Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiyeni dikkate alacağım dostum teşekkürler zaten bi Franco birde faux bu işin uzmanı sanırım yada biz öyle biliyoruz bricked de merak ediyorum aslında :)
    Bir gün kucakliyacaz telefonu ama hayirlisi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

Tavsiyeni dikkate alacağım dostum teşekkürler zaten bi Franco birde faux bu işin uzmanı sanırım yada biz öyle biliyoruz bricked de merak ediyorum aslında :)
    Bir gün kucakliyacaz telefonu ama hayirlisi :)

vemon flasher modülleri dışardan kurmayı denemiş, sorunun kaynağı da bu, sanıyorum permission hatası var. Yükleme scriptinde muhtemelen dosya yazma okuma izinleri yanlış ya da eksik yapılmış diye düşünüyorum. Kernelleri kendi sayfasından indirip manuel flashlama yapınca kesinlikle sorun olmaz.
  • sayenize dün heyecanlı bi kaç yanlış işlem yapmadan sonra viper ı yükledim kendi kırmızı teması güzel değil ama diğer özellikleri süper.
    rehberi düzgün bir şekilde okuyup işlemleri yaparsanız sorun olmayacaktır, ben kendime fazla güvendim en sonunda takılmıştım, eren sağolsun halletti :)
    ama iyi yusufladım bi an :D

birde ayarları yaparken yanlış bi yeri kurcaladım herhalde arasıra ekranda farklı menülerde gezerken kırmızı bi çerçeve çıkıyor, kasılıyor, nedenini bilen varmı, biraz can sıkıcı olmaya başladı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: remo7

sayenize dün heyecanlı bi kaç yanlış işlem yapmadan sonra viper ı yükledim kendi kırmızı teması güzel değil ama diğer özellikleri süper.
    rehberi düzgün bir şekilde okuyup işlemleri yaparsanız sorun olmayacaktır, ben kendime fazla güvendim en sonunda takılmıştım, eren sağolsun halletti :)

birde ayarları yaparken yanlış bi yeri kurcaladım herhalde arasıra ekranda farklı menülerde gezerken kırmızı bi çerçeve çıkıyor, kasılıyor, nedenini bilen varmı, biraz can sıkıcı olmaya başladı :(

ilk kurulumda full yükleme yerine custom yüklemeyi seçip, kırmızı venom temasını seçmezseniz orjinal sense yüklenir. tweaklerle fazla oynamamak gerek, bazı ayarlar sistem kararlılığını bozabiliyor ve hangi ayarın bozduğunu bulmak da ayrıca sorun olabiliyor.
    öğrendin nasılsa, sıfırdan bir daha kur temiz olsun:)

• arkaaşlar franco yüklüyorum cmdden yüklüyor makine kendine restart açıp açılıyor sonra recovery girip modüle zipliyprum ama kernel değişmiyor :)
  • şimdi bricked yükledim :)
    test edip fikrimi paylaiacağım..bu arada swep2wake harika power tuşunu unutun :)
  • quote:

şimdi bricked yükledim :)
    test edip fikrimi paylaiacağım..bu arada swep2wake harika power tuşunu unutun :)

s2w güzel, performans da güzel ama pili resmen sömürüyor:)
  • quote:

arkaaşlar franco yüklüyorum cmdden yüklüyor makine kendine restart açıp açılıyor sonra recovery girip modüle zipliyprum ama kernel değişmiyor :)

cihazı USB kablosu ile PC'ye bağlayın, Bootloader ile açılış yapın (güç düğmesi+ses tuşu), FastbootUSB moduna alın. PC'de bir cmd ekranı açın fastboot klasörüne girin (C:/fastboot veya nereye yüklediyseniz) ve şu komutu girin

fastboot erase cache

cihazı restart edin;

//bunu denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1970 -- 7 Temmuz 2012; 13:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1970

quote:

Orijinalden alıntı: remo7

sayenize dün heyecanlı bi kaç yanlış işlem yapmadan sonra viper ı yükledim kendi kırmızı teması güzel değil ama diğer özellikleri süper.

ilk kurulumda full yükleme yerine custom yüklemeyi seçip, kırmızı venom temasını seçmezseniz orjinal sense yüklenir. tweaklerle fazla oynamamak gerek, bazı ayarlar sistem kararlılığını bozabiliyor ve hangi ayarın bozduğunu bulmak da ayrıca sorun olabiliyor.
    öğrendin nasılsa, sıfırdan bir daha kur temiz olsun:)

kırmızı çerçeve sorunu:
    kullanıcı arayüzünde yüksek düzey modu diye bi yeri açmışım ondan olmuş, kapadım düzeldi.

yeni bi kaç kere kurulum yaptım novayı falan denedim ama en güzeli orjinal htc sense
    fakat bunada bi kaç mod eklesek daha güzel olur gibi geliyor,
    mesela açılış ve kapanış ekranını değiştirsek böyle bir mod biliyormusunuz,
    ben youtube de izlemiştim herhalde geri sayım yaparak kapanıyordu filan. insertcoin de vardı herhalde böyle bi şey.

• quote:

quote:

arkaaşlar franco yüklüyorum cmdden yüklüyor makine kendine restart açıp açılıyor sonra recovery girip modüle zipliyprum ama kernel değişmiyor :)

cihazı USB kablosu ile PC'ye bağlayın, Bootloader ile açılış yapın (güç düğmesi+ses tuşu), FastbootUSB moduna alın. PC'de bir cmd ekranı açın fastboot klasörüne girin (C:/fastboot veya nereye yüklediyseniz) ve şu komutu girin

fastboot erase cache

cihazı restart edin;

//bunu denedin mi?

hemde kaç kere inanmazsın brciked kurdum kernel yazdı makineye restart atınca stock oluyor çokilginç..
    varmı başına gelen yapıştı kaldı stockkernel :)

• quote:

quote:

quote:

fastboot erase cache

cihazı restart edin;

//bunu denedin mi?

hemde kaç kere inanmazsın brciked kurdum kernel yazdı makineye restart atınca stock oluyor çokilginç..
    varmı başına gelen yapıştı kaldı stockkernel :)

kendi orjinal dosyalarından mı kuruyorsun yoksa venom flasher mı kullanıyorsun? ikinci şık sorun çıkartabiliyor çünkü.
    bu akşam da franco denicem, bircked kernele şarj dayanmıyor.

• CMD DEN kendim flashlıyorum flashlıyor açıyorum stoc duruyor anlamadım..

önce fastboor erase cache
    ardından kerneli gönderioyrum gidiyor ama stoack yazıyor hala..
  • yüklendi kontrol ettim bricked yazdı kernelde makineyi restart ettim stock oldu :)
    hay allahım ölecem:D

bu arada kernel:
    2.6.39.4-g6b459dc
    root@ABM023#1
    SMP PREEMPT

yazıyor yukarıya dikkat ettim bu stock kernel değil sanırım ??
    yada htc orjinal kerneli mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushroom -- 7 Temmuz 2012; 14:15:27 >
  • quote:

yüklendi kontrol ettim bricked yazdı kernelde makineyi restart ettim stock oldu :)

bu arada kernel:
    2.6.39.4-g6b459dc
    root@ABM023#1
    SMP PREEMPT

bu viperx'le gelen düzeltilmiş stock kernel bu.
    İlginç bir durum:)
  • viperx diğer romlara göre evet çok daha iyi. Ama hala S3'ün stock rom/kernel akıcılığı yok ortada.
    4.0.4 güncellemesi ve 3.1 kernel geldiğinde bu durum hala şu an olduğu gibi devam ederse bu cihazdan kesinlikle soğuyacağım demektir.
  • quote:

quote:

yüklendi kontrol ettim bricked yazdı kernelde makineyi restart ettim stock oldu :)

bu arada kernel:
    2.6.39.4-g6b459dc
    root@ABM023#1
    SMP PREEMPT

bu viperx'le gelen düzeltilmiş stock kernel bu.
    İlginç bir durum:)

Ne yaptıysam kurtulamadım bu kernelden suluk gibi yapıştı ahaah :)
    Eee ne yapacağım peki makine şu anda kernel yemiyor tam tabiri ile :)

• quote:

Ne yaptıysam kurtulamadım bu kernelden suluk gibi yapıştı ahaah :)
    Eee ne yapacağım peki makine şu anda kernel yemiyor tam tabiri ile :)

sıfır kurulum:)
  • ROMU değilmi?

• Sizin şu an için önerdiğiniz Kernel ve Custom ROM nedir? ViperX i baya kullanan var heralde ve performansından da gayet memnunlar. Şarj olarak gayet iyi gibi gözüküyor.
  • quote:

ROMU değilmi?

evet, wipe&format sonrası yeniden kur. viperx yükleme kılavuzunda verdiğim boot dosyasını kullan şayet sende yoksa.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.