Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteer

son zamanlarda Venom ViperX sorun çıkarmaya başladı.. telefon kitleniyor falan ARHD'de böyle sorunlarım yoktu.. mobil internet gidiyor falan dün telefon açık ekrana görüntü gelmedi falan değişik sorunlar olmaya başladı.. özellikle de 10 MB güncelleme sonrasında olmaya başladı bu sorunlar.. ARHD 7.1'e mi dönsem yoksa önereceğiniz iyi rom var mı ? arkadaşlar tavsiye edeceğiniz deneyelim.. ben RENOVATE 3.0.0 denemek istiyorum aslında var mı bu romu kullanan ?

viperx bende de kasma yapmaya başladığı için arhd'ye döndüm. Revonate için xda'da hız canavarı diyorlar, şarj süresi de normalin çok üzerindeymiş. Sense'den sonra biraz sade gelebilir ama bir dene bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

viperx bende de kasma yapmaya başladığı için arhd'ye döndüm. Revonate için xda'da hız canavarı diyorlar, şarj süresi de normalin çok üzerindeymiş. Sense'den sonra biraz sade gelebilir ama bir dene bence.

aynen viperx ilk zamanlarda çok iyiydi.. sonra sonra biraz kasma ve saçmalamalar başladı.. ben zaten o android 4'ün klasik maviş havasını çok seviyorum bakalım renovate yi bi indireyim deneyeyim 3-5 gün kullanayım onu.. olmadı ARHD7.1 beni bekler

ayrıca XDA'nın yeni temasıda çok iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Temmuz 2012; 23:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

Orijinalden alıntı: scoutch

quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

Değerli arkadaşlarım;
    Fastboot mod ile ilgili sıkıntı mvar..
    Cihaza kernel atamaz oldum Fastboot moda alıyorum erase cache
    Ardından boot. İmg atıyorum cmd ekranı yükleme yapıyor hemen ardından makine reset atıyor.. Yani Fastboot mod da kalmıyor.. Fikri olan var ise yardım bekliyorum..

Fastboot flash boot boot.img yazıyosun dmi çünkü ben yanlışklıkla bikaçkere flash yazmayı unuttum reset atıyordu :)

Aynen 2 gündür onu yapmadığını için makineyi Yalama ettim sen söylemeden 2 saat önce farkettim sonunda oldu çok şükür..

Bendede oluyordu o iki kere yazmıyordum olduysa sorun yok iyi forumlar :)

• Kardeşler selamlar.;
    Viper 1.0.0 yükledim ancak birkaç sorum olacak.. İşbankası uygulaması olan İşCEP bu yazılım ile uyumsuz uyarısı alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim.?
    Birde masaüstüne attığımız program ikonlarının altındaki yazıları küçültme veya hiç göstermeme gibi bir şansımız var mı.? Tweak'lerden baktım ancak bulamadım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

arkadaslar aroma hd rom yukledım sıkıntısız kullanıyorum ama sırf beats audıo nun urbeats secenegı olmadıgı ıcın muzıkten zevk alamıyorum stock roma orjınale donmeye calısıyorum herseyı ama herseyı denedım bı turlu stock rom a donemedım sureklı basa donuyorum en sonunda hep root ıslemlerı bastan yapmak zorunda kalıyorum LUTFEN STOCK ROM A DONMEME YARDIM EDİN...

Nasıl çalışmıyor ya beats audio . Stock rom a donme kılavuzda mevcut
  • quote:

quote:

arkadaslar aroma hd rom yukledım sıkıntısız kullanıyorum ama sırf beats audıo nun urbeats secenegı olmadıgı ıcın muzıkten zevk alamıyorum stock roma orjınale donmeye calısıyorum herseyı ama herseyı denedım bı turlu stock rom a donemedım sureklı basa donuyorum en sonunda hep root ıslemlerı bastan yapmak zorunda kalıyorum LUTFEN STOCK ROM A DONMEME YARDIM EDİN...

x.x.401.x europa rom yükleme kılavuzunu kullanın, hem güncelemeleri sorunsuz alırsınız hem de isteğiniz olmuş olur. CID kodu farklılıkları yüzünden RUU'dan yükleme yapmak maalesef şans işi.

• ne yaptımsa olmadı..! arap cid benim cihaz..yazılanları harfiyen yaptım ama avrupa yumu yukleyemedim...stock romdada denedim costom romdada denedim olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

ne yaptımsa olmadı..! arap cid benim cihaz..yazılanları harfiyen yaptım ama avrupa yumu yukleyemedim...stock romdada denedim costom romdada denedim olmuyor..

bir şeyi aceleyle yanlış ya da eksik yapıyorsun, olmaması imkansız. Burada arap bölgesi cihazı olan 2 arkadaş bu yöntemle sorunsuzca yüklediler zaten.
  • ben de aynı şekilde hata alıyorum stock rooma dönerken aldığım hata mesajı şu şekilde

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben1923

ben de aynı şekilde hata alıyorum stock rooma dönerken aldığım hata mesajı şu şekilde

rom paketini bir kez daha indirip tekrar deneyin.
  • yeniden indirdim ama aynı hatayı alıyorum bir de laptoptan indirip deneyeceğim

düzeltme: 3. keredir indiriyorum aynı hatayı alıyorum. ayrıca telefon sd karta atıp ordan yükledim bu sefer de açılışta kilitleniyor. ben en iyisi arhd 7.1.0 a döneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakoben1923 -- 11 Temmuz 2012; 21:41:11 >
  • arkadaşlar bu yeni güncelleme ne zaman gelecek bi bilgi yok mu ??
  • quote:

quote:

beats audio calısıyordu ama beats audıo nun urbeats ve beats solo seceneklerı yoktu...ama su an var stock rom sıkıntısız...
  • quote:

quote:

quote:

beats audio calısıyordu ama beats audıo nun urbeats ve beats solo seceneklerı yoktu...ama su an var stock rom sıkıntısız...

Müzik olmadıgı için telefonda bilmiyorum cidden

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun butun nımetlerınden faydalanmıyosunuz yanı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun butun nımetlerınden faydalanmıyosunuz yanı..

Peki normal romda sarj süresi nasıl ? Müzik yuklerimde sarj dayanmaz diye korkuyorum zaten :)

• quote:

Peki normal romda sarj süresi nasıl ? Müzik yuklerimde sarj dayanmaz diye korkuyorum zaten :)

bende müzik dinlerden saatte %4 şarj gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

bende müzik dinlerden saatte %4 şarj gidiyor

O kadar azmıymış ya :D bilsem dinlerdim valla :D müzik yüklemeye başlayım
  • arkadaşlar one x i dun aldım dun kulaklıklı da kulaklıksız da muzık dınlıyebılıyordum sım kartım buyuk gelıyordu sım kartsız bu sabah sım kartı kuculttum ve taktım bı sure sonra ınternetten yada telefonumdakı muzıklerı dınleyemıyorum calıyor ama ses yok mesaj uyarı seslerı zıl seslerı calısıyor ama muzık sesı cıkmıyor kulaklık takınca sorun yok kulaklıgı cıkarınca ses yok yardım edebılırmısınız _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsooth

arkadaşlar one x i dun aldım dun kulaklıklı da kulaklıksız da muzık dınlıyebılıyordum sım kartım buyuk gelıyordu sım kartsız bu sabah sım kartı kuculttum ve taktım bı sure sonra ınternetten yada telefonumdakı muzıklerı dınleyemıyorum calıyor ama ses yok mesaj uyarı seslerı zıl seslerı calısıyor ama muzık sesı cıkmıyor kulaklık takınca sorun yok kulaklıgı cıkarınca ses yok yardım edebılırmısınız _?

kartı kendin kestinse sorun çıkabilir, operatörüne ait bir iletişim merkezinde kestirmen daha doğru olurdu. Micro sim kart talep et, sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.