Şimdi Ara

HTC ONE X - CUSTOM ROM/KERNEL YÜKLEME, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KILAVUZU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
16
Favori
96.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonuma rom yükledim daha sonra orjinale dönmek istedim. ne olduysa bundan sonra oldu. bir türlü açılmıyor telefon. herşeyi denedim.Sorun telefonun harddiskine ulaşamıyorum. ne yaptıysam görmedi. Telefon tamamen bozuldu diye çok korkuyorum açıkçası. Htc yazısına kadar geliyor orda kalıyor.
  • *Yüklediğiniz custom rom sorunsuz çalıştı mı?
    *Doğru RUU dosyasını kullandığınıza eminmisiniz?
    *Telefon belleğine recovery den ulaşmaya çalışıyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_83

herkese merhaba,

telefonuma rom yükledim daha sonra orjinale dönmek istedim. ne olduysa bundan sonra oldu. bir türlü açılmıyor telefon. herşeyi denedim.Sorun telefonun harddiskine ulaşamıyorum. ne yaptıysam görmedi. Telefon tamamen bozuldu diye çok korkuyorum açıkçası. Htc yazısına kadar geliyor orda kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bgoker

*Yüklediğiniz custom rom sorunsuz çalıştı mı?
    *Doğru RUU dosyasını kullandığınıza eminmisiniz?
    *Telefon belleğine recovery den ulaşmaya çalışıyorsunuz değil mi?

Aynı olay benimde başıma geldi HTC all X one toll kitle gereken herşeyi yaptım , birkaç rom denedim custom romlardan ama ya kapanma yada oyunlara girmeden reset atma sorunu yaşayınca orjişnale dönmek istedim ama olmadı, şuan telefonumun recovery menüsünden instal zip from sd kara geliyorum (custom romları burdan yükledim hep) ancak cihaz SD kart ı görmüyor arkadaşlar. lütfen acil yardım edin cihaz kapalı duruyor :(

• Orjinale dönüş için sdcard a ulaşmanıza gerek yok.Bootloaderı kilitleyip doğru RUU dosyası ile flashlamanız yeterli,sorun düzelecektir.İlk sayfadaki rehberin alt kısımlarında nasıl yapılacağı anlatılıyor.
  • quote:

Orjinale dönüş için sdcard a ulaşmanıza gerek yok.Bootloaderı kilitleyip doğru RUU dosyası ile flashlamanız yeterli,sorun düzelecektir.İlk sayfadaki rehberin alt kısımlarında nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Cevap için teşekkür ederim. doğru RUU dosyasını nerden bulucam ? cihazımın CID kodu HTC_032 biraz araçtırdım ve check & poland için olduğunu öğrendim.

zaten orjinal roma dönmeye çalışırken bunlar başıma geldi bootloader kilitledim ve şu romu kurmaya çalıştım PC den .exe uzantılı ama hata kodu 155 aldım ve açıklamasında yanlış RUU kullanıyorsanız resim boyutu flash rom boyutundan büyükse bu hata kodu görüntülenecektir diyor

ilk sayfadaki son yönergeleri izliyorum ancak CMD ekranında fastboot erase cache yaptıktan sonra fastboot flash boot boot.img kodu boot.img yi bulamıyor ancak boot.img gerekli klasörde duruyor . C:\fastboot\boot.img

neyi yanlış yapıyor olabilirim ?

birde recovery menüde mounts and storage kısmından * Recovery menüden mounts and storage kısmında 'unmount the usb storage' yapın deniyorum fakat burdada hata alıyorum E:Unable to open ums lunfile hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 6 Kasım 2012; 14:01:30 >

• fastboot klasörünün içinden install boot windowsu çalıştırınca boot.img dosyasını attı :) CMD ekranından atmıyordu. neyse cihazı hafıza kartı olarak gördü PC ve şuan custom romlardan atıyorum inşallah cihazım açılacak, ama benim derdim orjinal roma geri dönmek bunu nasıl yaparım arkadaşlar ? orjinal romu nerden bulabilirim ? East Europe diye geçiyormuş cihazım CID kodu HTC_032 XDA forumda şunu buldum CID HTC__032 belongs to rom 479.3 WWE East EU. This rom was on devices made for Czech Reb & Poland.
  • fastboot ta şu komutu verip buraya yapıştırırmısınız?

fastboot getvar version-main
  • quote:

fastboot ta şu komutu verip buraya yapıştırırmısınız?

ilginiz için teşekkür ederim.

Cihaza Custom rom yükleyip açtım, LeDroid Romu. ancak SD karttaki tüm verilerim silinmiş :( kızımın fotoğraf ve vidyoları vardı onlara çok üzüldüm :( kurtarma şansımız yoktur sanırım :(
  • maalesef keşke yedeklemiş olsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi_80

quote:

Cihaza Custom rom yükleyip açtım, LeDroid Romu. ancak SD karttaki tüm verilerim silinmiş :( kızımın fotoğraf ve vidyoları vardı onlara çok üzüldüm :( kurtarma şansımız yoktur sanırım :(

DROPBOX ÜYELİĞİ açmış olsaydınız keşke çekdiğiniz anda yedekliyor çok kolay kullanması..
    teşefonunuzun menüsünde var size+ 25 cgb veriyor değerlendirin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

quote:

DROPBOX ÜYELİĞİ açmış olsaydınız keşke çekdiğiniz anda yedekliyor çok kolay kullanması..

bilgi için teşekkürler bilgilerin yarısına ulaştım :D iş yerimdeki PC ye daha önce atmışım :D drobboxu hiç kullanmamıştım. ama şimdi sizin söylemenizle kullanıcam :) teşekkürler

Türkcell 1gb net paketi kullanıyorum çekilen her fotoğrafı upload edecekmi sormadan ? yoksa soruyormu ? çünkü tüurkcell de upload kotadan yiyor

şimdi kontrol ettimde 2.5gb görünüyor +25gb olayı nasıl oluyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 7 Kasım 2012; 12:36:11 >

• Merhaba, konu hakkında sıfırım videolara v.s. baktım nasıl yapıldığına fakat neyin ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Telefonum bugün gelecek versiyonunu cid ını v.s. bilmiyorum. Benim istediğim şarjı uzun süre gidebilecek bir versiyon olsun, telefonu en çok mesaj çekmek ,whatsapp(belki) video izlerim , wifi (ehh işte) oyun yüklerim ama günde en fazla 4-5 kere oynarım oynamam gibi birsey, sizce böyle bir kullanıcı hangi versiyonu neleri yüklemesi gerekir?
    Birde Allah korusun yaparken sorun cıkarsa yedeğini v.s. almayıda yapmak istiyorum.

bunun gibi olabilir veya buna yakın firmwarehttp://www.youtube.com/watch?v=hL5nTprjOZQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 8 Kasım 2012; 6:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Merhaba, konu hakkında sıfırım videolara v.s. baktım nasıl yapıldığına fakat neyin ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Telefonum bugün gelecek versiyonunu cid ını v.s. bilmiyorum. Benim istediğim şarjı uzun süre gidebilecek bir versiyon olsun, telefonu en çok mesaj çekmek ,whatsapp(belki) video izlerim , wifi (ehh işte) oyun yüklerim ama günde en fazla 4-5 kere oynarım oynamam gibi birsey, sizce böyle bir kullanıcı hangi versiyonu neleri yüklemesi gerekir?
    Birde Allah korusun yaparken sorun cıkarsa yedeğini v.s. almayıda yapmak istiyorum.

bunun gibi olabilir veya buna yakın firmwarehttp://www.youtube.com/watch?v=hL5nTprjOZQ

ilk sayfayı vehttp://forum.donanimhaber.com/m_60418075/mpage_1/key_/tm.htm buranın ilk sayfayı okuyun. hemen her şey yazıyor.

• quote:

Merhaba, konu hakkında sıfırım videolara v.s. baktım nasıl yapıldığına fakat neyin ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Telefonum bugün gelecek versiyonunu cid ını v.s. bilmiyorum. Benim istediğim şarjı uzun süre gidebilecek bir versiyon olsun, telefonu en çok mesaj çekmek ,whatsapp(belki) video izlerim , wifi (ehh işte) oyun yüklerim ama günde en fazla 4-5 kere oynarım oynamam gibi birsey, sizce böyle bir kullanıcı hangi versiyonu neleri yüklemesi gerekir?

ben bunu yükledim JelyBean ama tavsiye etmem ekrana Widget eklenemiyor. şuan için en iyi ve en stabil rom ViperX romu. ayrıca kernel olarakta USB OTG nin aktif olmasınıda istiyorsan bu konudaki Kerneli, yüklemelisin. Şarj süresini uzatır , ayrıca USB den hızlı şarj olanağı var ve 1.7GHZ işlemci hızına izin veriyor

http://www.eternityproject.eu/topic/48-eternityproject-kernel-34-for-htc-one-x-endeavoru/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi_80 -- 8 Kasım 2012; 14:02:08 >

• couldi : Baktım oralara defalarca root u yapmadan versiyon atamam sanırım , teşekkürler

zombi_80 : Belki int. paketi yapmam widget ihtiyacım olmaya bilir tam emin değilim, USB OTG ayrı yetten mi yüklüyoruz versiyonun içindemi var öyle özellik? google ViperX yazdım yeni versiyonları çıkmıs sanırım burada ki 1. ile baslıyor 2. sı çımıs sanırım doğrumu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 8 Kasım 2012; 14:24:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mushroom

quote:

quote:

bilgi için teşekkürler bilgilerin yarısına ulaştım :D iş yerimdeki PC ye daha önce atmışım :D drobboxu hiç kullanmamıştım. ama şimdi sizin söylemenizle kullanıcam :) teşekkürler

Türkcell 1gb net paketi kullanıyorum çekilen her fotoğrafı upload edecekmi sormadan ? yoksa soruyormu ? çünkü tüurkcell de upload kotadan yiyor

şimdi kontrol ettimde 2.5gb görünüyor +25gb olayı nasıl oluyor acaba ?

Upload ı elle yapılacak şekilde ayarlayabilirsiniz.Böylece Wifi alanında kendiniz upload yaparsınız kotanızdan düşmemiş olur.

• quote:

Cyanogen mod a pek benzemez ama Revolution HD rom u tavsiye ederim.Oldukça stabil ve hızlıdır,batarya süreside normale göre daha iyidir.Orjinal rom la aynı görüntüye sahiptir.Buradan indirebilirsiniz.

• quote:

couldi : Baktım oralara defalarca root u yapmadan versiyon atamam sanırım , teşekkürler

root değil de bootloader kilidini açmadan ve custom recovery kurmadan custom rom da kuramazsınız, kernel de. yazılanlar pek bir anlam ifade etmiyorsa bence uzak durun. kaldı ki ben de orjinal rom taraftarıyım. şu an arhd 13.0 kullanıyorum hiç fena da değil ama resmi güncelleme çıkınca orjinale döneceğim.
  • quote:

quote:

Cyanogen mod a pek benzemez ama Revolution HD rom u tavsiye ederim.Oldukça stabil ve hızlıdır,batarya süreside normale göre daha iyidir.Orjinal rom la aynı görüntüye sahiptir.Buradan indirebilirsiniz.

hımm güzelmiş teması v.s. orjinal gibi , orj. aynısı olupta sarjı daha fazla gitse razıyım. videoyu izledim çok hızlı çalıyor.
    Android Revolution HD 9.7.2 Ice Cream Sandwich var birde
    Android Revolution HD 13.0 Jelly Bean var hangisini indireceğim yoksa 2 sinide indireyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

couldi : Baktım oralara defalarca root u yapmadan versiyon atamam sanırım , teşekkürler

root değil de bootloader kilidini açmadan ve custom recovery kurmadan custom rom da kuramazsınız, kernel de. yazılanlar pek bir anlam ifade etmiyorsa bence uzak durun. kaldı ki ben de orjinal rom taraftarıyım. şu an arhd 13.0 kullanıyorum hiç fena da değil ama resmi güncelleme çıkınca orjinale döneceğim.

şarj süresi uzun gitmesi önemli o yüzden yapsam daha iyi olur yoksa tabi ki adı üstünde orjinal yani
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.