Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkkk

hayırlı olsun güle güle kullan

Hocam batarya performansın nasıl rica etsem açıklayabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda cevap yazıyordum:).. sadce telefon olrak kullandıgın da 4 gunu cıkardı. ama ınternet acıkken çok hızlı sarjı gıdıyor bir gun ancak oda butun gun aktıf elımde kurcalıyorum oyle. film izledim servıste cok zevklı oluyor:) bi kaç gun gitti. dün gece sarja taktım sabah cıkardım. gun ıcınde mesajlasma 30 dakıka tel görusmesı.suan sarjı % 75 gösterıyor. sende ne alemde hocam.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkkk

tamda cevap yazıyordum:).. sadce telefon olrak kullandıgın da 4 gunu cıkardı. ama ınternet acıkken çok hızlı sarjı gıdıyor bir gun ancak oda butun gun aktıf elımde kurcalıyorum oyle. film izledim servıste cok zevklı oluyor:) bi kaç gun gitti. dün gece sarja taktım sabah cıkardım. gun ıcınde mesajlasma 30 dakıka tel görusmesı.suan sarjı % 75 gösterıyor. sende ne alemde hocam.?

Oyun daha çok oynadığımdan 1 günü çıkarıyorum.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life is short -- 27 Mayıs 2013; 21:17:44 >
  • Arkadaslar hava durumu widgetinde gecerli konum yaziyor oysaki 3g acik konum ayarlari acik konum degistirmeye izin ver acik konumum otomatik bulunsun hersey acik bu dertle karsilasaniniz var mi bi de eskiden nokia telefonlara bi komut yazardik daha fazla ses cikarirdi acaba hoparlorun ses seviyesini arttirabilir miyiz

• Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve içimden bir şeyler yazmak geldi.
    -Sv de en çok beğendiğim noktası tasarımı gerçekten çok hoş, ele oturuşu da 10 numara.
    -Kameraya gelirsek gündüz çekimleri efektlerle süper diyebilirim 5 mp hakkını veriyor. Akşam çekimleri maalesef o kadar iyi değil.
    -Batarya performansı tatmin edici, yoğun kullanımda 1 gunu rahat çıkarıyor. Normal kullanımda 2 gunu rahat görür.
    -Ekranı da gayet tatmin edici, yüksek çözünürlüklü filmler izlemedim ama sonuçta 480p ekran bir yere kadar. Ama açısı çok genis yandan sağdan soldan her yerden çok temiz görüntüler veriyor.
    -İşlemci performansı yeterli seviyede. Yüksek performans beklemek doğru değil. Tercih bu yönde yapılmalı. Isınma 0 diyebilirim rahatsız edici değil.
    -Ses çıkısıı bana yeterli geldi zaten cepteyken titrese yeter. Beats sayesinde kulaklık sesi mükemmel seviyede.
    -Bu telefon 1000 tl seviyesinde olsaydi fp ürünü olurdu. Almak isteyenler biraz düşmesini beklesin diyebilirim.

Almak isteyenlere yardimci olabilirsem ne mutlu.
    (bu arada makro çekimleri de süper, eklemeye çalışırım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: nitrocen

değer dostum ver kurtul iphone dan.bende 4s vardı sattım galaxy s2 aldım ama htc one sv alıcam takip ediyorum bu cihazı..cihazın fiyatı ereyonda 999 tl h.burada 1200 tl..fiyatı biraz daha sitabil olsun alıcam bu cihazı.

telefonumu değiştirmek istiyorum ve forumu bir süredir takip ediyorum. ıpone 5, samsung galaxy s4 ve htc one serisi(x , s) aklımda almayı düşündüğüm 3 telefon.. telefonlar hakkında düşüncelerini yazmışsınız. benim bu konuda aklım karışık alınca bir kaç yıl kullanmayı istiyorum ama ne almam gerektğine karar veremedim engin bilgilerinizle beni aydınlatmanızı istiyebilir miyim sizden?
  • Arkadaşlar bu cihazda görüntülü görüşme yok sanırım.
    Bir de Türkçe Q klavye yükledim. Ayarlarda açık hale getirmeme rağmen klavyede Türkçe karakterler çıkmıyor direk. Üstüne basılı tutmam lazım. Çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

Arkadaşlar bu cihazda görüntülü görüşme yok sanırım.
    Bir de Türkçe Q klavye yükledim. Ayarlarda açık hale getirmeme rağmen klavyede Türkçe karakterler çıkmıyor direk. Üstüne basılı tutmam lazım. Çözümü var mıdır?

Şebeke üzerinden görüntülü görüşme mümkün değil fakat internet üzerinden Skype, Tango gibi programlarla görüntülü görüşebilmek mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 17 Haziran 2013; 20:08:25 >
  • Bu telefonun dahili hafızasının kullanılabilir bölümünün 1.1 Gb. olduğuyla ilgili konu hala muamma. İnceleme videosunda 8 gb.lik hafızanın 4 gb.lik kullanılabilir bölümünün olduğu söyleniyor ancak üstünkörü bahsediliyor. Yukarıda yorum yapan arkadaşlar da net bilgi vermemiş, hafızanın ikiye bölündüğünden, 1.1 olsa da gayet yeterli olduğundan bahsetmişler. Kimse kesin birşey söylememiş. Kullanıcı arkadaşlar net olarak değinirlerse iyi olur.

Bir de şunu soracağım, cihazda Wi-fi direct özelliği yok değil mi? 2-3 yılda bir telefon alacak kişilerin yatırımlarını mantıklı yapmaları önemli. Bu yüzden uzun vadede yetecek telefon gerekiyor. Direct özelliği yoksa, bu o kadar önemli bir kayıp mı, hotspot varken, direct'e gerek var mı?
  • beyler nexus 4 almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım acill yardım !!!!!
    şi,mdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bu telefonu düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil.. Bundan önce lg 4x hd düşünüyordum fakat o bölümde çok bahsedilen fazla ısınma ve kronik bazı problemleri yüzünden vazgeçtim.

- Sizlere sorum telefonun kronik bir sorunu varmı..Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz? Şu sorunlu alma diyebileceğiniz bir özelliği varmı?
    - Bu fiyat segmentindeki Nexus 4 ile arasında gidip geliyorum sizin düşünceniz nelerdir? (2si arasında)

Yanıtlarsanız çok sevinirim,bugün-yarın yeni telefon almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar bu telefonu düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil.. Bundan önce lg 4x hd düşünüyordum fakat o bölümde çok bahsedilen fazla ısınma ve kronik bazı problemleri yüzünden vazgeçtim.

- Sizlere sorum telefonun kronik bir sorunu varmı..Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz? Şu sorunlu alma diyebileceğiniz bir özelliği varmı?
    - Bu fiyat segmentindeki Nexus 4 ile arasında gidip geliyorum sizin düşünceniz nelerdir? (2si arasında)

2 haftadır kullanıyorum. Aracımın BT'si ile eşleştirdiğimde isimlerin çoğunu almıyor. Onun harici hiçbir sorun yaşamadım.
    N4'ün ekranı daha kaliteli gibi. Ama cihazı kullanmadığım için net bir yorum yapamayacağım. Ben iPhone 4'ten geçtim. Yukarıda bahsettiğim rehber sorunu hariç eski cihazımı hiç aramıyorum. Hatta konuşma sesi süper. Karşı tarafta da HD ses kalitesine sahip cihaz varsa adam yanınızda konuşuyor gibi hissediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar bu telefonu düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil.. Bundan önce lg 4x hd düşünüyordum fakat o bölümde çok bahsedilen fazla ısınma ve kronik bazı problemleri yüzünden vazgeçtim.

One sv yi sana önerebilirim. Ama nexus 4 ü de incele ona göre karar ver. Bende nexus kullanmadım o yüzden ana konusuna bakmanı öneririm.
    Birde nexus 4ün 2 gb rami mevcut aklında bulunsun.

• quote:

2 haftadır kullanıyorum. Aracımın BT'si ile eşleştirdiğimde isimlerin çoğunu almıyor. Onun harici hiçbir sorun yaşamadım.
    N4'ün ekranı daha kaliteli gibi. Ama cihazı kullanmadığım için net bir yorum yapamayacağım. Ben iPhone 4'ten geçtim. Yukarıda bahsettiğim rehber sorunu hariç eski cihazımı hiç aramıyorum. Hatta konuşma sesi süper. Karşı tarafta da HD ses kalitesine sahip cihaz varsa adam yanınızda konuşuyor gibi hissediyorsunuz

Benim yukarıdaki sorularımı da bir kullanıcı olarak cevaplayabilir misiniz lütfen? Ben de almayı düşünüyorum ama 1 - 2 alternatifi var, arada kaldım. Buradan cevap gelmediği için gittim marketin birinde telefonu inceledim. Söylenilen gibi dahili hafızayı 2'ye bölmüşler ve programlar 1.1'lik kısma yükleniyor, geri kalan 3 küsürlük kısım var, o kısma yükleme yapılabiliyor mu, her programı oraya da kurup oradan 1.1'lik kısım gibi çalıştırabiliyor muyuz sorunsuz.

Bir de şu Wifi-Direct konusu. Hotspot varken Direct'in olmaması büyük bir dezavantaj mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Paris

quote:

Benim yukarıdaki sorularımı da bir kullanıcı olarak cevaplayabilir misiniz lütfen? Ben de almayı düşünüyorum ama 1 - 2 alternatifi var, arada kaldım. Buradan cevap gelmediği için gittim marketin birinde telefonu inceledim. Söylenilen gibi dahili hafızayı 2'ye bölmüşler ve programlar 1.1'lik kısma yükleniyor, geri kalan 3 küsürlük kısım var, o kısma yükleme yapılabiliyor mu, her programı oraya da kurup oradan 1.1'lik kısım gibi çalıştırabiliyor muyuz sorunsuz.

Bir de şu Wifi-Direct konusu. Hotspot varken Direct'in olmaması büyük bir dezavantaj mı...

Vallahi çok az program yükledim, ama benim bilgiğim 1.1 GB'ye yükleniyor.

Hotspot ile dosya alışverişi yapılabiliyorsa gereksiz zaten, ama bir cihazda sırf wi-fi direct var diye benim tercihim olmazdı. Açıkçası benim çokça araştırarak aldığım ya da her özelliğini kullandığım bir cihaz değil. O yüzden çok yardımcı olamıyorum maalesef :(

• resim ve video kalitesi nasıldır.

sony nin SP modeli ile arasında kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

resim ve video kalitesi nasıldır.

sony nin SP modeli ile arasında kaldım :)

Sp yi kullanmamış biri olarak one sv 5 mp in hakkını veriyor diyebilirim. Full hd video kayıtı çok etkileyici değil ama yeterli.

• her gün gelişyor. AMA SP gördükten sorna SP mi SV mi dersiniz SP derdim ekran daha büyük çözünürlük yüksek fiyatlar aynı seviyede.

Ayrıca 4,2,2 Ve sense 5 güncellemesi vericek mi HTC onu da bir türlü bilgiye ulaşamdim ONE serisine geldi sabırla bunun için bekliyorum..

quote:

HTC Fransa'nın sayfasında yayınlanan bildiriye göre HTC, One S için Android 4.2.2 Jelly Bean ve Sense 5.0 güncellemesi vermeyecek. One SV, Desire X gibi piyasada satışta olan orta segment modeller için de bu güncellemelerin gelip gelmeyeceği tam bir muamma.SDN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursedy -- 4 Temmuz 2013; 23:04:37 >

• Şuan turkcell de htc one sv 999 TL sizce bu fiyata alınır mı yoksa bu fiyata farklı telefon önerileriniz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.