Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayiide yaptırdım kendım kestırmedım ufak bı aparat var onunla kesıyorlar hatla ne gıbı bır baglantısı olabılırkı sesın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsooth

bayiide yaptırdım kendım kestırmedım ufak bı aparat var onunla kesıyorlar hatla ne gıbı bır baglantısı olabılırkı sesın

şu halde bir ayarı farkında olmadan değiştirmiş de olabilirsin. Kurcala orasını burasını:)
  • teşekkürler başkan
  • Android Revolution 7.2.0 sürümünü yükledim az önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoutch

Android Revolution 7.2.0 sürümünü yükledim az önce

indirme linkini göremedim ben sitesinde. yardımcı olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben1923

quote:

Bu rom linki;
    http://goo.gl/98OJJ

bu da kernel;
    http://goo.gl/ZbV2V

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

quote:

Bu rom linki;
    http://goo.gl/98OJJ

bu da kernel;
    http://goo.gl/ZbV2V

iki kere indirdim ve 7.1.0 nasıl yükleniyorsa öyle yapıyorum önce kernel dosyasının içindeki install windows dosyasını çalıştırdıktan sonra recoverye dönüp rom dosyasını flashlıyorum ama one x yazısında takılı kalıyor açılışta. ben mi eksik yapıyorum yoksa bir sorun mu var rom da?

• quote:

iki kere indirdim ve 7.1.0 nasıl yükleniyorsa öyle yapıyorum önce kernel dosyasının içindeki install windows dosyasını çalıştırdıktan sonra recoverye dönüp rom dosyasını flashlıyorum ama one x yazısında takılı kalıyor açılışta. ben mi eksik yapıyorum yoksa bir sorun mu var rom da?

super wipe yaptın mı? cevap evetse;

fastboot USB modunda şu komutu ver;

fastboot erase cache

bir kez daha boot.img dosyasını yükle (install windows dosyası)

ve bir kez daha;

fastboot erase cache
  • quote:

quote:

super wipe yaptın mı? cevap evetse;

fastboot USB modunda şu komutu ver;

fastboot erase cache

bir kez daha boot.img dosyasını yükle (install windows dosyası)

ve bir kez daha;

fastboot erase cache

her bir adımda telefonu açıp kapatmak gerekiyor mu? yani erase cache yaptıktan sonra restart edip boot.img yapmak yine kapattıktan sonra tekrar esare cache mi yapmak gerekiyor

• quote:

her bir adımda telefonu açıp kapatmak gerekiyor mu? yani erase cache yaptıktan sonra restart edip boot.img yapmak yine kapattıktan sonra tekrar esare cache mi yapmak gerekiyor

hayır, hepsi tek seferde sırayla
  • quote:

quote:

hayır, hepsi tek seferde sırayla

bunu yaptım ama olmadı, yedekten geri dönüp super wipe yapmadan yükledim bu sefer oldu
  • quote:

bunu yaptım ama olmadı, yedekten geri dönüp super wipe yapmadan yükledim bu sefer oldu

bir sorun varmış, çok kişi yüklerken beyaz ekranda kalmış. 7.2.1 gelecek bu yüzden.
  • telefon değil dert aldık başımıza galiba
    du bakalin nolcek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakoben1923 -- 15 Temmuz 2012; 15:22:36 >
  • quote:

telefon değil dert aldık başımıza galiba
    du bakalin nolcek...

en dertsiz telefonu aldın:) tek derdi henüz hazır olmayan rom
  • 2 saat ekran süresi ve toplamda 12 saat kullanım sizce normal mi? Ayrıca telefon deep sleepteyken bile 10 saatte %20 şarj yiyor elimizdeki diğer One X'te nerdeyse yarısı.
  • Beyler normal hoparlör modunda telefonun sesi çok az nokia e71 de bile daha çok çıkıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

2 saat ekran süresi ve toplamda 12 saat kullanım sizce normal mi? Ayrıca telefon deep sleepteyken bile 10 saatte %20 şarj yiyor elimizdeki diğer One X'te nerdeyse yarısı.

stock romda 2 saat ekran süresi normal ama sleep'de verdiğiniz gece dahilse fazla, ama gündüz 10 saat için normal sayılır. Malum, gece 12 ile sabah 7 arası sistem tüm data aktarımını da kapatıyor bu sayede en fazla %2-3 şarj gider.
  • quote:

quote:

2 saat ekran süresi ve toplamda 12 saat kullanım sizce normal mi? Ayrıca telefon deep sleepteyken bile 10 saatte %20 şarj yiyor elimizdeki diğer One X'te nerdeyse yarısı.

stock romda 2 saat ekran süresi normal ama sleep'de verdiğiniz gece dahilse fazla, ama gündüz 10 saat için normal sayılır. Malum, gece 12 ile sabah 7 arası sistem tüm data aktarımını da kapatıyor bu sayede en fazla %2-3 şarj gider.

İşte sorun burda gece açık bırakıp yatıyorum 9-10 saat için %18-20 arası bir azalma oluyor herşey kapalı olduğu halde hemde. Dün normal kullanımda 12 saate ulaştım 2 saat ekran kullanımıyla ama ekran kapalıyken bu kadar şarj yemesi beni deli ediyor 5. çekirdek çalışmıyor sanki ama CPU Spy ile baktığımda da o sürede hep Deep sleep de gözüküyor cihaz.

Bunun yanında bir de ekran kapalıyken misal %80 de bırakmışken açtığımda yine %80 buluyorum ama 1 dk içinde %2 %4 arası aniden düşüş oluyor. Ekran açılınca birden batarya değerleri güncellenmiyor ondan kaynaklanıyor ama annemin Taiwanlı One X inde böyle bir sorun yok.

• quote:

İşte sorun burda gece açık bırakıp yatıyorum 9-10 saat için %18-20 arası bir azalma oluyor herşey kapalı olduğu halde hemde. Dün normal kullanımda 12 saate ulaştım 2 saat ekran kullanımıyla ama ekran kapalıyken bu kadar şarj yemesi beni deli ediyor 5. çekirdek çalışmıyor sanki ama CPU Spy ile baktığımda da o sürede hep Deep sleep de gözüküyor cihaz.

Bunun yanında bir de ekran kapalıyken misal %80 de bırakmışken açtığımda yine %80 buluyorum ama 1 dk içinde %2 %4 arası aniden düşüş oluyor. Ekran açılınca birden batarya değerleri güncellenmiyor ondan kaynaklanıyor ama annemin Taiwanlı One X inde böyle bir sorun yok.

cıd kodunu öğren (kılavuzlarda var) koda uyumlu 1.20.xxx.11 versiyonlu RUU dosyasını bulup indir ve cihazı yeniden flashlamayı dene. Muhtemelen yüklü gelen sistem dosyalarında bir sorun olabilir ki ilk versiyonlarda ciddi sorunlar vardı zaten.

• quote:

quote:

cıd kodunu öğren (kılavuzlarda var) koda uyumlu 1.20.xxx.11 versiyonlu RUU dosyasını bulup indir ve cihazı yeniden flashlamayı dene. Muhtemelen yüklü gelen sistem dosyalarında bir sorun olabilir ki ilk versiyonlarda ciddi sorunlar vardı zaten.

Hocam sana attığım PM'de de belirtmiştim cihaz İngiltere'den gelmiş Orange servis sağlayıcısının telefonu. Uygun olan en son RUU'yu anca XDA'da RUU'ları bulan tek kişi olan Football'a 30 lira vererek bulabildim. Telefonu aldığım adama götürecektim o yüzden orijinal götüreyim dedim ama namussuz şerefsiz adam konuşurken yüzüme bile bakmıyodu ağzının üstüne bi tane çarpacaktım da tek başımaydım adamın yeri de sirkeci'de köhne bir yer girdiğim gibi çıkamam diye düşündüm Pil benim sorunum değil dedi yavşak yalandan birini aradı teyit ettirdi falan filan.

Neyse sonuç olarak en son RUU'yu denedim 3 gündür ondayım ama batarya hala çok dengesiz. Power tuşuna 10 saniye basılı tutup yeniden başlatıyorum misal %68 ken %70 olarak açılıyor. Cihazın seri kodu SH24 ile başlıyor yani Şangay'da Nisan ayında üretilmiş. Bizdeki diğer One X HT24 yani Tayvan üretimi ve onda bataryayı bitiremiyorum. Parlaklık %50 seviyesinde 30 dk ekranda dolandım %1 indi. Bende aynı durumda %5 civarı azalma oluyor.

Burda bulunan arkadaşların cihazları Tayvan mı Çin üretimi mi? HTC burda bi adilik yapıp Çin'den çıkan cihazlara uyduruk batarya koydurmuş yüksek ihtimalle. Bir de şöyle bir durum var benim Çin üretimi telefonun ekranı diğer Tayvan üretimli olana göre daha canlı ve beyaz renk daha doğru. Tayvan üretimli olanda beyazlar sarımsı.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.