Şimdi Ara

Htc One Turkiyeye Gelme Tarihi ve Alinacak Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Htc one almayi dusunuyorum da. Turkiyeye gelecegi zamani tam olarak bilen veya internetten guvenli olarak alabilecegim her hangi bir yer var mi. Herkese ilgisi icin tesekkur ederim simdiden.

• Türkiye'ye kesin olarak ne zaman gelir, çıkar belli değil dostum. HTC Türkiye'nin başındaki adam nisan sonu dedi ama bekliyoruz bakalım. sahibinden de 30 civarı HTC One ilanı mevcut, ama güvenilirlik tartışılır. forumdan arkadaşlar mevcut tabi ki sahibinden aracılığı ile alan.
  • Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Şu kayıt olayı beni korkutuyor açıkcası. Yapabilir miyim bilemiyorum. Pasaportum da yok şu an ama kuzenlerden onu halledebilirim. Bu konuda deneyimi olan rica etsem nasıl bir iş olduğunu söyleyebilir mi? Bunu yaparken çok zaman kaybeder miyim? Sorun çıkma olasılığı var mı?

Edit: Arkadaşlar şimdi baktım kayıtlıymış bir çok ürün sahibindendeki. Peki beni korkutan tek bir şey var: kamera. Kullanan arkadaşlardan kamera görüşlerini alabilir miyim? Xperia Z'nin kamerası beklenen gibi çıkmadı. Htc one kamerasından da çok şikayet eden var. Beni de bu korkutuyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruktatlidil -- 14 Nisan 2013; 18:50:34 >
  • Yurt dışından kendiniz alabiliyorsanız alın. Yoksa Türkiyedeki alışveriş sitelerinden şuan one ve s4 telefon almayın.
    Adamlar garantili fiyatı gibi satıyor.

Operatörlerden alsan için rahat eder 1999 tl. Alışveriş siteler 1750 - 2500 lira arası gidip geliyor...

Alışveriş sitelerinden almak için operatörlerin satışa sunmasını bekleyin ve iki hafta sonra sitelerdeki fiyatlar 1300 - 1500 seviyesine iner...

Doğubankta sordum adam 2300 tl dedi pasaport kayıtlı dedi ama patlayabilir diyo :D Bildiğin dalga geçiyolar...

13 ile 4mp arasında sadece zoom farkı vardır.
    Şöyle örnekleyeyim...
    800 X 600 çözünürlük monitörden 1920 x 1080 lik bir resme baktığında aaa çok net dersin bir ikide zoom yaparsın görüntü yine bozulur...
    1920 x 1080 çözünürlüklü monitörden 800 x 600 lük resme bakarsın kötü dersin.

aradaki fark bakış açın. Birinde 2-3 kere daha fazla zoom yaparsın ama resimin berbatlığı ikisindede aynıdır. DSLR kullandıysan bilirsin.
    Çözünürlükte önemli fakat telefonlar için dslr makinler kadar kaliteli lens çıkmadı tüm detayları sonuna kadar yakalasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırat.Duran -- 15 Nisan 2013; 0:41:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.