Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fastboot erase boot denenemistin yarın işyerinde deneyip haber veririm ben direk erase cache sonra boot image yapıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

quote:

Hocam S-OFF cihazlar için derken henüz One X'i S-OFF olup kullanabilen birkaç kişi dışında yok diğer cihazları kast ettiniz heralde

S-off kilidi açık hale getirme işlemi

Hocam yanlış bilgi verme olmasın ama şuan One X'lerde yaptığımız S-ON cihazlarda yalnızca HTC Dev yöntemiyle Bootloader kilidini kaldırma işlemi. Yani S-OFF değiliz. Radio RIL gibi yazılımları yükleyemiyoruz, cihazımızın CID değerlerini değiştiremiyoruz S-ON iken

cihazın cid değeri donanımsaldır, hiç bir şekilde değiştiremezsin, sadece verdiğim yöntemle farklı cıd koduna ait rom yükleyebilirsin.
    Bu sayfa kilidini açmış olanlar için zaten. Ama açmaya kıyamayanları da es geçmiyoruz.

peki hocam BOOTLOADER KİLİDİ KAPALI OLUP FARKLI CID KODUNA AİT CİHAZLARA x.x.401.x EUROPA STOCK ROM/KERNEL KURULUM KILAVUZU bu yöntemi yaptıktan sonra güncelleme alırmı cihaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam S-OFF cihazlar için derken henüz One X'i S-OFF olup kullanabilen birkaç kişi dışında yok diğer cihazları kast ettiniz heralde

S-off kilidi açık hale getirme işlemi

Hocam yanlış bilgi verme olmasın ama şuan One X'lerde yaptığımız S-ON cihazlarda yalnızca HTC Dev yöntemiyle Bootloader kilidini kaldırma işlemi. Yani S-OFF değiliz. Radio RIL gibi yazılımları yükleyemiyoruz, cihazımızın CID değerlerini değiştiremiyoruz S-ON iken

cihazın cid değeri donanımsaldır, hiç bir şekilde değiştiremezsin, sadece verdiğim yöntemle farklı cıd koduna ait rom yükleyebilirsin.
    Bu sayfa kilidini açmış olanlar için zaten. Ama açmaya kıyamayanları da es geçmiyoruz.

Benim anlatmak istediğim de oydu zaten hocam CID'i farklı gösterip Avrupa cihaza Taiwan Rom'u yüklenebiliyor ama bunun için HTC'nin diğer telefonlarında S-OFF olmak gerekiyor misal kardeşimin Sensation'unda S-OFF olmadan Radio değişimi dahi olmuyor ama One X teki Hboot versiyonundan mıdır nedir bilinmez Radyo flashlanabiliyormuş bunu farkettim

• quote:

Orijinalden alıntı: cornellyus

peki hocam BOOTLOADER KİLİDİ KAPALI OLUP FARKLI CID KODUNA AİT CİHAZLARA x.x.401.x EUROPA STOCK ROM/KERNEL KURULUM KILAVUZU bu yöntemi yaptıktan sonra güncelleme alırmı cihaz

bunu yapmaktaki maksat o zaten, güncelleme için haftalarca beklemek yerine hemen alabilmek.
  • quote:

quote:

bunu yapmaktaki maksat o zaten, güncelleme için haftalarca beklemek yerine hemen alabilmek.

hocam biz bunu kurduğumuzda orjinal ruu kurmuş gibimi oluyoruz yani herşey orjinal güncelleme gelince yüklenir yani iyi geceler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

Hocam zaten bu işlemleri hiç atlamadan yapıyorum dediğim gibi olmuyor ışte ruu yükleniyor congralations diyor açılmıyor cihaz....

yeni eklediğim yöntemi dener misin? europa rom yükleme klavuzu, ilk sayfa üçüncü iletinin sonunda

Su an servisteyim eve geçiyorum geçince muhakkak deniycem bende recovery yüklü direk zıp i kurucam yanlış anlamadiysam dimi...ve daha sonra güncelleme alabilecekmiyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca hocam TWM-TW HTC__621 CID nolu cihazıma bu dediklerinizi uygulayayım o zaman hem bu romdan kurtulmuş olurum hemde orjinal rom kullanırım
  • @bywaks
    @cornellyus

bu uygulama ile güncelleme çıktığı an OTA ile alabilirsiniz. Ancak cihazda CWM recovery yüklü ise stock revovery yüklenmiş ve kilidin tekrar kapatılmış olması şart. Kılavuzun sonundaki notlar kısmında gerekenler var.
  • quote:

@bywaks
    @cornellyus

bu uygulama ile güncelleme çıktığı an OTA ile alabilirsiniz. Ancak cihazda CWM recovery yüklü ise stock revovery yüklenmiş ve kilidin tekrar kapatılmış olması şart. Kılavuzun sonundaki notlar kısmında gerekenler var.

tamam hemen yüklüyorum hocam sonra relock yaptımmı tamamdır yanlış anlamadıysam eğer yanlışsam söyleyin hocam
  • quote:

quote:

@bywaks
    @cornellyus

tamam hemen yüklüyorum hocam sonra relock yaptımmı tamamdır yanlış anlamadıysam eğer yanlışsam söyleyin hocam

hocam şu son dediklerinizi kılavuz kısmında baktım ama tam anlamadım tekrar anlatırmısınız

(Ancak cihazda CWM recovery yüklü ise stock revovery yüklenmiş ve kilidin tekrar kapatılmış olması şart. Kılavuzun sonundaki notlar kısmında gerekenler var.)

• quote:

hocam şu son dediklerinizi kılavuz kısmında baktım ama tam anlamadım tekrar anlatırmısınız

(Ancak cihazda CWM recovery yüklü ise stock revovery yüklenmiş ve kilidin tekrar kapatılmış olması şart. Kılavuzun sonundaki notlar kısmında gerekenler var.)

senin cihazın kilidi açık mı? değilse o notlar seni ilgilendirmiyor, sadece kılavuzdaki adımları yerine getirmen yeterli.
    Ancak belirttiğim gibi, olası bir soruna karşı cihazın CID koduna uygun RUU dosyası hazırda olsun.
  • hocam yükledim ama süper su dosyasıda menüde var rootlu mu cihazım şimdi acaba yinede güncelleme gelirmi
  • hocam adaway programını denedim şimdi root izni alamıyor diyor
  • quote:

quote:

senin cihazın kilidi açık mı? değilse o notlar seni ilgilendirmiyor, sadece kılavuzdaki adımları yerine getirmen yeterli.
    Ancak belirttiğim gibi, olası bir soruna karşı cihazın CID koduna uygun RUU dosyası hazırda olsun.

hocam ben htc dew den unloced yaptım kilidiz açık derken acaba kastınız bumu
  • yaw arkadaslar sizdede bu bildirim sorunu varmı!
    watsap da gelen mesaj programı acınca geliyor..google talk ta yazılan mesaj 2 saat sonra belki geliyor hotmail desen pus ayarlı oldugu halde 1 saat sonra geliyor vs...sadece bendemi sorun ?
  • ben 401 11 stock romu kurdum herhangı bı sıkıntı yok su anda ve stock rom um turkce dıl secenegıde var artık...boot kılıdını kapatmayıp ve stock recovery ye donmeden guncellemelerı alamazmıyım bu sekılde yoksa ıllede kapatmakmı lazım...ve 401.11 ruu dosyasını kursam bunun ustune herhangı bı sıkıntı olurmu...
  • arkadaşlar telefonun oyunlardaki kasılma sorununu franco r12 kernel yükleyerek çözebilir miyim ? fruit ninja oyununda bile kasılıyor thd versiyonunda ekran kalabalıklaşınca normal versiyonunda ise çok nadir kasılıyor oyunlardaki grafik performansını nasıl arttırabilirim venom 1.0.1 rom kullanıyorum
  • quote:

hocam yükledim ama süper su dosyasıda menüde var rootlu mu cihazım şimdi acaba yinede güncelleme gelirmi

evet gelir, root kısmı da o paketi hazırlayanın kıyağı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

ben 401 11 stock romu kurdum herhangı bı sıkıntı yok su anda ve stock rom um turkce dıl secenegıde var artık...boot kılıdını kapatmayıp ve stock recovery ye donmeden guncellemelerı alamazmıyım bu sekılde yoksa ıllede kapatmakmı lazım...ve 401.11 ruu dosyasını kursam bunun ustune herhangı bı sıkıntı olurmu...

ruu dosyası yüklediğinde aynı dosyayı yüklemiş olursun en fazla,. İstersen dene, sorun olursa baştan yüklersin, en fazla bir hata kodu verir işlem tamamlanmadı der.
    yeni güncelleme gelene kadar beke, güncellemeyi alamazsan recovery yükleyip kilidi kapatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

yaw arkadaslar sizdede bu bildirim sorunu varmı!
    watsap da gelen mesaj programı acınca geliyor..google talk ta yazılan mesaj 2 saat sonra belki geliyor hotmail desen pus ayarlı oldugu halde 1 saat sonra geliyor vs...sadece bendemi sorun ?

senkroniasyon açık mı ve bu uygulamaları senkronize ettin mi? hayır ise gelmemesi doğal. Evet ettim diyorsan, evet bir sorun var, fabrika ayarlarına dönmeyi dene.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.