Şimdi Ara

HTC One X Ekran Kırıldı Tamirci Arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
20.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstad cam ebayda ucuz bilgin olsun. yeterki prof takacak kişi olsun.. saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: comacan

benimki,de aynı şekilde yere düştü ve çatladı... kvk ya verdim 437 lira 18 kuruş a mal oluyor tam olarak....geçmiş olsun

Çok saçma ya.Bizim SGS 2 için de 500 küsür TL istiyorlar. 3 ekran bir telefon ediyor resmen.
  • Çok geçmiş olsun üzüldüm cidden. Ama merak etmeden duramıyorum ekranın görüntüsünü. Yani yüz üstü düşsede nasıl kırılır ilgiç. Demek ki öyle önemli bi noktadan almış ki darbeyi şiddet çok kuvetli olmuş.

Sana tavsiyem 300 liranın üstünde para isterlerse telefonu sat o haliyle. Yedek parça niyetine kullanılar. Kaç para verecekler bak bakalım önce bi. İyi fiyat verirlers üstüne sen para koy ve yenisini al derim. Neden dersen gorilla glas 2 camını kıracak kadar şiddetli ise o darbe ilerde donanımsal sorunlar açmaması içten bile değil derim.

(iyi fiyat bana göre 500-600 lira :) Sana göe değişebilir tabi kardeş.)
  • http://www.dealrepairs.com/ bak istersen bir dostum. ekran vs. bulabilirsin. geçmiş olsun
  • Demek ki yüz üstü düşürmemek gerekiyor başka türlü bişey olmuyor.

http://www.youtube.com/watch?v=sBo3W6HdPbM&feature=related

dakika 2.50 lütfen. Diğer düşüşlerde bişey yok ama tam ekranın yüzeyi üstüne düşünce olanlar kamerada :/
  • beyler telefoncuya götürdüm orjinal parçalar ile yaparsa 500 tl istedi kvk yada 430 istiyorlarmış ben zaten 1250 tl ye denk geldi yurt dısından aldım ne yapayım sizce satayım mi yaptırayım mi piyasası nedir bu halde ki telefonun daha 1 hafta olmustu alalı?
  • öncelikle geçmiş olsun
    bu şekilde satışa koy bence. 500 tl muazzam ücret birde istediğin gibi olmazsa.
    olan olmuş zararın neresinden dönersen kardır. telefoncular alır o telefonu iyi fiyatan gibime geliyor.
  • Telefoncunun da vereceği maksimum 500 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuları ve youtube deki adamların sağlamlık teslerini gördükçe ülkemize gelen telefonlarla başka ülkelere giden telefonların malzeme kalitesinin aynı olmadığına inanmaya başladım
  • hocam valla telefoncu 550 dedi tanıdıkdı ama 600 a alabilirler dedi bende 600 e satıyorum hocam 600 liraya satıyorum hocam
  • 600 e kimse almaz onu düşün başka sitelerde 1200 e inmiş fiyatı 600 e senden alıp 500 e yaptırıp 1100 tlye 2.el düşmüş telefon kullanacağına 1200 verir sıfır kullanır.Sen telefoncuya sat onu 50 - 100 düşünmeden
  • Merhaba arkadaşlar

Az önce bende HTC One X telefonumun ekranını kırmayı başarmış bulunuyorum :)

şu çivi çakan videoları gördükten sonra yok artık demiştim ancak bu gün yaklaşık 50 cm gibi bi yükseklikten elimden beton bir zemine düştü ve ekran örümcek ağı gibi çatladı.

Bu süreçte ekran değiştiren arkadaşlar varmı KVK diyor bir çok kişi nerede değiştirmek lazım ve ücreti ne kadardır bilgileri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
  • çok geçmiş olsun benim de aklıma hemen çivi videosu geldi
  • o telefonun ekranı kırınca kesin kavgada bitmiştir
  • Arkadaşlar ne yazıkki be de bu gün one x telefonumun dokumatiğini kırdım. iyi bir servisle görüştüm ,Bu ekranların şu anda türkiye de satılanlarının orjinal olmadığını öğrendim orjinallerinde dokumatik ile ekran birbirine özel bir silikon ile yapışık oluyormuş.. yan sanayilerde ise ayrı..orjinal ekran'da dokumatikten ayrılırken kırılıyormuş.... dokumatik piyasada 95 TL Yan sanayi ekran 300 TL Kvk ise bu işi 410 TL 'ye yapıyormuş.. ne yapacağım bilmiyorum!!! dokumatiğini alsam yalnızca değiştirecek bir babayiğit bulabilirmiyim istanbulda
  • Ya Gorilla Glass Çizilmeye Karşı Dayanıklı Cam Diye Geçiyor Kırılmaya Karşı Denmiyor Eğer Kırılmamasını İstiyorsanız Dragontrail Glass'lı Bir Cihaz Alın Eski Nokia - Motorola Telefonları Gibidir Çok Sağlamdırlar Ya Zaten Gorilla Ne Ya Dragontrail Varken Ben Anlamıyorum Bu Telefonlarda Gorilla Kullanma Israrı Nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 1 Eylül 2012; 20:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakilker

Arkadaşlar ne yazıkki be de bu gün one x telefonumun dokumatiğini kırdım. iyi bir servisle görüştüm ,Bu ekranların şu anda türkiye de satılanlarının orjinal olmadığını öğrendim orjinallerinde dokumatik ile ekran birbirine özel bir silikon ile yapışık oluyormuş.. yan sanayilerde ise ayrı..orjinal ekran'da dokumatikten ayrılırken kırılıyormuş.... dokumatik piyasada 95 TL Yan sanayi ekran 300 TL Kvk ise bu işi 410 TL 'ye yapıyormuş.. ne yapacağım bilmiyorum!!! dokumatiğini alsam yalnızca değiştirecek bir babayiğit bulabilirmiyim istanbulda

Benim birkaç videoda izlediğim kadarıyla ekran ve dokunmatik cok kuvvetli bir yapistiriciyla hava almayacak şekilde yapışmış sökmek cok zor kırılma ihtimali yüksek bu yüzden ikisini birden değiştiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESIM -- 5 Eylül 2012; 1:35:46 >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun ve merhaba,

Ekran + dokunmatik tek parça halde yaklaşık 130$ civarında eğer istersen üzerine takma parasınıda alarak yapabilirim. Kendi One X'imi değiştirdim iç ekran dahil tek parça. Birde Istanbula gönderebilirsen tabi. 500 Lira gibi değerler sakın verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakilker

Arkadaşlar ne yazıkki be de bu gün one x telefonumun dokumatiğini kırdım. iyi bir servisle görüştüm ,Bu ekranların şu anda türkiye de satılanlarının orjinal olmadığını öğrendim orjinallerinde dokumatik ile ekran birbirine özel bir silikon ile yapışık oluyormuş.. yan sanayilerde ise ayrı..orjinal ekran'da dokumatikten ayrılırken kırılıyormuş.... dokumatik piyasada 95 TL Yan sanayi ekran 300 TL Kvk ise bu işi 410 TL 'ye yapıyormuş.. ne yapacağım bilmiyorum!!! dokumatiğini alsam yalnızca değiştirecek bir babayiğit bulabilirmiyim istanbulda

Hocam sanada geçmiş olsun,

Aldığın yerin güvenirliliğine göre değişir hocam orijinalliği. Ama dokunmatiği değiştirirken ekranı kırma olayı sensation'da başıma geldiğinden biliyorum dokunmatiği takıp yapıştırsan bile olmuyor dokunmatik tuşları sorun yaratıyor. İstersen değiştiririm. PM atman yeterli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.