Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One Sv çok üstün S3 mini pişmanlıktır. ikisi arasında dağlar kadar da fark var fiyat olarak yani sapla saman gibi birşey. :D

Edit: Arkadaşlar daha önce yazdıklarımda sadece fiyatını eleştirdim yoksa gerçekten çok hoş kibar bir telefon. Kamerasının SlowMotion video çekim özelliği var bilmeyenler için youtube'dan bir kaç slowmo video izlemesini tavsiye ederim çok hoşuma gitmişti benim tabi sonra bunu almadım ama ucundan döndüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sincap -- 26 Mayıs 2013; 19:41:30 >
  • Sağol @anlydqn kardeş,zor şartlarda kullanmayacağım.telefona da çok iyi bakarım ama olurda yere
    düşerse diye korumakan istedim.önerini dikkate alacağım.
    Bunun haricinde tam bir Samsung'çu olarak devamlı Custom Romlar yüklerdim belki yüzlerce kez
    rom denedim aslında boşa zaman kaybı ,artık bu telefonun performansının bana yeteceğini düşündüm.
    HTC one sv yi root etmek için linkler var,oralardan bakarım,peki bu forumda telefonunu Root eden var mı ?
  • Bu kapağı aldım hem ekran koruyucuda olsun diye 18TL 3ekran koruyucu,ücretsiz kargo

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <===
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sincap

One Sv çok üstün S3 mini pişmanlıktır. ikisi arasında dağlar kadar da fark var fiyat olarak yani sapla saman gibi birşey. :D

Edit: Arkadaşlar daha önce yazdıklarımda sadece fiyatını eleştirdim yoksa gerçekten çok hoş kibar bir telefon. Kamerasının SlowMotion video çekim özelliği var bilmeyenler için youtube'dan bir kaç slowmo video izlemesini tavsiye ederim çok hoşuma gitmişti benim tabi sonra bunu almadım ama ucundan döndüm :D

ONE SV NEKADAR S3MİİNİ NE KADARKİ DAĞLAR KADAR FARK VAR DEMİŞSİNİZ HANGİSİ PAHALI? SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu kapağı aldım hem ekran koruyucuda olsun diye 18TL 3ekran koruyucu,ücretsiz kargo

NE KADARA ALDINIZ ONE SV Yİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerumut01

quote:

Bu kapağı aldım hem ekran koruyucuda olsun diye 18TL 3ekran koruyucu,ücretsiz kargo

Benim Galaxy S advance'im vardı spot ,bir arkadaşta Htc one SV garantili vardı 4aylıkmış
    üstüne 100TL verip takas yaotık,o 600TL fiyat koymuştu Htc one SV için 4 aylık nerdeyse hiç
    kullanmamış çok temiz.Benim için kar'lı bir alışveriş oldu, sonuçta turkcell'den alınmış bir telefon
    1.5yıl garantisi devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Benim Galaxy S advance'im vardı spot ,bir arkadaşta Htc one SV garantili vardı 4aylıkmış
    üstüne 100TL verip takas yaotık,o 600TL fiyat koymuştu Htc one SV için 4 aylık nerdeyse hiç
    kullanmamış çok temiz.Benim için kar'lı bir alışveriş oldu, sonuçta turkcell'den alınmış bir telefon

700 tl teknosa fiyatı ama internetten bakınca 1200 tl yazıyo ya lg optimus l9 yaada one sv düşünüyorum... TURKCELL DE 999 TL ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

700 tl teknosa fiyatı ama internetten bakınca 1200 tl yazıyo ya lg optimus l9 yaada one sv düşünüyorum... TURKCELL DE 999 TL ...

Desire sv one sv den farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyaz mı mavi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

quote:

quote:

quote:

Desire sv one sv den farkli

saol sonradan fark ettim optimus l9 almayı düşünüyorum...

• @anlydqn kardeş,sorunu tam anlayamadım ,beyaz mavi derken? kılıfı kırmızı aldım,telefon siyah renk.
    lg almayı düşünen arkadaş ben LG ye marka olarak ısınamadım bence telefon markası olarak
    apple-samsung-htc bu 3 ünü görüyorum,LG nin marka prestiji yok telefon olarak,yoksa
    telefonları iyi ona sözüm yok.
  • quote:

@anlydqn kardeş,sorunu tam anlayamadım ,beyaz mavi derken? kılıfı kırmızı aldım,telefon siyah renk.
    lg almayı düşünen arkadaş ben LG ye marka olarak ısınamadım bence telefon markası olarak
    apple-samsung-htc bu 3 ünü görüyorum,LG nin marka prestiji yok telefon olarak,yoksa

Mavi(bende) ve beyazını canlı olarak gördüm ve ikiside çok şık. Ben siyahı çok tutmadım ama sen beğendiysen o da iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

quote:

@anlydqn kardeş,sorunu tam anlayamadım ,beyaz mavi derken? kılıfı kırmızı aldım,telefon siyah renk.

Mavi(bende) ve beyazını canlı olarak gördüm ve ikiside çok şık. Ben siyahı çok tutmadım ama sen beğendiysen o da iyidir.

valla kırmızı ile siyah bazen çok şık olabiliyor bir deneyeceğim ,benim biraz titiz yanım
    var hani bir yere gidersiniz masa çok tozludur,ben öyle bir zemine telefonu bırakamıyorum
    belki çizilmez ama böyleyim ;)

• Ben HTC One SV'nin siyah modelinin Türkiyeye henüz gelmediğini biliyordum. Sadece mavi ve beyaz satılıyor şimdilik. Telefon Desire SV olmasın sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Ben HTC One SV'nin siyah modelinin Türkiyeye henüz gelmediğini biliyordum. Sadece mavi ve beyaz satılıyor şimdilik. Telefon Desire SV olmasın sakın.

Valla içime kurt düştü şimdi yarın elime geçecek telefon,artık bakalım.Ama eleman ilanında Htc one sv yazmıştı.
    inş bir oyun yapmamıştır,resimlerde siyahtı.yarın durumu burdan paylaşırım,desire çıkarsa büyük hayal kırıklığı
    olur benim için.
  • quote:

quote:

Ben HTC One SV'nin siyah modelinin Türkiyeye henüz gelmediğini biliyordum. Sadece mavi ve beyaz satılıyor şimdilik. Telefon Desire SV olmasın sakın.

Valla içime kurt düştü şimdi yarın elime geçecek telefon,artık bakalım.Ama eleman ilanında Htc one sv yazmıştı.
    inş bir oyun yapmamıştır,resimlerde siyahtı.yarın durumu burdan paylaşırım,desire çıkarsa büyük hayal kırıklığı
    olur benim için.

İnşallah yanılırım.
  • Bi de 4 aylık demişsin mesela. Turkcell telefonu Türkiyeye 20 martta getirdi. Gelir gelmez almış bile olsa 2 ay yapıyor.

• quote:

Bi de 4 aylık demişsin mesela. Turkcell telefonu Türkiyeye 20 martta getirdi. Gelir gelmez almış bile olsa 2 ay yapıyor.

Çoçuk ile konuştum Bursa'dan elimdekli htc one sv diyor siyah,bütün mediamarktlarda siyah var diyor.
    resimleride var.ama gitmiş kardeşi Tekirdağ yerine kargoyu tunceli ye yollamış,onunla uğtaşıyorum,baya
    moralim bozuldu,birde takas ta benim telefonum ona gitti.
  • quote:

quote:

Bi de 4 aylık demişsin mesela. Turkcell telefonu Türkiyeye 20 martta getirdi. Gelir gelmez almış bile olsa 2 ay yapıyor.

Çoçuk ile konuştum Bursa'dan elimdekli htc one sv diyor siyah,bütün mediamarktlarda siyah var diyor.
    resimleride var.ama gitmiş kardeşi Tekirdağ yerine kargoyu tunceli ye yollamış,onunla uğtaşıyorum,baya
    moralim bozuldu,birde takas ta benim telefonum ona gitti.

En kesin yol çift hatlı olup olmadığını sor.

• Kardeşim çelişki üstüne çelişki çıkıyor. Neyse ben susayım artık.
    Ulan htc gidip desire sv-one sv benzeri 10 tane telefon çıkarıyorsun. Hem isimleri hem donanımları hem de tasarımları nerdeyse aynı. Milleti düşürdüğün hale bak.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.