Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

ben 401 11 stock romu kurdum herhangı bı sıkıntı yok su anda ve stock rom um turkce dıl secenegıde var artık...boot kılıdını kapatmayıp ve stock recovery ye donmeden guncellemelerı alamazmıyım bu sekılde yoksa ıllede kapatmakmı lazım...ve 401.11 ruu dosyasını kursam bunun ustune herhangı bı sıkıntı olurmu...

ruu dosyası yüklediğinde aynı dosyayı yüklemiş olursun en fazla,. İstersen dene, sorun olursa baştan yüklersin, en fazla bir hata kodu verir işlem tamamlanmadı der.
    yeni güncelleme gelene kadar beke, güncellemeyi alamazsan recovery yükleyip kilidi kapatırsın.

tamam hocam sagolasın ıstedıgım urbeats ozelligi geldi o bıle yeter

• ne yaptım ne ettimse olmadı..kafayı yemek üzereyim :)
    arkadaşlar franko kerneli atoıyprum makinenin kernel kısmında gözüküyor..
    recoverye girip kernel modüle flashlıyprum makine tekrar başladığında stock kernel geliyor..
    birtürlü farklı kernel yükleyemedim..
  • telefonum şuan açılmıyor problemimi öncelikle yazayım, yardımlarınızı bekliyorum:
    telefonuma custom rom kurduktan sonra ne yaptıysam airplane modundan çıkaramadım. sonra factory reset yapayım dedim madem fakat ondan sonra telefon hiç açılmaz oldu. htc ekranı geliyor fakat telefon açılmıyor. bu başlıkta yazılan tüm çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. bana europe 1.29.771.11 veya üzeri ruu lazım fakat şuanda mevcut değil. ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanesref

telefonum şuan açılmıyor problemimi öncelikle yazayım, yardımlarınızı bekliyorum:
    telefonuma custom rom kurduktan sonra ne yaptıysam airplane modundan çıkaramadım. sonra factory reset yapayım dedim madem fakat ondan sonra telefon hiç açılmaz oldu. htc ekranı geliyor fakat telefon açılmıyor. bu başlıkta yazılan tüm çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. bana europe 1.29.771.11 veya üzeri ruu lazım fakat şuanda mevcut değil. ne yapmalıyım?

yedeğiniz yokmu recoveryde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

telefonum şuan açılmıyor problemimi öncelikle yazayım, yardımlarınızı bekliyorum:

yedeğiniz yokmu recoveryde ??

hayır yedek de yoktu maalesef
  • büyük bir ihtimalle yazılımı sildiniz..
    orjinal rom yükleyip açmayı deneyin 1.satfayda adımadım yazıyor..
    bunları yapmadan önce talafone fastbootmoda alın..
    cmd den fastboot erase cache komutunu girip deneyin..
    olmaz ıse aynı şekilde bu komutu girip fastboot boot boot.img girip deneyin..
  • cmd ye yazınca 'failed not allowed' tarzında şeyler yazıyor
  • önce bilgisayarınızın c klasöründe fastboot diye bir klasör var mıvar ise..
    telefonu fastboot moda alıp usb ile pcye bağlayın..

pc den cmd ekranına sırası ile

cd c:\fastboot

fastboot erase cache

fastboot boot boot.img yazıp deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushroom -- 10 Temmuz 2012; 15:38:10 >
  • ilk mesajımda dediğim gibi bu sayfada yazan her türlü şeyi denedim olmadı maalesef. fastboot diye bir klasör var, telefon fastboot modunda bunlarda sıkıntı yok. 'fastboot erase cache' de yaptım . dosyalarda da hata yok doğru indirdim. ruu son çözüm gibiydi o da olmadı.
  • o zaman uygun ruu bulamadınız cihazıonıza uygun ruu doyasını bulup onunla yapmanız gerekli..
  • uygun ruu henüz çıkmadığı için bekleyeceğim herhalde, başka yapacak bir şey yok gibi. teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanesref -- 10 Temmuz 2012; 15:55:11 >
  • quote:

uygun ruu henüz çıkmadığı için bekleyeceğim herhalde, başka yapacak bir şey yok gibi. teşekkür ediyorum.

Neden bekliyorsunuz anlamadım en son sürüm işinizi görecektir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona uygun en son çıkan 'RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe' bana lazım olan daha yeni olan '1.29.771.11' dolayısıyla daha düşük versiyon olduğu için ruu dosyasını kabul etmiyor.
  • quote:

telefona uygun en son çıkan 'RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_HTC_Europe_1.29.401.11_Radio_1.1204.105.14_release_260491_signed.exe' bana lazım olan daha yeni olan '1.29.771.11' dolayısıyla daha düşük versiyon olduğu için ruu dosyasını kabul etmiyor.

bölge kodunuza uygun olmayan ruu dosyasını yükleyemezsiniz. O ismini verdiğiniz 2 ruu dosyası da aynı, biri avrupa için diğeri asya.

Yapabileceğiniz en kolay ve mantıklı yol, ilk sayfada verilen 'europa rom yükleme' kılavuza görer x.x.401.x romunu dışardan flashlamanız, aksi halde işiniz zor.
  • quote:

Değerli arkadaşlarım;
    Fastboot mod ile ilgili sıkıntı mvar..
    Cihaza kernel atamaz oldum Fastboot moda alıyorum erase cache
    Ardından boot. İmg atıyorum cmd ekranı yükleme yapıyor hemen ardından makine reset atıyor.. Yani Fastboot mod da kalmıyor.. Fikri olan var ise yardım bekliyorum..

Fastboot flash boot boot.img yazıyosun dmi çünkü ben yanlışklıkla bikaçkere flash yazmayı unuttum reset atıyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoutch

quote:

Değerli arkadaşlarım;
    Fastboot mod ile ilgili sıkıntı mvar..
    Cihaza kernel atamaz oldum Fastboot moda alıyorum erase cache
    Ardından boot. İmg atıyorum cmd ekranı yükleme yapıyor hemen ardından makine reset atıyor.. Yani Fastboot mod da kalmıyor.. Fikri olan var ise yardım bekliyorum..

Fastboot flash boot boot.img yazıyosun dmi çünkü ben yanlışklıkla bikaçkere flash yazmayı unuttum reset atıyordu :)

Aynen 2 gündür onu yapmadığını için makineyi Yalama ettim sen söylemeden 2 saat önce farkettim sonunda oldu çok şükür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornellyus

quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

hocam şu son dediklerinizi kılavuz kısmında baktım ama tam anlamadım tekrar anlatırmısınız

(Ancak cihazda CWM recovery yüklü ise stock revovery yüklenmiş ve kilidin tekrar kapatılmış olması şart. Kılavuzun sonundaki notlar kısmında gerekenler var.)

senin cihazın kilidi açık mı? değilse o notlar seni ilgilendirmiyor, sadece kılavuzdaki adımları yerine getirmen yeterli.
    Ancak belirttiğim gibi, olası bir soruna karşı cihazın CID koduna uygun RUU dosyası hazırda olsun.

hocam ben htc dew den unloced yaptım kilidiz açık derken acaba kastınız bumu

HOCAM S OFF NEZAMAN ÇIKAR YADA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM S OFF A GEREK VARMI

DEDİĞİNİZ GİBİ FLAŞLAMA YOLUYLA ORJİNAL YAZILIM YÜKLEDİK BİRDE

İMG DOSYASI YÜKLEMEK,RUU VE STOCK ROM YÜKLEMEK AYNI ŞEYMİ

• quote:

HOCAM S OFF NEZAMAN ÇIKAR YADA ŞÖYLE SÖYLEYEYİM S OFF A GEREK VARMI

DEDİĞİNİZ GİBİ FLAŞLAMA YOLUYLA ORJİNAL YAZILIM YÜKLEDİK BİRDE

İMG DOSYASI YÜKLEMEK,RUU VE STOCK ROM YÜKLEMEK AYNI ŞEYMİ

s-off şu an sadece htcdev sitesinden yapılabiliyor. Farklı bir yöntem de uzak ihtimal ve gereksiz. HTC de ne kadar gereksiz olduğunu anlayıp bizzat kendis istesinden isteyene kilidi kaldırma lütfunda bulundu.

stock rom için s-off yapmanız şart. stock kernel/recovery/rom ve ruu için şart değil.
  • Renovate r düşünenler akillarindan çıkarsın rezalet arayüzü sense alışmışlar için işkence 1saatte ayarlayamadim hemen yedegime geri döndüm şu an için en güzel ve özel rom viperx nokta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda Venom ViperX sorun çıkarmaya başladı.. telefon kitleniyor falan ARHD'de böyle sorunlarım yoktu.. mobil internet gidiyor falan dün telefon açık ekrana görüntü gelmedi falan değişik sorunlar olmaya başladı.. özellikle de 10 MB güncelleme sonrasında olmaya başladı bu sorunlar.. ARHD 7.1'e mi dönsem yoksa önereceğiniz iyi rom var mı ? arkadaşlar tavsiye edeceğiniz deneyelim.. ben RENOVATE 3.0.0 denemek istiyorum aslında var mı bu romu kullanan ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.