Bildirim
HTC ONE X İNTERNET ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aska7291
beyler bıktım artık ilk defa kullanıyrum htc ve anroid telefonu kontür yüklemekten bıktım sürekli int ye giriyo kendi kendine bunun bi cözümü yokmu acil lazım 30 tl lik kontör cöp oldu bi yardım edin size zahmet şimdiden teşekkürler
iternet paketi de al.
o da yetmiyosa
aveanin 30tllik tarifesine gec.
net sinirsiz hemde 2gbye kadar 3G hizi -
quote:
beyler bıktım artık ilk defa kullanıyrum htc ve anroid telefonu kontür yüklemekten bıktım sürekli int ye giriyo kendi kendine bunun bi cözümü yokmu acil lazım 30 tl lik kontör cöp oldu bi yardım edin size zahmet şimdiden teşekkürler
Sen 3G'yi komple kapatmak istiyorsan eger , yani wifi olmaksizin nete girmek istemiyorsan ;
Ayarlar->Mobil Sebekesi->burasi açiktir büyük ihtimal , orayi kapatirsan olur biter :) -
ayarlar mobil şebekesi off yap girmesin hatta ana ekranlardan birine widget at hızlı bir şekilde aç kapa -
mobil şebeke off yapmazsan kontör off olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: XPeciaL
quote:
Sen 3G'yi komple kapatmak istiyorsan eger , yani wifi olmaksizin nete girmek istemiyorsan ;
Ayarlar->Mobil Sebekesi->burasi açiktir büyük ihtimal , orayi kapatirsan olur biter :)
eyw saol oldu sonunda kontör gitmiyo artık saolun beyler ilgilendiginiz için bide root falan yapmasak bişe olurmu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X