Bildirim
HTC ONE WS SAMSUNG GALAXY S4
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
htc one derim günlük hayat için daha kullanışlı s4 ün işlemcisi daha güçlü ama iki telefondada donma sorunu yok ve htc one ın hoparlöri bi başka -
quote:
Orijinalden alıntı: FifaPesFifa
htc one derim günlük hayat için daha kullanışlı s4 ün işlemcisi daha güçlü ama iki telefondada donma sorunu yok ve htc one ın hoparlöri bi başka
Sagolun hocam tesekkurler ama biz ikisinide kullanmis bir kisiden yardim alsak daha iyi olucak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım olur musunuz? -
Kısaca şöyle düşün kamera mı daha önemli ses mi ? Ses ise htc kamera ise samsung
quote:
Orijinalden alıntı: 666burak666
Kısaca şöyle düşün kamera mı daha önemli ses mi ? Ses ise htc kamera ise samsung
Ikiside onemli aslinda
quote:
Orijinalden alıntı: erol6513
quote:
Ikiside onemli aslinda
htc one ın kamerası beni yarı yolda bırakmadı asla arkadaşımın xperia z si gibi foto çekebilirdi ve ultrapixel olduğu için 8 mp ve daha üstü gibi çeker -
One'ın kamerasına kötü diyenler s4'ü gördüğü için öyle diyor s4 haricinde diğer telefonlardan iyi ve gece çekimi tüm telefonlardan (lumia'lar hariç) daha iyi
S4 derim gerek hızı gerek yazılımı ve süper AMOLED ekranda oyun oynamak daha başka
quote:
Orijinalden alıntı: FifaPesFifa
quote:
Orijinalden alıntı: erol6513
quote:
Ikiside onemli aslinda
htc one ın kamerası beni yarı yolda bırakmadı asla arkadaşımın xperia z si gibi foto çekebilirdi ve ultrapixel olduğu için 8 mp ve daha üstü gibi çeker
Htc nin kamerası kötü demiyorum s4 ün kamerası daha iyi htc ye göre ama gerisini geçer diye tahmin ediyorum
Yorumlariniz ve gorusleriniz icin tesekkur ederim
Normal s4 ün htc one a göre hic bir artısı yok.Akıcılık konusunda touchwiz yağ gibi akıyo zaten !!!!! Eğer s4 alcaksan s4 activeye bak derim ama stabillik arıyorsanız her türlü htc one alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 15 Eylül 2013; 7:02:31 >
S4
quote:
Normal s4 ün htc one a göre hic bir artısı yok.Akıcılık konusunda touchwiz yağ gibi akıyo zaten !!!!! Eğer s4 alcaksan s4 activeye bak derim ama stabillik arıyorsanız her türlü htc one alınır
s4 active in farkları işlemcisi kamerası su geçirmezliği dimi bazı sitelerde gorilla glass yok diyo doğru bide sensör farkı var mı ? -
İkisinide kullandım One bir numara.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X