Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba htc one x telefonumda boot sayfasında kaldı açılmıyor sd card formatlı bahsettiğiniz cwm den sd kartı göstermeye çalışıyorum ama bir türlü görmüyor başka ne yapabilirim acaba
  • Custom rom yüklemeden önce stock rom yüklü iken nandroid backup alsak,sonra custom rom yükleyip orjinal haline geri döndürmek istediğimizde,almış olduğumuz orjinal rom yedeğini geri yüklesek ve bootloader kilidini kaldırsak olurmu acaba?bu mümkün mü?Yoksa illaki orjinal RUU dosyasıylamı flashlamamız lazım?
  • ARHD 7.1.0 CUSTOM ROM linklerini yenileyebilir misiniz iki tanesi çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

quote:

Orijinalden alıntı: servi

Arkadaşlar merhaba,

Telefonum yurt dışıdan alınma pasaport kayıtlı oneX. Avea hat kullanıyorum. Görüşme yaparken karşıya giden ses çok boğuk, kimle konuşsam sesimin çok kötü gittiğini hatta çoğu kişi beni anlayamadığını söylüyor. ayrıca hoparlörüme gelen seste ciddi derecede kötü. sanırım benden başka kimsenin böyle bir sorunu yok. yani bu kronik bir sorum değil. bana özel bir sorun. Avea hattımı 2 defa değiştirdim hattan olabilr mi diye çare olmadı. başka turkcell sim taktım çare olmadı, telefona reset atıp orjinal rom tekrar kurdum çözüm olmadı.

orjinal rom ile ilgili bir sıkıntım kullanım anlamında yok ama sizce başka bir rom yüklersem bu sorun hallolabilir mi? fikri olan varsa sevinirim. böyle bir telefon kullanıp verim alamamak çok acı. yardımlarınız bekliyorum. şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Diş fırçasını al kulaklık ve mikrofon kısmını yavaşca ovalayarak fırçayı gezdir düzelecek cillop gibi olacak

Cevabınız için teşekkür ederim. söylediğiniz gibi yaptım. gelen ses istenen seviyeye geldi ama giden seste hiçbir değişiklik olmadı. başka bir çözüm öneriniz varmı?

Birde sesi kontrol etmek için 2 ayrı ses kayıt programıyla sesimi kaydediyorum. programlardan birisi sesi gayet iyi kaydediyor, diğeri sesi aynı konuşma anındaki gibi boğuk kaydediyor. yani yazılımsal olma olasılığı var gibi. mikrofonla ilgili yapabileceğim bir ayar varmı? ne bileyim aklıma başka birşey gelmiyor. gerçekten çok can sıkıcı bir durum :( yardımlarınızı bekliyorum.

• Merhaba arkadaslar bir sorunum var.ben guncellestirme sonrasi telefona costum rom yukledim.orjinale donmek istihorum amA guncel ruu dosyasini bulamadim.4.0.3 e ait olan var oda yuklenmiyor 156 hatasi veriyor.asagida kileride iyguladim ama yapamadim sanirim.nerde yanlis yapiuorum yatdimci olur musunuz?

AÇILMAYAN VEYA CUSTOM ROM YÜKLÜ CİHAZI ORJİNAL HALİNE GETİRMEK

1)ÖN HAZIRLIK

* Mutlaka windows 7 yüklü bir PC hazırda bulunsun.

* PC'de HTCSync programı mutlaka yüklenmiş halde olsun, aksi halde PC cihazı tanımaz.

* Cihazının bölgesine uygun CID kodlu, mümkünse en son versiyona sahip stock RUU dosyasını şu linkteki listeden bulun (orada yoksa başka bir siteden) ve PC'nize indirin;

http://hoxroms.serveftp.com/

* HTC ONE X cihazınızın şarjının en az %50'de olmasına dikkat edin!

* Cihazın bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Kapalıysa sayfanın başında verilen linkte yapmanız gerekenler anlatılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrb arkadaşlar. cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için boot kilidini kapattım , sonra RUU dosyasını yükleme başladım sonunda düşük pil uyarısı(hata :120) alıyorum. cmd den yüklemeye çalıştım olmadı. 2 gündür cihaz kapalı bir şekilde duruyor acil yardım lütfen...
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Telefonum yurt dışıdan alınma pasaport kayıtlı oneX. Avea hat kullanıyorum. Görüşme yaparken karşıya giden ses çok boğuk, kimle konuşsam sesimin çok kötü gittiğini hatta çoğu kişi beni anlayamadığını söylüyor. ayrıca hoparlörüme gelen seste ciddi derecede kötü. sanırım benden başka kimsenin böyle bir sorunu yok. yani bu kronik bir sorum değil. bana özel bir sorun. Avea hattımı 2 defa değiştirdim hattan olabilr mi diye çare olmadı. başka turkcell sim taktım çare olmadı, telefona reset atıp orjinal rom tekrar kurdum çözüm olmadı.

orjinal rom ile ilgili bir sıkıntım kullanım anlamında yok ama sizce başka bir rom yüklersem bu sorun hallolabilir mi? fikri olan varsa sevinirim. böyle bir telefon kullanıp verim alamamak çok acı. yardımlarınız bekliyorum. şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Diş fırçasını al kulaklık ve mikrofon kısmını yavaşca ovalayarak fırçayı gezdir düzelecek cillop gibi olacak

Cevabınız için teşekkür ederim. söylediğiniz gibi yaptım. gelen ses istenen seviyeye geldi ama giden seste hiçbir değişiklik olmadı. başka bir çözüm öneriniz varmı?

Birde sesi kontrol etmek için 2 ayrı ses kayıt programıyla sesimi kaydediyorum. programlardan birisi sesi gayet iyi kaydediyor, diğeri sesi aynı konuşma anındaki gibi boğuk kaydediyor. yani yazılımsal olma olasılığı var gibi. mikrofonla ilgili yapabileceğim bir ayar varmı? ne bileyim aklıma başka birşey gelmiyor. gerçekten çok can sıkıcı bir durum :( yardımlarınızı bekliyorum.

Çift taraflı kayıt için hangi programları kullanıyorsunuz ve telefon rootlumu acaba yada custom rommu kullanıyorsunuz. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Çift taraflı kayıt için hangi programları kullanıyorsunuz ve telefon rootlumu acaba yada custom rommu kullanıyorsunuz. Selamlar.

Telefon orjinal romlu hiçbir işlem yapılmadı. Ses kaydı yaparken ses kaydedici asr diye iki ayrı programla deneme yaptım.

• Ses kaydı derken telefon konuşmaları anladım ama sizin dediğiniz normal dış ses kaydı imiş. Teşekkürler cevap için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Telefon orjinal romlu hiçbir işlem yapılmadı. Ses kaydı yaparken ses kaydedici asr diye iki ayrı programla deneme yaptım.

Arkadaşlar yokmu derdime derman olacak birileri... Lütfen yardım...

• Arkadaşlar daha önce de sordum cevap alamadım tekrar soruyorum,telefonun bootloader kilidini kaldırdım onda en ufak bir sorun yok,daha sonra telefonda clockwork mode ile açtım ve sd carda girip superuser.apk yı çalıştırıp root işlemini bitirmek istiyorum fakat superuser görünmüyor,fakat internetten indirdim ve fastboot un içine koydum orada görebiliyorum normalde,sorun ne? neyi eksik yapıyorum da bir türlü onu görmüyor telefon?
  • ACİL YARIDM GEREKLİ

CİHAZA CUSTOM ROM KURDUM

FLASHLAMAK İSTİYORUM AMA CİHAZI USB İLE BAGLADIGIMDA FASTBOOT MENUSUNDE KİTLENİYOR HİÇ BİR ŞEY CALISMIYOR VE

CMD EKRANINDA WAİTİNG FOR DEVİCE YAZIYOR ?

nabıcam arakdaşlar yardım

rom yukledıgım ıcınde acılmıyor telefon sureklı reset atıyor
  • başka bilgisayrda dene olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

ACİL YARIDM GEREKLİ

CİHAZA CUSTOM ROM KURDUM

FLASHLAMAK İSTİYORUM AMA CİHAZI USB İLE BAGLADIGIMDA FASTBOOT MENUSUNDE KİTLENİYOR HİÇ BİR ŞEY CALISMIYOR VE

Telefonun usb sürücüsü yüklenmemiş bu yüzden bilgisayarın telefonu görmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

ACİL YARIDM GEREKLİ

CİHAZA CUSTOM ROM KURDUM

Telefonun usb sürücüsü yüklenmemiş bu yüzden bilgisayarın telefonu görmüyor

evet geç fark ettim 2 saat sonra fılan ugrastım baya ama duzelttım

su an revolatıon 12 yukledım bir daha 1 yıl fılan dokunmam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

Arkadaşlar daha önce de sordum cevap alamadım tekrar soruyorum,telefonun bootloader kilidini kaldırdım onda en ufak bir sorun yok,daha sonra telefonda clockwork mode ile açtım ve sd carda girip superuser.apk yı çalıştırıp root işlemini bitirmek istiyorum fakat superuser görünmüyor,fakat internetten indirdim ve fastboot un içine koydum orada görebiliyorum normalde,sorun ne? neyi eksik yapıyorum da bir türlü onu görmüyor telefon?

İşlemleri tam hatırlamıyorum fakat cwm menüsünde apk zaten görmüyor ve çalıştırmıyor, cwm üzerinden sadece zip dosyalarını flashlarsın cwm varsa zaten root olmuşsun demektir.

• Tamam cwm var ama neticede superuser menüye gelmiyor,telefona uygulama kaldırmak için program yüklediğimde telefonunuz rootlu değildir diyor.
  • quote:

Tamam cwm var ama neticede superuser menüye gelmiyor,telefona uygulama kaldırmak için program yüklediğimde telefonunuz rootlu değildir diyor.

superuser ı zip dosyasından çıkararak mı atıyorsunuz telefona?zipli halde atmanız lazım.bu şekilde görür.yinede görmüyorsa googleplay den rommanager ı indirip flash recovery seçerek recoveryi tekrar flashlayıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseOdunu -- 3 Kasım 2012; 15:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgoker

quote:

Tamam cwm var ama neticede superuser menüye gelmiyor,telefona uygulama kaldırmak için program yüklediğimde telefonunuz rootlu değildir diyor.

superuser ı zip dosyasından çıkararak mı atıyorsunuz telefona?zipli halde atmanız lazım.bu şekilde görür.yinede görmüyorsa googleplay den rommanager ı indirip flash recovery seçerek recoveryi tekrar flashlayıp deneyin.

Hay allah razı olsun kardeş,kaç gündür gezmediğim forum kalmadı,soruma cevap veren de yok,dediğin gibi zipli olarak attım tık diye super su geldi menüye,milyon kez teşekkür.
  • hehe yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.