Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısa birşey daha sorayım kerneli flashlayınca makine otomatik başlıyor yeniden normal mi yani fastboot da kalmıyor bende heli ile recoverye gidip module flashlayamıyorum acaba bununla ilgilimi sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

kısa birşey daha sorayım kerneli flashlayınca makine otomatik başlıyor yeniden normal mi yani fastboot da kalmıyor bende heli ile recoverye gidip module flashlayamıyorum acaba bununla ilgilimi sorun ?

evet bir sorun var, flashladıktan sonra fastboot menüde kalması gerek.
  • bir önerisi olan var mı arkadaşlar ne yaptıysam kernel değitiremiyorum baştan rom kurdum süperwipe yaptım olmadı..
    telefona kernel yüklüyorum fastboot da kalması gerekitken restart atıyor ve kernel değişmiyor olmuyor..
  • quote:

bir önerisi olan var mı arkadaşlar ne yaptıysam kernel değitiremiyorum baştan rom kurdum süperwipe yaptım olmadı..
    telefona kernel yüklüyorum fastboot da kalması gerekitken restart atıyor ve kernel değişmiyor olmuyor..

sorun bazen cihazda değil, pc'de de olabiliyor. imkan varsa başka pc'de dene ve mümkünse win 7 olsun.
  • Üç günde iki kernel denedim, ne bricked kernel ne de franco kernel viperX rom ile düzgün bir pil performansı sunamadı. Yine stock kernele döndüm. İlk ikisi pili neredeyse sömürürken stock kernel standart kullanımla (ekran ortalama 3 açık) 1 günden fazla gidiyor.
    Bilginize...
  • Bende aldığımdan beri Viper Rom kullanıyorum Franco da denedim Faux'da denedim yine en iyisi stock kernel geldi ama o dahi yeterli değil. Ekran kullanımı Güç bölümünde 60-70 lere dayanıyor hemde Lowest Brightness seçili olduğu halde. İnternette gezinirken 2 dk da yüzde 1 iniyor. 1 hafta da oldu telefonu alalı sürekli şarjda artık stabil hale gelmesi lazım. Stock kernelde de oc yapamıyorum sürekli 1500 Mhz'de çalışıyor tel çok sömürüyor pili.

BetterBatteryStats yüklü cihazda acaba log dosyası hazırlasam neyin en çok pil yediğini biri bulabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bende aldığımdan beri Viper Rom kullanıyorum Franco da denedim Faux'da denedim yine en iyisi stock kernel geldi ama o dahi yeterli değil. Ekran kullanımı Güç bölümünde 60-70 lere dayanıyor hemde Lowest Brightness seçili olduğu halde. İnternette gezinirken 2 dk da yüzde 1 iniyor. 1 hafta da oldu telefonu alalı sürekli şarjda artık stabil hale gelmesi lazım. Stock kernelde de oc yapamıyorum sürekli 1500 Mhz'de çalışıyor tel çok sömürüyor pili.

BetterBatteryStats yüklü cihazda acaba log dosyası hazırlasam neyin en çok pil yediğini biri bulabilir mi?

setcpu kullan, max-min cpu değerlerini dilediğin gibi belirlersin, ayrıca şarj şu kadar % olunca şu hızın üzerine çıkma vs. gibi kurallar koyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bende aldığımdan beri Viper Rom kullanıyorum Franco da denedim Faux'da denedim yine en iyisi stock kernel geldi ama o dahi yeterli değil. Ekran kullanımı Güç bölümünde 60-70 lere dayanıyor hemde Lowest Brightness seçili olduğu halde. İnternette gezinirken 2 dk da yüzde 1 iniyor. 1 hafta da oldu telefonu alalı sürekli şarjda artık stabil hale gelmesi lazım. Stock kernelde de oc yapamıyorum sürekli 1500 Mhz'de çalışıyor tel çok sömürüyor pili.

setcpu kullan, max-min cpu değerlerini dilediğin gibi belirlersin, ayrıca şarj şu kadar % olunca şu hızın üzerine çıkma vs. gibi kurallar koyabilirsin.

Hocam ne SetCpu ne Voltage Control ne NoFrills hiçbirinde Cpu ayarları kalıcı olmuyor stock kernelde kafasına göre minmax 1500-1500 ve 1500-51 Mhz arasında değişiyor. Dün Faux kernel denedim onda da deniyorum ekran kapanıp açıldığında eski haline dönüyor CPU ayarları

• ARHD rom üzerine 'ROM CLEANER' uygulama klavuzu eklenecek. Bu uygulama rom içinde gereksiz olan her şeyi silerek ciddi performans farkı yaratıyor, tarafımca denendi.
    İki farklı versiyonu mevcut; sense'li ve Apex'li. İkincisi Sense arayüzü de tamamen silip yerine apex arayüz kuruyor. Doğal olarak sistem daha az kaynak kullanıyor ve hem performanslı hem de pil şarj süresine ciddi katkı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1970 -- 8 Temmuz 2012; 22:50:49 >
  • NANDROID BACKUP ALMA & RESTORE ETME Kılavuzları ilk sayfanın ikinci iletisine eklenmiştir.
  • Bu insertcoin 7.3.0 da sorun var sanırım reset atıp duruyor ve leedroididide denedim şuan için en iyisi arhd 7.1 sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

NANDROID BACKUP ALMA & RESTORE ETME Kılavuzları ilk sayfanın ikinci iletisine eklenmiştir.

harikasın
  • *#*#682#*#* tusladım viper güncelleme yaptı, ana sayfa geçişler daha da hızlandı gibi geldi bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remo7

*#*#682#*#* tusladım viper güncelleme yaptı, ana sayfa geçişler daha da hızlandı gibi geldi bilginize.

mesajlardaki sozcuk tamamlama ayarları duzelmişmi acaba? o yüzden arhd ye geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: remo7

*#*#682#*#* tusladım viper güncelleme yaptı, ana sayfa geçişler daha da hızlandı gibi geldi bilginize.

Sağolun bende güncelledi şimdi umarım daha stabil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar aroma hd rom yukledım sıkıntısız kullanıyorum ama sırf beats audıo nun urbeats secenegı olmadıgı ıcın muzıkten zevk alamıyorum stock roma orjınale donmeye calısıyorum herseyı ama herseyı denedım bı turlu stock rom a donemedım sureklı basa donuyorum en sonunda hep root ıslemlerı bastan yapmak zorunda kalıyorum LUTFEN STOCK ROM A DONMEME YARDIM EDİN...
  • Seninki büyük ihtimal asia orada 1. sayfada kılavuzda yazıyor ne ypacağın oradakileri dene kesin biri düzeltir 2 tane seçenek var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

arkadaslar aroma hd rom yukledım sıkıntısız kullanıyorum ama sırf beats audıo nun urbeats secenegı olmadıgı ıcın muzıkten zevk alamıyorum stock roma orjınale donmeye calısıyorum herseyı ama herseyı denedım bı turlu stock rom a donemedım sureklı basa donuyorum en sonunda hep root ıslemlerı bastan yapmak zorunda kalıyorum LUTFEN STOCK ROM A DONMEME YARDIM EDİN...

1 sayfada her şey detaylı bir sekilde anlatılıyor ..
    Yada ne gibi bir hata aldığınızı yazarsanız daha rahat yardım edebiliriz ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

arkadaslar aroma hd rom yukledım sıkıntısız kullanıyorum ama sırf beats audıo nun urbeats secenegı olmadıgı ıcın muzıkten zevk alamıyorum stock roma orjınale donmeye calısıyorum herseyı ama herseyı denedım bı turlu stock rom a donemedım sureklı basa donuyorum en sonunda hep root ıslemlerı bastan yapmak zorunda kalıyorum LUTFEN STOCK ROM A DONMEME YARDIM EDİN...

1 sayfada her şey detaylı bir sekilde anlatılıyor ..
    Yada ne gibi bir hata aldığınızı yazarsanız daha rahat yardım edebiliriz ..

yardım konusunda ne yazdıysa hepsını tek tek yaptım uygun stock rom u ındırdım yanı ruu dosyasını...bootloaderı kapattım orjınal ımajlarını yukledım sonraa ruu dosyasını yukle dıyorum ruu surumu 1.709.9 telefondakı 1.77 falan yazıyor yukle dıyorum conralıtıons yazıyor yanı basarılı dıyor ama telefonu actıgımda cwm ekranı cıkıyor androıd yaızyor beklıyorum sureklı resetlıyor kendını bı turlu yapamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywaks -- 9 Temmuz 2012; 3:22:37 >

• Sanalpazar ile bir adet HTC ONE BEYAZ alacağım.Yurtdışı,herşeyi tam,kayıtlı olmalı.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.