Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemekten bende sıkıldım. Özellikle htc nin 1gb ram aşşağısına güncelleme vermeyecek olması ve rakipleri note 2 ve nexus 4 ün 2 gb ram li ve daha ucuz olması beni düşündürüyor. 2gb ramli cihazlarla beraber yazılımcılarda uygulamalara yüklenicektir. 1gb tankı cihazlarda kasacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one x+ aldım beyler :) şuan şarjda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

Beklemekten bende sıkıldım. Özellikle htc nin 1gb ram aşşağısına güncelleme vermeyecek olması ve rakipleri note 2 ve nexus 4 ün 2 gb ram li ve daha ucuz olması beni düşündürüyor. 2gb ramli cihazlarla beraber yazılımcılarda uygulamalara yüklenicektir. 1gb tankı cihazlarda kasacaktir.

Hocam bu ay sonunda geliyor telefon.Benimde aklım bi yandan Nexus 4'te.Bir yandan da One X+'ı istiyorum.Aslında One X alacaktım ama donanımsal Wi-Fi problemi,ısınma,şarj sorunları yüzüne s3 almıştım zamanında.Sonra onu satıp iPhone 5'e geçtim ama memnun kalmadım iPhone 5'ten.Şimdide One X+ ya da Nexus 4 olacak.
  • Konu favorilerimde idi, bildiri geldikçe bakıyordum sık sık.
    Fakat gerek one x sahiplerinin güncelleme alamamaları ve konuya htc nin yaklaşımı, gerekse de hala plus ın ülkemizde çıkmaması ve gene htc nin verdiği sözlerde durmama alışkanlığının devam etmesi sebepleriyle, konuyu takip etmeyi bırakıyor ve htc maceramı başlamadan (takip etmekten sıkılan bir çok arkadaş gibi) bitiriyorum.

Samsung ve Asus dan devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 20 Kasım 2012; 23:45:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

quote:

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

Beklemekten bende sıkıldım. Özellikle htc nin 1gb ram aşşağısına güncelleme vermeyecek olması ve rakipleri note 2 ve nexus 4 ün 2 gb ram li ve daha ucuz olması beni düşündürüyor. 2gb ramli cihazlarla beraber yazılımcılarda uygulamalara yüklenicektir. 1gb tankı cihazlarda kasacaktir.

Hocam bu ay sonunda geliyor telefon.Benimde aklım bi yandan Nexus 4'te.Bir yandan da One X+'ı istiyorum.Aslında One X alacaktım ama donanımsal Wi-Fi problemi,ısınma,şarj sorunları yüzüne s3 almıştım zamanında.Sonra onu satıp iPhone 5'e geçtim ama memnun kalmadım iPhone 5'ten.Şimdide One X+ ya da Nexus 4 olacak.

yanlış anlama ama bence sen hangisini daha çok istiyorsan onu sonra al zira hangisini önce alırsan sonra diğeri ile değiştireceksin sonra htc deluxe.. samsung s4.. sonrası allah kerım ne cıkarsa.

htc cok beklettı turkıyeyı umarım fıyat konusunda mantıklı davranırlar note2 bile 1800-1900 civarındayken 2000den cıkarsa yazık olur ya fıyat performans ilişkisine bakarsan s3 u tercıh etmek sankı daha mantıklı 1600den Bu arada Mediamarkt da kampanya var her 100 tl ye 20 lira hedıye cekı dıye MM de s3 1600 yanına 320 liralık hediye cekı verıyor bilginiz olsun bugun brosurlerınde gordum.
    One X plus almak istiyorum ama fiyat konusu dusundurucu ozellıkle su kampanyalı s3 ile karsılastırdıgımda 700 lira gibi fark olusuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

one x+ aldım beyler :) şuan şarjda

hadi hayırlı olsun..güle güle kullan..ilk izlenimlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

one x+ aldım beyler :) şuan şarjda

Hayırlı olsun kardeşim
  • Benimde gönlüm HTC den yana. 2 yıldır kullanıyorum. Malzeme olsun görüntü olsun işlevsellik olsun hepsinde HTC üstün. Ama bu farklar 700 TL lik bir fark oluşturmuyor ciddden. HTC nin fiyat politikası cidden çok yanlış. Kaldı ki global ve reklamasyonu çok güçlü markalar ile mücadele içindiler. fiyatlarının kafa kafaya olması lazım. Söz konusu fiyat politikası ile mücadele edemezler. One+ diye cihaz çıkarıp ardından 2GB DNA çıkarmaları fiyasko. Bir çok htc hayranı otomatikmen 2GB ramli cihaza kaymış durumda. Zamanında PC lerde de yaşadık bu süreci. Firmalar daha yeni bilgisayar satmak adına, oyuncular ve yazılımcılar daha güçlü ekran kartı ve ram'e sahip yazılımlar çıkarıp eski bilgisayarları işlevsiz bırakıyorlardı. Bizde yeni bilgisayarlar alıyorduk. Şimdi de aynı teraneyi android güncellemeleriyle yaşatıyorlar bize. Bir firmanın amiral gemisi 1GB ram li olmamalı. Özellikle de 1950 TL den piyasa çıkacak bir cihaz böle olmamalı. Hee bunları söylüyorum ama hala bir yanım HTC yi bekle diyor. Ama hangi model htc yi beklemeliyim bilemiyorum :)

• Htc one x plus'un beyaz rengi Türkiye'de var mı ? Yada bilgisi olan bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneliker -- 21 Kasım 2012; 13:03:56 >
  • beyazı yok arkadaşım, yurtdışında var mı onuda bilmiyoruz... ama abd htc sayfasında siyah modeli var... belki ilerde beyazını sürerler piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoneliker

Htc one x plus'un beyaz rengi Türkiye'de var mı ? Yada bilgisi olan bu konuda ?

Türkiyeye gelir mi bilmiyorum ama buyur beyaz HTC O ne XPlus linki, bana göre siyahı daha hoş duruyor.
    Bende cok arastırdım bu telefonu ama fiyat kafamı karıştırıyor 2000 etmez bu telefon s3 kampanyalı fiyatları cok cazıp geliyor. 2000 versek 2 ay sonra droid dna da 2000 e cıkar merak etmeyın oyle kolay kolay 2000 ustunde tlf satılmaz Turkıyede. HTC özellikle fiyat politikasını gözden geçirmeli samsungun liderliğini zaten deviremezde yaklaşabilmesi için cihazların fiyatını dusurup yaygınlaşmasını saglamaktan baska caresı yok S3 30milyon satarken One X 4.3 mılyonda kalmış durumda bu da fiyatları özetliyor

LİNK : HTC ONE X PLUS BEYAZ ICIN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 21 Kasım 2012; 13:37:02 >

• geçen bahsetmiştim, yurtdışından alacağım diye, dün akşam kardeşim aradı, teknoloji marketine gidip sormuş oraya da gelmemiş htc one x+,

one x in fiyatı 599 avro yani 1370 arası seyrediyor kayıt ettirme vs. derken 1500 buluyor fiyat...(1 yıl uluslararası garanti)

one x+ gelseydi aldıracaktım tabi onun fiyatı biraz daha yüksektir sanırım...

abd aldırmayı düşünüyorum fakat Türkiye de kullanabilirmiyim rahat şekilde emin değilim... bilgisi olan arkadaşlar var mıdır.
  • Bu Pazar gününe kadar Türkiye'de satışı başlamazsa Nexus 4 almaya karar verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde beyaz rengi de üretilmiş işte videoda var,http://www.youtube.com/watch?v=MYZ1VB_86AY belki Turkcell bayiilerinde değilde doğubankta bulabiriz.2000 tl olursa bende almam,ki bence bekleyen çoğu kişide bu fiyatı görüp vazgeçer. iyi bir fiyat politikası izlemesi gerekir HTC'nin.
  • turkcel tarafından satışa sunulacağına göre 2000 tl olması kesin ki one x bile 1800-1900 arasında...

o paraya note 2 tercih ederim açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: debir

turkcel tarafından satışa sunulacağına göre 2000 tl olması kesin ki one x bile 1800-1900 arasında...

o paraya note 2 tercih ederim açıkcası

Bende 2000den cıkarsa almıyacam. Nexus 4 ya da S3 alıcam. HTC One X+ cıktıgı gunden berı bekledım ama tahmini fiyat farkı gitikçe acılıyor performans hemen hemen aynı niye 1 yıllık faturam kadar fazla odeyeyım ? tamam yenı telefondur bıraz pahalı olsunda aynı ozellıklere sahıp neredeyse 500lira fark olması bana hıcde cazıp gelmıyor.Bence S3 neyse 100lira fazlası bu telefonun ederi daha fazla olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 21 Kasım 2012; 14:55:18 >
  • htc firmasının en çok eleştirilen politakasıdır belkide fiyat belirlemesi... htc ben sırf tasarımı ve arayüzü için istiyordum... böyle giderse istemeyeceğim
  • Türkiyeden alan oldu mu ?
  • henüz yasal olarak satışa sunulmadı...gerçi artık sunulsa da farketmez ,çogu insan farklı seçeneklere yöneliyor...yasal ürün fiyatı zaten muamma..1900 tl mi olur 2000 tl mi olur
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.