Şimdi Ara

HTC ONE WS SAMSUNG GALAXY S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar bi arkadasa telefon alicaz ama karar veremeik htc one mi alalim yoksa s4 mu diye yardimci olursaniz cok makbule gecicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• htc one derim günlük hayat için daha kullanışlı s4 ün işlemcisi daha güçlü ama iki telefondada donma sorunu yok ve htc one ın hoparlöri bi başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

htc one derim günlük hayat için daha kullanışlı s4 ün işlemcisi daha güçlü ama iki telefondada donma sorunu yok ve htc one ın hoparlöri bi başka

Sagolun hocam tesekkurler ama biz ikisinide kullanmis bir kisiden yardim alsak daha iyi olucak gibi

• arkadaşım olur musunuz?
  • Kısaca şöyle düşün kamera mı daha önemli ses mi ? Ses ise htc kamera ise samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: 666burak666

Kısaca şöyle düşün kamera mı daha önemli ses mi ? Ses ise htc kamera ise samsung

Ikiside onemli aslinda

• quote:

Orijinalden alıntı: erol6513

quote:

Kısaca şöyle düşün kamera mı daha önemli ses mi ? Ses ise htc kamera ise samsung

Ikiside onemli aslinda

htc one ın kamerası beni yarı yolda bırakmadı asla arkadaşımın xperia z si gibi foto çekebilirdi ve ultrapixel olduğu için 8 mp ve daha üstü gibi çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • One'ın kamerasına kötü diyenler s4'ü gördüğü için öyle diyor s4 haricinde diğer telefonlardan iyi ve gece çekimi tüm telefonlardan (lumia'lar hariç) daha iyi

• S4 derim gerek hızı gerek yazılımı ve süper AMOLED ekranda oyun oynamak daha başka

• quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

quote:

Orijinalden alıntı: erol6513

quote:

Ikiside onemli aslinda

htc one ın kamerası beni yarı yolda bırakmadı asla arkadaşımın xperia z si gibi foto çekebilirdi ve ultrapixel olduğu için 8 mp ve daha üstü gibi çeker

Htc nin kamerası kötü demiyorum s4 ün kamerası daha iyi htc ye göre ama gerisini geçer diye tahmin ediyorum

• Yorumlariniz ve gorusleriniz icin tesekkur ederim

• Normal s4 ün htc one a göre hic bir artısı yok.Akıcılık konusunda touchwiz yağ gibi akıyo zaten !!!!! Eğer s4 alcaksan s4 activeye bak derim ama stabillik arıyorsanız her türlü htc one alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 15 Eylül 2013; 7:02:31 >
  • S4

• quote:

Normal s4 ün htc one a göre hic bir artısı yok.Akıcılık konusunda touchwiz yağ gibi akıyo zaten !!!!! Eğer s4 alcaksan s4 activeye bak derim ama stabillik arıyorsanız her türlü htc one alınır

s4 active in farkları işlemcisi kamerası su geçirmezliği dimi bazı sitelerde gorilla glass yok diyo doğru bide sensör farkı var mı ?
  • İkisinide kullandım One bir numara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.