Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goodlucky123

Merhaba, çocuklar, gerçekten merak ediyorum, neden bu çirkin telefon çok sıcak ve popüler? neden? Ben anlayamıyorum. Bana bir sebep verebilir? Bu çirkin telefon hakkında aynı fikrin var mı? bakın:
    http://yurl.me/50

Bence sadece s4 işlemci ve lcd 2 ekran bile yeter bu telefona sahip olmayı istemem için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar karıstırılıyor kı.. adamın bırı bana link göndermiş. bak dıyor htc one sv burda 999 tl.! linki bi açtım desire sv:D
  • telefon hiçte çirkin değil. o nasıl yorum bende onu anlayamadım.! arkadasın dedıgıbı gayette güzel özellikleri var. s4 reklamındakı gıbı basketçiler maçtan önce toplanıp müzik yapamıyor ama neysee:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkkk

okadar karıstırılıyor kı.. adamın bırı bana link göndermiş. bak dıyor htc one sv burda 999 tl.! linki bi açtım desire sv:D

Yardımcı olmaya çalışmış en azından
  • Arkadaşlar bende dün Bimeks'ten 1200 e almış bulunmaktayım. 60 tl hediye çeki ile birlikte.
    Gerçekten tasarımı insanı büyülüyor diyebilirim.Ekranı da bence yeterli tabi film izlemedim daha ama ekranı iyi görünüyor.
    Bataryası da iyi sayılır ama daha açılması gerekiyor.Telefon ele çok iyi oturuyor tek elle kullanım imkanı sağlıyor diyebilirim.
    Sormak istediğiniz sorular varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

Arkadaşlar bende dün Bimeks'ten 1200 e almış bulunmaktayım. 60 tl hediye çeki ile birlikte.
    Gerçekten tasarımı insanı büyülüyor diyebilirim.Ekranı da bence yeterli tabi film izlemedim daha ama ekranı iyi görünüyor.
    Bataryası da iyi sayılır ama daha açılması gerekiyor.Telefon ele çok iyi oturuyor tek elle kullanım imkanı sağlıyor diyebilirim.

Hayırlı olsun telefonun. Baya kararsız kalmıştın S3, SP ve One SV arasında. SP den niye vazgectin? Ben SP'yı Sony Center'da canlı kanlı görünce vazgeçtim One SV'den.
    Bir de bimekste 1075 tl degilmiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

quote:

Orijinalden alıntı: anlydqn

Arkadaşlar bende dün Bimeks'ten 1200 e almış bulunmaktayım. 60 tl hediye çeki ile birlikte.

Hayırlı olsun telefonun. Baya kararsız kalmıştın S3, SP ve One SV arasında. SP den niye vazgectin? Ben SP'yı Sony Center'da canlı kanlı görünce vazgeçtim One SV'den.
    Bir de bimekste 1075 tl degilmiydi?

Teşekkürler.
    Mağazadan almak zorunda kaldıgım için 1.200 oldu. Aslında sp yi incelemedim yani fiziksel olarak. Ben aslında ekrandan korktum sony lcd teknolojisini kullansaydı tek tercihim olurdu. Tabi performans ve batarya kağıt üzerinde çok iyi sp de tercih edilebilir.

• SP'nin ekranında ben bir sıkıntı görmedim. Telefon çok sağlam duruyordu. Hele yan tarafları artık çelikten mi yapmışlar ne yapmışlarsa. Performans olarak da incelediğim sürede gayet güzeldi. Ele oturuşu da çok iyiydi. Kamerası biraz beklentinin altında sadece. Bir de ses çıkışı biraz az gibiydi. Bir de çıkarılabilen kapak ama çıkarılamayan pil gibi ilginç bir yola gitmişler.
    Neyse konuyu daha fazla dağıtmayayım. HTC şu fiyat politikasını bir kez daha gözden geçirse iyi olacak.
  • Bugün kardeşime xperia sp aldık fiyat olarak one sv ile ayni olmasına rağmen sp çok daha iyi gibi geldi bana uygulamalar için ayrılan hafıza olsun ekran olsun ve en önemlisi krait 1.7 ghz bi işlemci kullanmış sony buda inanılmaz performans sağlıyor benchmark testinde 15860 aldı kısacası sp bu fiyata çoook daha iyi bi cihaz

• One Sv ile Xperia Sp karşılaştırılmamalı zaten, birtek fiyatları benziyor. SP, S3'den bile iyi performansa sahip bir cihaz.

One Sv'yi alanlar tipten dolayı alıyorsa birşey diyemem de özellik olarak biraz düşük bir telefon 1200TL edebilecek bir cihaz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Bu konu biraz önemli bir çok kişi bilmez hatta hiç kimse diyebilirim.

Bu olayda telefonda gömülü gelen uygulamaları nasıl devre dışı bırakacağınızı anlatacağım.
    Nasıl yapılır?

- Menü - Ayarlar - Uygulamalar - Tümü - ARA(tuş)

İşinize yaramayacak örnek uygulamalar;
    LinkedIn,
    Twitter widget,
    Trends widget,
    Posta,
    Picasa Web Albümleri,
    Peep,
    HTC Sense için Facebook,
    Hisseler,
    Hisseler Widget'i,
    Görevler,
    Google+ (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Google Talk (kullanmıyorsanız),
    Google Haritalar(BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Galeri (BUNUN YERİNE QUİCKPİC ÖNERİRİM),
    Friend stream widget,
    Friend stream,
    Flickr,
    Fb Chat,
    Facebook Chat Widget'i,
    Facebook, (BUNU KULLANMIYORSANIZ %100 KAPATIN ÇÜNKÜ HEP AKTİF),
    Dropbox,
    ... gibi ''kullanmadığınız'' uygulamalara girip DEVREDIŞI seçeneğini seçerek uygulamayı pasif yapabilirsiniz.

bunu neden yazdığınızı anlamadım

Android'in en önemli sorunu RAM dir ,arkadaş gereksiz sistem uygulamalarını pasif edip ram de daha yer
    açılması için yardımcı olmuştur,ben samsung ta root edip yaklaşık 60-70 tane app diable ettim,ne kadar
    çok boş ram o kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: cursedy

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sincap

quote:

Orijinalden alıntı: cursedy

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Super LCD2 ayrıca ekran bu seviyede bir telefon için oldukça iyi ve yeterli.

Kesinlikle katılıyorum . =)

Telefonla ilgili paylaşımda bulunsan gerçekten çok makbule geçer;

1-Mesela web performansı nasıl gün içerisinde 2g-3g kullanımına göre şarjı nasıl gidiyor?
    2-Kamera performansından memnunmusun?
    3-Kılıf-Ekran jelatini tarzı şeyler kolay bulunabilirmi?

1000TL kadar verebilme imkanım var daha fazla vermicem, bu telefon hiç aklımda yoktu, ereyon.com'dan 999Lira'ya gördüm ve KVK garantili, biraz inceledim çok hoşuma gitti. Bir ara sırf fiyattan dolayı Desire X bile düşünmüştüm, ama son olarak Distribütör garantili xperia p alayım dedim, 8mp kamerası ve kamera tuşunun olması cezbetmişti onunda.
    İnternet kullanımım olacaktır, sınırsız paketim var ve kullanmak istiyorum, xperia p bu konuda tatmin etmeyecek, ama diğer hangi telefon olursa olsun onlarda ram konusundan dolayı takılmalar yaşatacak ve kıl edecekler, bu cihazı çok merak ediyorum. Bugün KVK mağazasına gittim ama malesef oradaki satılmış ve bakamadım telefona.

Sürekli 3g de 1 günü çıkartıyor. bataryasi. internette dışarda olunca maillere bakmak için ve facebook uygulamasını kullanıyordum çok rahatlikla kullanabıldim yani herhangi bir sıkıntı yaşamadim .

Kamera performansına tekrardan değineyim . 5MP arka aydınlatmali kamerasi beni şaşırttı daha önce nokia e6 (8mp) htc desire (5mp) ve Samsung wave (5mp) kullandıktan sonra bu inanilmaz kaliteli bir çekim sundu bana hatta 1-2 foto ekliyorum şimdi senin için kendin karar verirsin.

Ekran filmi bulamadım bende hatta o yüzden ekranda noktamsı çizikler bile yaptim fakat gittigidiyor veyta sahibinden gibi siteler üzerinde artik satişlari var yani internet üzeirinde bulamiyorsun kırmızı bir kılıf aldim çok hoş duruoyr ekran filmi hala almadım. en kısa sürede onuda alıcam.

Örnek resim çekimleri. rastgele çektiklerimden attım Çok özene bezene çekilen resimler değil bilginizde olsun.

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <===

Dostum aldığın kırmızı kılıfın linkini veya resmini gönderme imakanın var mı? bende
    Galaxy s advanve telefonum vardı Htc one Sv ile takas ettim,pazartesi gelecek.Bende aranıza
    katıldım ;)

• quote:

One Sv ile Xperia Sp karşılaştırılmamalı zaten, birtek fiyatları benziyor. SP, S3'den bile iyi performansa sahip bir cihaz.

One Sv'yi alanlar tipten dolayı alıyorsa birşey diyemem de özellik olarak biraz düşük bir telefon 1200TL edebilecek bir cihaz değil.

Galaxy S advance zamanında 1100lira ya satılıyordur ,Htc one sv ye göre özellikleri çok daha zayıf.
    Htc one SV nin sana göre, hangi donanımı zayıf dostm ?
  • @hulkkk
    Hocam senin şarz durumun ne alemde?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

One Sv ile Xperia Sp karşılaştırılmamalı zaten, birtek fiyatları benziyor. SP, S3'den bile iyi performansa sahip bir cihaz.

Galaxy S advance zamanında 1100lira ya satılıyordur ,Htc one sv ye göre özellikleri çok daha zayıf.
    Htc one SV nin sana göre, hangi donanımı zayıf dostm ?

Sen geçmişten bahsediyosun ama, geçmişe bakarsak birçok telefon değerinden fazla paralara satıldı, hala da öyle satılan telefonlar var, bu tamamen insanların satın almak çarpıklığından dolayı oluşan bir durum.

One Sv'nin 1200 TL eden nesi var?

Bu fiyattaki diğer telefonlarla karşılaştırdım ve bana göre fiyatına göre özellikleri çok düşük bir telefon.

Aynı fiyata One S varken One SV düşüktür
    Aynı fiyata Xperia SP varken One SV hayli düşüktür.

1000TL'ye satılıyordu 1 ay önce o zaman almayı bile düşündüm bu telefonu, hakederdi de bence ama 200 daha vereceksem almam bunu daha iyisi var çünkü o fiyata.

• haklısın @4sincap o xperia sp iyi telefonmuş,birazda tam olarak ne yapmak istediğin ile alakalı.
    Baktığımızda yeni modeller ilk çıktığında pahalı oluyor,insanlar yüksek paralar verebiliyorlar iphone 5
    s4 gibi,yurtdışında ucuz bizim bunların içinde vergi vs. bir sürü şey var zaten.Benim yarın Htc one sv
    gelecek merak ediyorum 2010 yılından bu yana android kullanıyorum 4.cu telefonum olacak.
  • Bu kılıf çok şıkmış amerikadan satılıyor ,

http://www.ebay.com/itm/PERFORATED-PLASTIC-SILICONE-RED-ON-BLACK-SNAP-ON-CASE-FOR-HTC-ONE-SV-VL-/370776467099?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5653ffe69b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 26 Mayıs 2013; 18:45:30 >

• Öncelikle şunu söylemek isterim bu telefonun (sv) eksiği değil fazlasi var o da fiyatı.(belki 8 mp...)
    Htc one s s3 işlemcili yani sv den üstün olduğunu düşünmüyorum.
    Xperia sp ise kağıt üzerinde oldukça üstün tasarimi da iyi. Sp ile sv arasında kalanlar varsa önce spyi incelesin sonra svyi.Ama benim tercihim 3-4 aydır sv ydi zaten. Şu an memnunumda.
    Uzun zamandır beklediğim için aldım ama spyi de incelemek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Bu kılıf çok şıkmış amerikadan satılıyor ,

http://www.ebay.com/itm/PERFORATED-PLASTIC-SILICONE-RED-ON-BLACK-SNAP-ON-CASE-FOR-HTC-ONE-SV-VL-/370776467099?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5653ffe69b

telefonu zor şartlarda kullanmayacaksan kılıf almanı önermem(ben sadece film taktırdım) sadeliği ve şıklığı bence kılıfsız daha hoş.

• s3 minimi one sv mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.