Şimdi Ara

HTC One X Ekran Kırıldı Tamirci Arıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
20.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SATILIK HTC ONE X .......... Arkadaslar yurtdisindan cami kirik HTC one x getirecegim ocagin 10unda istanbula, ilgilenen satin almak isteyen varsa fiyat yazsinlar. 500 lira satis fiyatim, ustune cikan alir, polatkan@live.no mail adresim, kaydini falan kendiniz halledersiniz, mail atin cevap yazacagim, yilbasina kadar en yuksek fiyati veren alir, siyah hatasiz sadece ekranini degisin kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkunkcu35

Arkadaşlar izmirdenim htc one x ekran kırıldı tamirci arıyorum varmı izmir içi ekranı tamir edebilcek olan

hocam ekranı komple değiştirirm ancak zaman alır... kargolarsan yardımcı olurum....

ayrıca her nekadar bana guvenmesende sana akıl vereyim... telefoncuya falan bilmedigin se verme hurdasını cıkarırlar... kvk ya hele hiç verme adamlar şerefsiz... ben telefonu sattım onların işçilik rezsaletleri yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnosamusty

Arkadaslar telefon teknik servisinde calisiyorm uzman olarak laboratuvar ortaminda tamir yapmaltayiz htc one x lerde lcd ekran ve dokunmatik panelimiz presli olarak birbirine yapisiktik degisirken ekranda dokunmatikte degismektedir komple ekran fiyati 110$ dir isciligede 30 tl almaktayiz eger ben taktiririm derseniz yerinde odeme kargoyla gonderebilirim irt:05325612331 mustafa yildiz
    Mail:tecnosamusty@hotmail.com

Mustafa arkadaşımızla bugun buluştum sağolsun değiştirdi ekranımı kendisinden cok memnun kaldım bu devirde boyle doğru ticaret yapan insanlara rastlamak zor bide ekran jelatini hediye etti bana sagolsun beyfendi düzgün bir insan sırf onun ıcın uye olup dusuncelerımı yazdım forumdada emegi gecenlere tesekkurler böyle buluşmalara vesile oluyorlar yoksa aynı iş için 460 TL yi gözden cıkartmıstım neredeyse yarı yarıya yaptırdım.

• bende burdan ulaştım mustafa beye. arkadaşlar kesinlikle telefonunuz arızalandıysa mustafa beyi tavsiye ederim.temiz,kaliteli ve ekonomik hizmet bulacaksınız...
    bende teşekkür için üye oldum dh ye :)
  • Bana desire HD için titreşim motoru lazım hiç bir yerde bulamadım :/ GG de bir satıcı buldum onunda işlem geçmişi iyi değil almak istemedim. Zatne HD2 motoru diyordu.

Ama sanırım desire hd ve HD2 nin titreşim motorları aynı. alibaba diye bir yurt dışı toptancı sitesinde buldum ama toptancıymış orasıda alışveirş yapılamıyor herhalde anlamadım :S

Bulamazsam artık iphone motorunu modifiye edip takacağım boyutları hemen hemen aynı :/ Bulursam ne mutlu direk bağlantı yapacağım. İşin özeti titreşim motorunu nereden bulurum :)
  • Benim de One S camım kırıldı maalesef, sen kaça yaptırmıştın?
  • htc one x telefonum var alalı 8 ay oldu.2 gün önce 1.kattan aşağıya düştü kaldırım taşlarının üzerine.
    telefon hala çalışıyordu ve hiçbir problem yok.üzücü tarafı ise ön camı kırıldı.ekranda ve çalışmasında hiçbir sıkıntı yok.
    aveadan almıştım.görüştüyümde getirin bakalım dediler.bakalım görüşeceğim.gelişmeleri aktarırım size.iyi günler herkese....
  • quote:

Orijinalden alıntı: faralar

htc one x telefonum var alalı 8 ay oldu.2 gün önce 1.kattan aşağıya düştü kaldırım taşlarının üzerine.
    telefon hala çalışıyordu ve hiçbir problem yok.üzücü tarafı ise ön camı kırıldı.ekranda ve çalışmasında hiçbir sıkıntı yok.
    aveadan almıştım.görüştüyümde getirin bakalım dediler.bakalım görüşeceğim.gelişmeleri aktarırım size.iyi günler herkese....

bekliyoruz
  • Merhaba Arkadaşlar 2 hafta aldığım one x cep telefonumu maç oynarken cebimdeydi telefon yere düşerek ekranı kırıldı kırıldığı gün çarşıda bi tane telefoncuya götürdüm telefoncu bana dün yarın gel alırsın dedi bugün gittimde telefonu aldım ve bayiden çıkar çıkmaz telefon kapandı kendiliğinden sonra telefoncuya verdiğimde telefonu aldı eve git şarja tak geçer dedi sonra dediki çarşıda oyalanın dedi tamam dedik sonra bi yarım saat sonra telefoncu bildirim ışığı yanmıyor ve kalibrasyon ayarları kurulu değil falan dedi telefonu gene aldı sonra dediki 4 gün içinde geri veririz 170 tl para verdim peşin gitti adam ucuza yapıyoruz falan dedi ama bilmiyorum arkadaşlar sizce iyimidir ?
  • Htc Explorer ekran kırılıp değiştiren varsa fiyat bilgisi alabilir miyim
  • Az önce htcteknikservisten fiyat aldım orjinalı ile değişimine 250 tl dediler.Bir alt kalitesine 200 tl dediler.Ama arkadaş gerçekten çok dürüst bir arkadaşa benziyor.
  • Ceylinnaz hangi numaradan ulaştın acaba, hiç bir telefonları çalışmıyor adamların?
  • Google Htcteknikservis yaz çıkar zaten orda iletişim bilgileri var i çıjar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,,
    daha once bu HTC ONE X Beatsaudio 32gb Modelinin camının kırılmasını tecrübe edenler...! bende aynı problemle basbasayim... acaba orjinal olarak taktırsam suan ki fiyati nekadar? sadece camını degistirmeyi mi tavsiye edersiniz? yoksa orjinal sekilde komple degistirmeyi mi acaba?

elektronik esyalarda biraz titizim..eger sadece cam degistirmek en iyi yapan yer bile tatmin etmiyo derseniz, hic bunu dusunmicem..Konuyu bastan sona okudum ama bunu yasayan 400 kusurlerden bahseden arkadaslar 2,5 sene once nerdeyse yasamıslar bu sorunu.. simdi ustune kac model cıktı orj screen ve lcd ucuzlamıstır diye dusunuyorum.. ne dersiniz? guncel fiyatini bilen varmı acaba?

* birde ebay da yada aliexpress de fln satilan camlar direk orjinal gibi cammı yoksa sert plastikmi acaba? bilen varmı arkadaslar?
  • 199 TL ücreti vardır orjinal olarak iç ekran ve dış dokunmatik bütün değişir. Yerimiz istanbul Kartal Merkezde. Şehir dışından göndermek isterseniz Yurtiçi Kargoyla Kurumsal Şirket anlaşmamız vardır. Kurumsal Anlaşma kodumuz: 265396767 dir. Bu kodu verdiğinizde kargoda bütün bilgilerimiz çıkacaktır. Ücretsiz Gönderebilirsiniz. Kargo elimize ulaştığı anda aynı gün yapıp tekrar kargoya vemekteyiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.