Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam büyük ihtimal 16 gb çıkacak, Htc ne yazık ki ders çıkarmıyor yaşananlardan, söylenenlerden. (Htc one x+ 'da söz dinleyip batarya iyileştirmesi yaptı ama, muhtemelen daha fazla pile ihtiyaç duyacak htc dlx te 2020mah pil koyarak yine yaptı yapacağını.) Htc deluxe beni de cezbediyor ama iki soru var; batarya ve hafıza.
  • Slm arkadaşlar bende bu teli çok bekledim ama eger sorunsuz doyasıya pil işlemci ram performansı arıyosanız inanın not 2 yi tavsiye ederim 3100 pili bana yaklaşık çok kurcalamazsam 4 gunu geçiyor ram anroit tellerde boştayken bile 500 lerde çalışıyor htc 1 ram çok az not 2 de 2 zorlanmıyor hiç ilk bakışta buyuk gibi gelsede hemen alışıyosunuz kasa saglamlıgı derseniz teknoloji markette kurcalayın benim bi yere çarp madım kaldı inanın her yönden htc plusu sollar samsung meraklısı biri degilim yanlış anlaşılmasın ama haz cep telinden pc hazzı duymak isterseniz htc plus bile bunu veremez ama lux bi cebim olsun diyosanız bilmem yazdıklarım kendi şahsi fikrim bende plusu 2 ay bekledim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

Bu arada konuya dönersek, kaç ay beklediğim, çıkar çıkmaz alırım dediğim güzelim telefon ölü doğacak, ona yanıyorum. Rakipleri hem özellik olarak hem fiyat olarak çok güçlü çıktı ya da çıkıyor. Kafamdaki en büyük sorunu ise 1gb ram. Malum jelly beam i 512 ram ve altı olan telefonlarının kaldıramayacağını bu yüzden bu telefonların bu güncellemeyi alamayacağını açıkladılar. İleri ki bir güncelleme de ne bileyim 4.2 ya da key lime pie da aynısının bu telefon için gerçekleşmeyeceğinin garantisini kim verebilir ki. Aldıktan bir kaç ay sonra key lime pie da (yaza muhtemelen çıkar) Htc one x+ ın 1gb ram i yetersiz ama 2gb ram li Htc (Droid dna/j butterfly/Deluxe) modeli ve Htc deluxe + bu güncellemeyi alacak derler diye korkuyorum ^^

Bende sizin düşündüğünüz gibi bu fikirle telefondan vaz geçmek zorunda kaldım. Konuda pek bahsetmemiştim ama ram olayı ileride gerçekten sorun yaratacağı kesin. Yine de telefon uzun ömürlere bedel bunun ben normal sürümünü yani One X'ini kullandım ve çok memnundum. Güncelleme konusunda takipçilerini ileride üzebilir ama yine de almayın demiyorum alınası bir telefon. Kasası beni zaten cezbediyor bu konuda ama Deluxe modelini bekliyoruz işte.

Bundan sonraki hTC devride zaten 2gb ram olarak geliyor bu nedenle bu gördüğümüz One X+ telefonuna iyi bakın çünkü 1gb ram olarak gelen son telefon modeli olabilir.

Deluxe ile One X+ arasında ram farkından ziyade bir de hafıza sorunu var tabii bunu da değinmeden geçmemek lazım. One X+ 64gb olanak sağlarken Deluxe modelinin 16gb sabit kalınmasından korkuluyor. 6 Aralıkta küresel pazar için bu konu hakkında bir tanıtım yapılacak şu anda kesin konuşmak bize düşmez ama Japonya'daki operatör firması için üretilen J butterfly ve Amerika'daki Verizon operatörü için özel üretilen Droid DNA modelleri bu konuda sabit olduğundan dolayı ve çok sayıda hafıza konusunda şikayet olduğundan dolayı Deluxe modelinde mutlaka bir değişiklik yapacaklarına inanıyorum. Benim için 32gb bile yeter. Yeter ki 16gb olmasın çünkü 16gb olarak çıkarsa sistem de 5gb yiyeceğinden dolayı sadece 11gb kullanılabilir alanımız olacak ki bu da çok az.

Ben şahsen HTC Deluxe un TR ye gec geleceğini düşünüyorum tıpkı One X plus da olduğu gibi, umarım çok gecikmezler zira gecikmeleri durumunda Galaxy S4 söylentileri bitirir bu telefonu. Pil konusu evet gercekten cok endişe verici seviyede 2020 mah pil hernekadar test sonuçları idare eder seviyede olsada biraz şans işi One X kullananların bazıları pilden şikayetçiyken bazıları 1 günü çıkardıklarını söylüyorlar.
    Ben şu kanıdayım bu telefon Türkiyeye gelene dek tıpkı One X plus da olduğu gibi diğer modeller piyasaya adını duyuracak ve beni bekleyin diyecek malesef bu kısır döngü bu şekilde gidecek. Ne zaman üretici firmalar satışları tüm dünyada aynı hafta içinde başlatana dek bu döngü devam eder. Eminim çoğu X plus bekleyenin şuan aklı bu modelde acaba onu mu beklesem diye düşünüyordur, ben söyleyim bu Deluxe'u beklerseniz Galaxy S4 ü de beklersiniz Deluxe Plus ı da beklersiniz, eğer bu telefonu alacaksanız bence zaman kaybetmeyin Türkiyeye gelmesinide beklemeyin yoksa dediğim gibi kısır döngüye sizinde bir katkınız olacaktır.

Şimdiden alan almayı düşünen herkese telefonu hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 25 Kasım 2012; 21:46:45 >

• Anlaşılan bir çok kişi aynı fikirde...
    1) One x+ ın 1 GB ramli olması kafalarda soru işareti.
    2) One x+ çıkmadan HTC nin 2GB ramli cihaz çıkarması kafa karıştırıcı olmuş. biliyoruz ki HTC kısa zamanda çok daha iyi cihazlar çıkartacak.
    3) Droid DNA'nın 2gb ama bataryanın 2000 küsür maH olması ve 16 GB çıkacak olması da bir diğer soru işareti
    4) Özellikleri daha iyi veya aynı cihazların daha düşük fiyata satılması da bir diğer kafa karıştırıcı unsur.
    EY HTC DUY SESİMİZİ,
    PAZARLAMA STRATEJİNİ DEĞİŞTİR HTC.
  • Almanya da çıktı mı bu telefon arkadaşlar??Çıktıysa fiyatını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakane

Almanya da çıktı mı bu telefon arkadaşlar??Çıktıysa fiyatını bilen var mı?

Almanya Saturn'de 650 Euro, bir kac sayfa once yazmistim.
  • Arkadaslar cihazin pil performasindan biraz bahsetmek istiyorum; is gezisinde oldugum ve haftasonu da bos zamanim oldugu icin biraz cikip gezeyim dedim. Cihazi genellikle 3G+Wifi+GPS acik olarak bol bol foto ve video cekerek kullandim. Dolayisiyla maalesef fazla bir pil omru elde edemedim, sanirim 5-6 saat falan gitti. Dolayisiyla siz de eger gun icerisinde yogun kullanacak ve elektrige erisimiz olmayacaksa, dikkatli olun derim. Tatilde cihazi yaninda tasiyip tum gun foto cekmeyi dusunenlerin ise kesinlikle harici pillere goz atmalarini oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Arkadaslar cihazin pil performasindan biraz bahsetmek istiyorum; is gezisinde oldugum ve haftasonu da bos zamanim oldugu icin biraz cikip gezeyim dedim. Cihazi genellikle 3G+Wifi+GPS acik olarak bol bol foto ve video cekerek kullandim. Dolayisiyla maalesef fazla bir pil omru elde edemedim, sanirim 5-6 saat falan gitti. Dolayisiyla siz de eger gun icerisinde yogun kullanacak ve elektrige erisimiz olmayacaksa, dikkatli olun derim. Tatilde cihazi yaninda tasiyip tum gun foto cekmeyi dusunenlerin ise kesinlikle harici pillere goz atmalarini oneririm.

harici pil imkanı da yok bildiğim kadarıyla bütünleşik bi sistem olması gerek
  • arkadaşımızın harici pil demesinin nedeni, bu tür telefonlar için bile şarj ünitesi var demesi.

geçen htc için gördüm 50 tl civarında duracell maka ve küçük bir aparat, şarj ediyorsunuz sonra telefona takıp 30 dk gibi kısa sürede şarjı fulluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: debir

bu ürün one x + (plus) değil, düz htc one x modeli, o fiyata olması zaten kendini ele veriyor... tegra işlemci olmaması ilginç, oyun için tegraların gücü gayet başarılı, bunu alırsan memnun kalmayacağın kesin... gidip 600 tl lik telefon al daha iyi...

zaten gold üyesi hiç bir yerden almıyorum tavsiye etmiyorum...

bende golddan birşety alınmasını tavsiye emiyorum.
    samsung"un kendi mağzasında 3 milyarlık televizyonu goldda 2.200"e almıştım evet ilginç
    televizyonu 2 hafta kullandık sonra ayet güzel izlerken ekran gitti hani siyah oma veya beyaz oolma değil sanki işini çekmişgibi ses var görüntü yok :)
    sonra arantiye gönderdik ekran kartı değişti diye geldi ama gelen televizyo gidenden farklıydı.
    gidenin çerçevesi tamamen siyahtı gelenin ise 3 cmlik beyaz kısmı vardı ve çerçeveyi tamamen çizmişler .

• quote:

Orijinalden alıntı: alp'er

quote:

Arkadaslar cihazin pil performasindan biraz bahsetmek istiyorum; is gezisinde oldugum ve haftasonu da bos zamanim oldugu icin biraz cikip gezeyim dedim. Cihazi genellikle 3G+Wifi+GPS acik olarak bol bol foto ve video cekerek kullandim. Dolayisiyla maalesef fazla bir pil omru elde edemedim, sanirim 5-6 saat falan gitti. Dolayisiyla siz de eger gun icerisinde yogun kullanacak ve elektrige erisimiz olmayacaksa, dikkatli olun derim. Tatilde cihazi yaninda tasiyip tum gun foto cekmeyi dusunenlerin ise kesinlikle harici pillere goz atmalarini oneririm.

harici pil imkanı da yok bildiğim kadarıyla bütünleşik bi sistem olması gerek

Dedigin gibi bu cihazin pili tumlesik yani govde icerisinde. Yalniz dikkat edersen ben "yedek pil" demedim, "harici pil" dedim :) Harici pil uniteleri farkli kapasitelerde oluyor ve uzerlerinde cihazlari sarj etmek icin usb cikislari bulunuyor.

• ya şimdi sordum önceden bu ay içinde diyolardı şimdi resmi tarih belli değil diyolar napıyosun hatice ?
  • dün electro worldda sordum 1,5 haftaya gelir dediler... tabi doğru olmadığını ikimizde biliyorduk
  • quote:

quote:

ddostum internet sitesinde baktım urunu goremedım.sen ordan mı almıstın?
  • quote:

quote:

quote:

ddostum internet sitesinde baktım urunu goremedım.sen ordan mı almıstın?

Internet sitesini bosver, Saturn magazalarinda var. Diger magazalara da gelmistir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar öncelikle bende büyük bir HTC hayranı olarak ilk başta X modelini alacaktım ama X+ modelinin çıkacağını duyunca vazgecip X+ ALDIM...
    Cihazı ingiltere'den ve internet üzerinden siparişle aldım 6 gün içinde istanbul'daki evime geldi...
    ve fiyat olarak 1216,63TL ödedim (Kargo Dahil) + 100TL Kayıt işlemi için vergi dairesine yatırdım. cihaz fiyatı 395 paund kargo için +18 paund
    bence yeni cihazlar beklemeye ve hayeller kurmaya gerek yok. bugün piyasada en iyi telefon hangisiyse ve hangisine ulaşabiliyorsan hangisini istiyorsan onu almak en doğrusu.
    yoksa en iyi telefonu beklicez diye gözlerimiz, görmez kulaklarımız, duymaz ellerimiz, tutmaz hale gelicek :P
    Telefonu çok fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama ilk izlenim olarak benden tam puanı aldı ;)
    eger sorusu olan arkadaşlar olursa burdan cvp vermeye calışırım....
    üstat beni ekliyebilirsin listeye...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayvin2022

slm arkadaşlar öncelikle bende büyük bir HTC hayranı olarak ilk başta X modelini alacaktım ama X+ modelinin çıkacağını duyunca vazgecip X+ ALDIM...
    Cihazı ingiltere'den ve internet üzerinden siparişle aldım 6 gün içinde istanbul'daki evime geldi...
    ve fiyat olarak 1216,63TL ödedim (Kargo Dahil) + 100TL Kayıt işlemi için vergi dairesine yatırdım. cihaz fiyatı 395 paund kargo için +18 paund
    bence yeni cihazlar beklemeye ve hayeller kurmaya gerek yok. bugün piyasada en iyi telefon hangisiyse ve hangisine ulaşabiliyorsan hangisini istiyorsan onu almak en doğrusu.
    yoksa en iyi telefonu beklicez diye gözlerimiz, görmez kulaklarımız, duymaz ellerimiz, tutmaz hale gelicek :P
    Telefonu çok fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama ilk izlenim olarak benden tam puanı aldı ;)

Kargo ile nasıl getirdiniz. Gümrükte takılmadı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyırlı olsun Ayvin...güle güle eskit..ben sunu sormak isterim...Telde Türkçe dil seçeneği var mı??
  • quote:

slm arkadaşlar öncelikle bende büyük bir HTC hayranı olarak ilk başta X modelini alacaktım ama X+ modelinin çıkacağını duyunca vazgecip X+ ALDIM...

Hayırlı olsun gardes sanırım telefonuhttp://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus bu siteden aldın bende burdan alıcaktım bi ara ama guruge takılır dıye almadım bide pasaport bulamadım ayrı bı sorunda o :D neyse tekrar hayırlı olsun cihaz hakkında izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz bide şarz aleti hakkında bilgi verir misin ingiltereden getirttiğin için ingiliz tipi fiş olsa gerek 3 uclu o problemı nasıl hallettin? Acaba bizde getirtsek gumruge takılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 27 Kasım 2012; 4:09:04 >

• quote:

helal olsun valla abi iyi cesaret gümrükten nasıl geçti acaba ? bildiginiz bir yol mu var çok mera ettım dogrusu

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.