Şimdi Ara

HTC ONE X Başarısız Root sonucu beyaz ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HTC ONE X Endeavor International Tegra-3 cihazımı bilgisizce XDA Forumlarındaki bir root yöntemiyle rootlarken bu sorun başıma geldi. Telefon "Quietly Brilliant" ekranında kalıyor. HBOOT a girebiliyorum fakat bu konulada yeteri bilgim yok. Recovery flashlamaya çalıştım CWM recovery var içinde. Acil geri dönerseniz sevinirim.

Edit: Telefonun içinde sistem bulunmadığından CM11 yüklemek istedim fakat telefonun hafızasına ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasseo -- 8 Haziran 2015; 8:10:35 >

• Telefona stock recovery flashladım ve telefonu relockladım. HTC_M27 RUU arıyorum her yerde. Acaba m_27 RUU su olan var mıdır? Acil geri dönerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasseo -- 8 Haziran 2015; 13:12:27 >
  • Buradaki mesajlarımı Monolog adıyla kitap olarak basacağım. Neyse sizden cevap gelmeyince ben de değişik yöntemler aradım. Adb üzerinden sideload yapmayı öğrendim, romumda hazır fakat adb, benim cihazı görmüyor. Lütfen biri yardımcı olsun artık ya DH Forumlarını böyle bilmezdim...
     HTC ONE X Başarısız Root sonucu beyaz ekran sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.