Şimdi Ara

HTC One X Ekran Kırıldı Tamirci Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
20.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar izmirdenim htc one x ekran kırıldı tamirci arıyorum varmı izmir içi ekranı tamir edebilcek olan

• dostum nasıl becerdın o ekranı kırmayı ya :D...
  • Çok geçmiş olsun
  • Bismillah ne ara aldın ne ara kırdın çok hızlısın.
  • alalı 1 ay oluyor akşam kavga ayırırken cebimden fırladı tamda camın üzerine yere cakıldı ya :S yokmu elinde orjinal ekran olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkunkcu35

alalı 1 ay oluyor akşam kavga ayırırken cebimden fırladı tamda camın üzerine yere cakıldı ya :S yokmu elinde orjinal ekran olan

ya bıraksaydın yeselerdi birbirlerini valla dostum işin zor açıkçası ama htc turkiyeyi ara yardımcı olurlar sanırım ama gozden bi 300 tl yi ve fazlasını çıkar bence...

HTC ürünleri ile ilgili herhangi bir sorunuzda, her zaman müşteri hizmetleri temsilcilerimizden biri ile temasa geçmek icin 'Bize Ulaşın'a tıklayabilir veya “+90-212-705 56 98” ve “00800-142-051-118” numaralarını arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkunkcu35

alalı 1 ay oluyor akşam kavga ayırırken cebimden fırladı tamda camın üzerine yere cakıldı ya :S yokmu elinde orjinal ekran olan
    konustugunda bizide bilgilendirirsen herkese yardımcı olmus olursun ilerisi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywaks -- 31 Mayıs 2012; 12:29:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptirabiliyorsan kvk da yaptir...dışarda yaptırma beceremiyorlar..hd7..hd2..desir hd..bu 3 cihazın ekranını değiştirdim üçünün de içine sı...tılar..toz aliyor,içinde hep parmak izlerini bırakıyorlar,ek yerleri yapıştırıcı izi vs...falan.hiç yaptırma daha iyi.
  • Yaptirabiliyorsan kvk da yaptir...dışarda yaptırma beceremiyorlar..hd7..hd2..desir hd..bu 3 cihazın ekranını değiştirdim üçünün de içine sı...tılar..toz aliyor,içinde hep parmak izlerini bırakıyorlar,ek yerleri yapıştırıcı izi vs...falan.hiç yaptırma daha iyi.
  • geçmiş olsun valla kötü bir durum da arkadaşların da dediği gibi artık bi 300 lira gözden çıkarıp KVK ya yaptır gerçi KVK nin her ne olursa olsun garantisi vardı diye hatırlıyorum ama bi ara reklamı bile vardı
  • İnternette One X'in ekranının çekiç niyetine kullanıldığı video dolanıp dururken bunu nasıl becerdin ya
  • Bende telefonu aldiktan 2 hafta sonra kirmistim gecmis olsun kardesim benden sana oneri kvk da yaptir cunku camla lcd yapisik cikartmak icin isitmalari gerekiyor ben telefoncuda yaptirdim pismanim adam zaten ekrani isitirken saglam olan lcd yide yakti internetden yine siparisini ettim taktirdim camida lcd yide ama icinde ekranin toz var ve lcd de ayni kaliteyi vermiyor bende telefonu kvk ya yolliyip tekrardan taktirtcam o yuzden hic telefoncularda ugrasma bence kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun dostum şanssızsın çünki adamlar çivi bile çakmış o ekranla ama kırılmamış

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3ri6vrmPbc
  • hocam yalnız değilsin bugün htc amaze alırken bi çocuk geldi,kırık ekranını gösterdi one x'in ben ağlayacaktım walla..seni üzmek gibi olmasın ama biraz tuzlu fiyat verdiler htc servisinde...
  • hocam bugun bende kırdım tuzla buz oldu en fazla 50 cm den dustu nerde yaptırıcam parada yok telefoncuya yaptırıcam para olunca kvk
  • biryerde okumuştum gorilla glass camlar dikey darbelere dayanıklı(çivi çakmak gibi) ama yanal darbelerde çokta sağlam değillermiş bir 400 ü gözden çıkartmak gerek diye düşünüyorum geçmiş olsun.
  • çok geçmiş olsun one x i bugün inceledim harika bir telefon
  • o telefonun ekranında Gorilla var yaaa nasıl becerdin kırmayı? Valla ben 7-8 kez düşürdüm hemde ekranının üzerine tek bir çizik bile oluşmadı ekranında
  • benimki,de aynı şekilde yere düştü ve çatladı... kvk ya verdim 437 lira 18 kuruş a mal oluyor tam olarak....geçmiş olsun
  • O cami kirabilmen icin arabayla 5-10 kere ustunden gecmen gerekir ama neyse olan olmus artik.Çankaya da karacan dershanesinin orada guvenilir bir yetkili servis var diye biliyorum.Sana yardimci olabilirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.