım. bencede hakkı 1000 tl olmalı. 4 aydır belekdiğimden dayanamadım. daha fazla beklemek istemedim.
  • Htc nin telefonlarının paralel ithalatı yok arkadaşlar. Zaten fiyatlarının geç düşmesinin bir sebebi de bu.

• Htc yi anlamak güç.
    Ya Türkiyeyi cok sallamiyor ya da bu isten anlamiyor ama her turlu yanlis yapiyor. Bu telefon 1 aydan fazladır oyle boyle satista. Neden teknosada, electroworldde, vatanda, goldda vs. satista degil. Gorerek almak istesek bir turkcell de bir bimeks de var.
    Reklam desen hic gormedim ben, turkcelin reklamini da, afislerde de. Lumia 720 bu ayin basinda piyasada ve afisleri her yerde. Daha cikmamis orta seviye telefonlarin forumlari bundan daha uzun.
    İsterdim ki bu telefonun degeri bilinsin. Kullanici sayisi artsin boylece forum da daha zenginlessin. Bende almayi dusunuyorum hadi hayirlisi.

• bunu bilmiyordum. bilgi için teşekkurler..
  • çok güzel yorumlamıssın. katılıyorumç kaç aydır ıncelıyorum hiç bir yerde görüpte ınceleyemedım. ben beyazını aldım. çok şık duruyor.tavsiye ederim.
  • 1000 lira bütçem var. One SV 1200 lira ama indirimle kampanya ile 1000 tl ye inerse haziranın 10 una kadar vaktim var, alabilirim 1000 liraya.
    Bataryası iyi gitsin, kasası sağlam olsun, ön ve arka kamerası kaliteli olsun, web performansı benim için en önemli unsur, whatsapp facebook youtube gibi en yaygın uygulamalar sorunsuz olsun, kasma donma yapmasın, 2-3 tane sağlam oyun yüklerim onları oynarım çok oyun yükledim android cihazlarıma ama adam gibi bitirdiğim oyun yok öyle yükledim biraz oynadım sonra sadece kurulu kaldı telefonda.
    Şimdi sorun şu, one sv bunlara uygun mu? Yoksa Galaxy S2, Xperia L, Xperia S falan mı tercih edilmeli?
    Cihaz beni en az 2 sene idare eder mi? Güncellemesi ne zaman kesilir? Detaylı cevap verirseniz çok sevinirim.
  • hayırlı olsun ben ilk alanlardanım henüz şebeke sorunu yaşamadım DESİRE SV ile kariştiliyor olabilir.
    şunu diyeyim bir ara forumda abarttıgımı düşündüm ama @
    hulkkk
    almış ve benim gibi oda heyecanla oldukça olumlu bahsetmiş..
    Turkcellde bende 1100 aldım tanıdık arkadaşlarım vardı geliş fiyatina gibi birşey oldu belki biraz zorlama ile 1150 ye düşebilirler bayiye kalmış bir durum bunlar tamamen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursedy -- 14 Mayıs 2013; 23:07:32 >
  • Ben telefonu elime aldım kullandım arayüz falan gayet hoş bir telefon ama tasarım olarak çok zayıf, çok basit duruyor; aldığım telefonu aynı zamanda fotoğraf makinası olarak da kullanmak istediğim için daha düşük özellikleri olmasına rağmen xperia p'yi tercih ettim, 1000TL'ye satıldığı zamanlar bu telefon tercih edilebilirdi ama şuan one s almak bunun yerine daha mantıklı, 100TL daha fazlasına Galaxy S3 var 50 TL fazlasına xperia sp var bu söylediğim telefonlar özellik olarak one sv'ye göre baya baya daha iyi telefonlar, neden böyle yüksek fiyattan satışta anlamıyorum 1000TL'ye iyi satardı kesinlikle. HTC büyük ekranlı telefonlarda bu kadar öndeyken geride kalırsa kalacaksa sırf şua fiyat ve reklam konularından dolayı kalacak.
  • quote:

Ben telefonu elime aldım kullandım arayüz falan gayet hoş bir telefon ama tasarım olarak çok zayıf, çok basit duruyor; aldığım telefonu aynı zamanda fotoğraf makinası olarak da kullanmak istediğim için daha düşük özellikleri olmasına rağmen xperia p'yi tercih ettim, 1000TL'ye satıldığı zamanlar bu telefon tercih edilebilirdi ama şuan one s almak bunun yerine daha mantıklı, 100TL daha fazlasına Galaxy S3 var 50 TL fazlasına xperia sp var bu söylediğim telefonlar özellik olarak one sv'ye göre baya baya daha iyi telefonlar, neden böyle yüksek fiyattan satışta anlamıyorum 1000TL'ye iyi satardı kesinlikle. HTC büyük ekranlı telefonlarda bu kadar öndeyken geride kalırsa kalacaksa sırf şua fiyat ve reklam konularından dolayı kalacak.

Hocam bende one sv dusunuyorum. Ama hani S3 de goz kirpmiyor degil. Sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

Ben telefonu elime aldım kullandım arayüz falan gayet hoş bir telefon ama tasarım olarak çok zayıf, çok basit duruyor; aldığım telefonu aynı zamanda fotoğraf makinası olarak da kullanmak istediğim için daha düşük özellikleri olmasına rağmen xperia p'yi tercih ettim, 1000TL'ye satıldığı zamanlar bu telefon tercih edilebilirdi ama şuan one s almak bunun yerine daha mantıklı, 100TL daha fazlasına Galaxy S3 var 50 TL fazlasına xperia sp var bu söylediğim telefonlar özellik olarak one sv'ye göre baya baya daha iyi telefonlar, neden böyle yüksek fiyattan satışta anlamıyorum 1000TL'ye iyi satardı kesinlikle. HTC büyük ekranlı telefonlarda bu kadar öndeyken geride kalırsa kalacaksa sırf şua fiyat ve reklam konularından dolayı kalacak.

Hocam bende one sv dusunuyorum. Ama hani S3 de goz kirpmiyor degil. Sence?

En iyi tavsiye "hepsini eline alıp dene hangisi hoşuna giderse onu al" olacaktır çünkü S3 ile One SV arasında bariz fark var, tabi S3 çok sıradan olduğu için sıradan telefon kullanmak istemeyenler var ama git bir tane büyük mağazaya; vatan olur Mediamarkt olur ElektroWorld olur Teknosa olur eline al kurcala, oradaki görevlileri de pek umursama, görevli herzaman işine hangisi geliyorsa onu satmaya çalışır.

Ayrıca Samsung telefon hiç bakmadım alırken haliyle sorunları nelerdir insanlar nelerden şikayet etmiş bilmiyorum.

• Arkadaslar sp icin ne dersiniz?

• çift sim kartlımı

çift sim kart takabiliyormuyuz.

Resimlerden anlayamadım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

çift sim kartlımı

çift sim kart takabiliyormuyuz.

Resimlerden anlayamadım da.

Htc One Sv modeli tek hatlıdır.
    Htc Desire Sv modeli çift hatlıdır.
    Bu telefon malefes çok karıştırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life is short -- 21 Mayıs 2013; 16:04:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.