Şimdi Ara

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
2
Favori
25.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt nazar değdi. tam sipariş vericem siteyi bi açtım tükenmiş. var mı böyle şans arkadaş yaa:(( s4 mü alayım derken kaçırdık iyi mi
  • Benim için 2 önemli dezavantajı var yoksa bende eklemiştim sepete.

- 1.1gb uygulama yüklenebilir alan

- 217 ppi pixsel yoğunluğu dezavantajları.

Hafıza kartına uygulama,oyun yüklenip çalıştırılamıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkkk

evt nazar değdi. tam sipariş vericem siteyi bi açtım tükenmiş. var mı böyle şans arkadaş yaa:(( s4 mü alayım derken kaçırdık iyi mi

Bende mavisi için sipariş verecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi daha nerden 999 tl ye bulucaz ki puff. işin yoksa bekle dur.:(
  • merhaba bende one sv almayı düşünüyorum. beni düşündüren günlük kullanımda şarjın ne kadar gittiği kaç saat gidiyor şarj? oyun ve internet kaç saat ? normal kullanım kaç saat? ve ne kadarda saattetam doluyor batarya
  • Ereyonda satışa tekrar girmiş ama one s ile aynı fiyatta şimdi, valla hangi akıllı gidip bunu one s'in yerine alır bilemiyorum. O parayı vermişken one s alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuraytugay4

merhaba bende one sv almayı düşünüyorum. beni düşündüren günlük kullanımda şarjın ne kadar gittiği kaç saat gidiyor şarj? oyun ve internet kaç saat ? normal kullanım kaç saat? ve ne kadarda saattetam doluyor batarya

===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyorahıskalı -- 8 Mayıs 2013; 18:17:11 >

• evt ereyon da satısa gırmıs soyledıgın fıyattan hemde ne saçmalık arkadas. daha dun 1000 tl ken sen sımdı 1200 tl ye satıyorsun. hangı akıllı alırsa hayırlı olsun nedım.
  • Mrb arkadaslar.

Htc One s (1.5 GHz) ile Htc One sv nin fiyatlari ayni. Sizce hangisini almak mantikli?
    Akilli telefonlardan hicmi hic anlamam ilk defa alip kullanacagim. Yorumlarinizi esirgemesseniz gercekten cok sevinirim. Hata yapip kotu bir deneyim yasamak istemiyorum.

Saygilar.
  • Telefondan beklentilerin neler önemli olan bu :)
  • Arkadaşlar bende one sv yi düşünüyorum ama lg 4x hd yide inceledim arasında kaldım sayılır ne dersiniz?

• Bu telefona bu kadar para vermek lüzumsuz bence sony xperia sp ye bakmalısınız hb de stoklara girmiş 1250 tl den çoğu yönüyle bu telefondan daha iyi.
  • htc one sv almanı öneririm. benımde ılk akıllı telefonum olucak bulursam bitanede ben alıcam.
  • arkadaşlar htc sv mi daha iyi yoksa s3 mini mi bu telefon ne kadar idare eder oyun açısından vs. tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

arkadaşlar htc sv mi daha iyi yoksa s3 mini mi bu telefon ne kadar idare eder oyun açısından vs. tavsiye edermisiniz

S3 mini fiyat aralığında(750 tl) en iyisi gibi görünüyor. Htc one sv de kendi fiyat aralığında(1050 tl) en iyilerden ve de yeni.

• arkadaşlar ben one sv mi aldım turkcelden kredı kartıyla 1200 tl. ve telefona bayıldım:) özellikle kamerası harika beklentileriminde üzerinde vakit bulursam foto paylaşırım. oyun vs telefonu cok kurcalayamadım. ama genel olrak telefon cok güzel şık(beyazı) s 4 alıcaktım gittim elime aldım oyuncak gıbı geldi vazgeçtim. kulaklıgı süper öyle bir ses veriyor ki müzik dileme keyfini 2 katına cıkartıyor. mesaj yazarkende siz yanlıs yazın o düzeltiyor. sesli mesaj yazmayı nasıl yapıyorsun bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bağlantı meselesine gelirsek.eski telefonumdan cok daha ıyı cekıyor. wifi internet deneyemedim.internet paketım yok.şimdilik paylaşıcaklarım bunlar ama s3 miniyle ben kıyaslamam.kesinlikle almak isyen tereddut etmesın. htc gerçekten kaliteli diğerlerinden.herkese iyi günler
  • htc one sv ile çekilen fotograflar..
     ===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== ===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== ===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== ===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <=== ===> HTC One SV | 4G - S4 1.2 GHz - 4.3' WVGA GG2 S-LCD2 <===

• hangi akıllı kısmına değinecek olan için cevaplama geregi duydum. ereyondan alan ıcındi.aynısı turkclde yapmıs olsa onlardanda almazdım.ama ereyondan almadıgıma sevındım.2.kez yani ilk aradıgımda cıhazla ılgılı bılgı aldıgımda acıldı cevaplandı ama 2. aradıgımda telefonları çalmıyor bile. sanırım sistem sizin numaranızı tanıyor.şikeyet için arayabilecegınız dusunulmus muhtemelen ve cevap vermıyor. görerek almakta fayda var.
  • hayırlı olsun arkadaşım, güle güle ey günlerde kullan.

bende note 2 var artık büyük gelmeye başladı iyice eskiden de hep htc kullanmıştım arayüz ve kalitesine hayranım diyorum acep satıp sv modelinimi alsam ! 1000 tl nin altına bulabilirsem belki alarım veya bekleyip htc one mini ( haziran da çıkacağın söyleniyor ) onu mu alsam :)
  • teşekkurler tokbey.. bide kamerası 5 mp diye vaz geçen varsa hata ederler söyliyim. fotolar ortda.daha değişik efekelride mevcut. heleki kulaklıgından gelen ses beni bitirdi:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.