Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayvin2022

slm arkadaşlar öncelikle bende büyük bir HTC hayranı olarak ilk başta X modelini alacaktım ama X+ modelinin çıkacağını duyunca vazgecip X+ ALDIM...
    Cihazı ingiltere'den ve internet üzerinden siparişle aldım 6 gün içinde istanbul'daki evime geldi...
    ve fiyat olarak 1216,63TL ödedim (Kargo Dahil) + 100TL Kayıt işlemi için vergi dairesine yatırdım. cihaz fiyatı 395 paund kargo için +18 paund
    bence yeni cihazlar beklemeye ve hayeller kurmaya gerek yok. bugün piyasada en iyi telefon hangisiyse ve hangisine ulaşabiliyorsan hangisini istiyorsan onu almak en doğrusu.
    yoksa en iyi telefonu beklicez diye gözlerimiz, görmez kulaklarımız, duymaz ellerimiz, tutmaz hale gelicek :P
    Telefonu çok fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama ilk izlenim olarak benden tam puanı aldı ;)
    eger sorusu olan arkadaşlar olursa burdan cvp vermeye calışırım....
    üstat beni ekliyebilirsin listeye...

Sıkıntısız şekilde nasıl geldi acaba her hangi bir görüşme yaptınız mı karşı taraf ile ? Gümrükten geçemeyip geri gönderilirse para iadesi gibi bi durum olacaksa hemen bende denemek istiyorum şansımı ? Detaylı bi açıklama yapar mısınız acaba :)

• az önce canlı destek'ten faruk bey ile konuştum.Telefonun çıkış Tarihi'ni onlar'da bilmiyomuş.
  • Arkadaşlar bende uzun zamandır bekledigim htc one x plustan vazgeçmiş bulunuyorum vazgeçme sebebim takip ettigim ve yorumlardan okudugum üzere güncelleme ve yetkili servislerin tutumu bi dünya para vererek alınan telefonların arkasında durulmaması anlam verilebilecek bir olay degil bu yüzden garantili iphone 5 almaya karar verdim herkese iyi forumlar diliyorum
  • Daha ucuza, daha iyi cihazlar (ram leri yüksek) varken bende bu çok istediğim cihazdan vazgeçtim; ah htc ah.
  • Ne telefonmuş be arkadaş bekle bekle ağaç olduk resmen.
  • arkadaşlar bir liste oluşturup avrupadan alabilecek birine versek toplu alımda fiyat düşebilir yapabilecek kimse yok mu? çünkü bende almak istiyorum ve türkiye de yine 2000 civarı çıkar bu telefon avrupadan gelse çok ii olur lütfen yardım hepimizin istediği bu telefonu ucuza alalım...
  • kargoda sıkıntı olmuyo. gecen sene bu konuyu cok araştırdım özellikle ebay'da alışveriş için ilk başta küçük meblalı ürünler aldım sorun çıkmadı ve ingiltere üzerinden daha öncede alışveriş yapmıştım oyüzden gümrük korkum yoktu ama biraz risk aldım işte çünkü ilk defa bukadar yüksek meblalı bi ürün yurt dışından almıştım bu konudada yine içimi gönderdikleri kargo takip numarası rahatlattı ürünün nerde olduğunu türkiyeye girip girmediğini takip edebildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everything4Life

az önce canlı destek'ten faruk bey ile konuştum.Telefonun çıkış Tarihi'ni onlar'da bilmiyomuş.

hep aynı şeyleri söylüyorlar, turkcelle cıkacaz ne zaman cıkacagını bılmıyoruz ıvır zıvır seyler ulan 2 ay sonra yenı telefonlar tanıtılacak bunlar hala telefonu TR ye getırecek vay yavrum vayy. ne mal adamlara emanet etmiş HTC kendini Türkiyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

slm arkadaşlar öncelikle bende büyük bir HTC hayranı olarak ilk başta X modelini alacaktım ama X+ modelinin çıkacağını duyunca vazgecip X+ ALDIM...
    Cihazı ingiltere'den ve internet üzerinden siparişle aldım 6 gün içinde istanbul'daki evime geldi...
    ve fiyat olarak 1216,63TL ödedim (Kargo Dahil) + 100TL Kayıt işlemi için vergi dairesine yatırdım. cihaz fiyatı 395 paund kargo için +18 paund
    bence yeni cihazlar beklemeye ve hayeller kurmaya gerek yok. bugün piyasada en iyi telefon hangisiyse ve hangisine ulaşabiliyorsan hangisini istiyorsan onu almak en doğrusu.
    yoksa en iyi telefonu beklicez diye gözlerimiz, görmez kulaklarımız, duymaz ellerimiz, tutmaz hale gelicek :P
    Telefonu çok fazla inceleme fırsatım olmadı daha ama ilk izlenim olarak benden tam puanı aldı ;)

Hayırlı olsun gardes sanırım telefonuhttp://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus bu siteden aldın bende burdan alıcaktım bi ara ama guruge takılır dıye almadım bide pasaport bulamadım ayrı bı sorunda o :D neyse tekrar hayırlı olsun cihaz hakkında izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz bide şarz aleti hakkında bilgi verir misin ingiltereden getirttiğin için ingiliz tipi fiş olsa gerek 3 uclu o problemı nasıl hallettin? Acaba bizde getirtsek gumruge takılır mı ?

evet bu siteden aldım cihazı siteye kefil olabilirim adamlar senin aklına düşücek soru işaretlerini mail yoluyla peşin peşin anlatıyo. bide ilk alışverişte kredi kartı sahibinin kimlik resmini istiyolar ben babamın kartıyla almıştım babamın kimliğini ön yüzünü resmini çekip tc kimlik numarasını silicek şekilde üzerine alışveriş içindir yazıp yolladım bi sıkıntı çıkartmadılar...
    gümrükte sorun olmuyo kesinlikle direk geçiyo gümrükten çünkü burda o cihazı kullanabilmek için zaten 100 tl vergi dairesine yatırıyosun :)
    türkiyede kullanabilmek ve kayıt için pasaport malesef gerekli...
    evet şarz aleti ingiliz tip fiş üçlü onuda küçük ceviriciler satılıyo elektrikçilerde onla çözebiliyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

quote:

Sıkıntısız şekilde nasıl geldi acaba her hangi bir görüşme yaptınız mı karşı taraf ile ? Gümrükten geçemeyip geri gönderilirse para iadesi gibi bi durum olacaksa hemen bende denemek istiyorum şansımı ? Detaylı bi açıklama yapar mısınız acaba :)

hiç bir görüşme yapmadım gümrüktede takılmadı takılsa bile sen o telefonu kullanabilmek için pasaportla birlikte vergi dairesine gidip 100 tl yatırıyosun yoksa kullanamazsın.
    bu ödenen para dışardan yurda giren cep telefonun gümrük vergisi gibi bişi oluyo...
    eger elinde türkiyeye girişi 30 günü geçmemiş bir pasaport varsa ve istiyosan hemen al derim...

• bana bu iş biraz riskli gibi geldi..güvenemem ben,görmeden,bakmadan taaaa yurtdışından telefon almak beni korkutur 1400 tl ye var ,beklemedeyim biraz daha düşsün fiyat birde garantili olanlar gelsin bii fiyat görelim sonrasında alacagım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorib

Hyırlı olsun Ayvin...güle güle eskit..ben sunu sormak isterim...Telde Türkçe dil seçeneği var mı??

eyvallah Lorib...
    telefonu almadan önce teknosada htc stand görevlisiyle konuşmuştum bana butür yurd dışından gelen cihazlarda türkçe dil desteği olmadığını söyledi ve bana kendi kullandığı htc sese xl telefonunu gösterdi oda yurt dışından bi arkadşıyla almış ve telefona bi program yükleyerek yarım yamalak türkçeleştirmişti beni korkutmuştu açıkcası.
    bu sırada benim anne ve baba hac görevi için sudi arabistandaydı ordan bizimkilere aldıracaktım ama oradada x+ yoktu oyuzden aldırmadım.
    ama kardeşim için htc one s aldırttım ve geldiklerinde gerçekten dil seceneği olmadığını gördümde biraz yıkıldım...
    bu arada daha ben x+ için sipariş vermemiştim.
    taki kendi simkartımı değiştirip microsim yapana kadar. one s'e sim kartımı taktığımda bi baktım türkçe oldu ve güncellemeleri yükedim artık tamamen türkçe oldu bu gazla hemen siparişi verdim ve aldım telefonu...
    ama bu konuyu hala tam anlamıyla anlayamadım...
    one x+ telefonu aldığımda oda aynı şekilde ingilizceydi ve TR dil seceneği yoktu sim kartımı taktığımda ayarlama yapmak için bir sihirbaz başlıyo ve orada ilk sorduğu şey "vodafone TR" ve "vodafone KKTC" TR yi seçip sihirbaza devam ettiğinde telefonun sistem dili tamamen türkçe oluyor (hiçbir yükleme yapmıyor)
    hatta kontrol amaçlı menünün en icra köşelerine kadar dolaştım ve herbir kelime tamamen türkçeydi...
    sistem dil ayarlarına girdiğinde varsayılan dil Türkçe yazıyor ama dil menüsünde türçe seceneği yok. fakat klavye seceneklerinde türkçe seceneği var.
    simkartı çıkartsan bile sistem dili türkçe olarak kalıyor ve değişmiyor..
    bu konuya hiç bir şekilde anlam veremdim gitti. forumda bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bi cvp yazarsa sevinirim.
    gerçi yazmasalarda olur çünkü telefon tamamen türkçe oluyor işte :)
    benim aklıma gelen iki şey var...
    1. vodafon oparatörünün desteği ile telefon türkçeleşiyor. ama dediğim gibi bu türkçeleştirme sırasında hiçbir yükleme olmuyor sadece 2 snde dil değişiyo...
    2. telefon kutusunun barkod kısmında bu cihazın kullanılmayı planlandığı ülkeler diye bir tablo var, bu tablo birçok elektronik eşyada var. burada TR yazıyor.
    buna istinaden HTC firması tek bir yazılımla bu tablodaki dil seceneklerini telefon içindeki android sisteme gömüyor ama satıldığı ülkeye göre bazı dil seçenekleri gözükmüyor ama sen o listedeki ülkelerden birinin simkartını taktığında sistem dili otomatik olarak açılıyor olabilir :(
    neyse düşünmeye gerek yok zaten tamamen türkçe telefon :)

• Bende ve arkadasimda 2 adet kayitli kutu icerigi tam ciziksiz One X + 64 GB vardir fiyati pazarliksiz 1300 TL dir almak isteyenler Istanbul ici gorup alabilirler. PM ile iletisime geciniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

bana bu iş biraz riskli gibi geldi..güvenemem ben,görmeden,bakmadan taaaa yurtdışından telefon almak beni korkutur 1400 tl ye var ,beklemedeyim biraz daha düşsün fiyat birde garantili olanlar gelsin bii fiyat görelim sonrasında alacagım..

tabiki senin düşüncelerine saygı duyarım...
    ben açıkcası bu telefonun türkiyeye yasal yollardan gelmesinin zaman alıcağını bildiğim için aldım ve en önemlisi fiyat korkusu....
    şuan itibariyle one x fiyatarına baklırsa türkiyede one x+ nın satış fiyatı (tamamen benim görüşüm (inşallah yanılıyorumdur)) 1800 üzeri olabilir...
    birde geçmiş sayfalarda bi arkadaş bahsetmişti bu tip dünya markalarında artık global garanti diye bişey var cihazı nerden aldığın önemli değil eger bulunduğun ülkede bu cihaz kullanılıyorsa firma sana bu ülkede garanti desteği sunuyor...
    garanti kontrolünü htc destek sayfasından yapabiliyormuşuz galiba ama ben daha fırsat bulamadım yarın bağlanıp imei numarasını söleyip sorucam ve emin olucam...
    şimdi bi karşılaştırma yaparsak
    sudi arabistandan htc one s 700tl + 100tl = 800
    ingiltereden htc one x+ 1216tl + 100tl = 1316
    rakamsal olarak bakıldığında bana çok mantılı geldiği için ve kayıt işlemi için pasaport imkanım olduğu için çok fazla düşünmedim açıkcası...
    ama ne yalan sölim ingiltereden sipariş vererek biraz riske girdim sonucta türkiye şartlarında ortalama bir insanın 1 ayda kazanabildiği para değerinde ödeme yaptım ama ürün yok :( ve tedirgin oldum o 6 gün diken üstündeydim gümrüğe takılmıcandan emindim ama ürünü elime alana kadar nerdeyse 4 saatte bir kargo takip numarasıyla sürekli sorguluyordum (telefonum nerde diye)
    5. gün sistemde ürünün istanbula geldiğini gördüm ya sanki içimin yağları ve ertesi günde evime geldi ve içten bi ohhhh dedim

• bende 1aydan fazladır x+ bekliyorum lg optimus çok kafamı çelmişti fiyat konusunda ama ingiltereden getirp 1300 tutması aklıma çok yattı bende sipariş vericem gibi duruyor şu site mi acaba ayvin2022 arkadaşın aldığı site bilen var mı

http://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus
  • Valla açıkcası Tr'ye kargo ile telefon sokulmuyor kesinlikle diye biliyorum.Gelse bile vermiyorlar kargoyu geri gönderiyorlar gümrükten.Bu yüzden çok tereddütlüyüm ben.Yoksa zaten ebaydanda farklı yerlerden de yurtdışından bir çok alışveriş yapıyorum ancak telefon girmediği için almadım.Ama şuan şansımı deniyebilirim şahsen madem böyle bir durum var :) Fiyatta çok güzel.
  • quote:

Valla açıkcası Tr'ye kargo ile telefon sokulmuyor kesinlikle diye biliyorum.Gelse bile vermiyorlar kargoyu geri gönderiyorlar gümrükten.Bu yüzden çok tereddütlüyüm ben.Yoksa zaten ebaydanda farklı yerlerden de yurtdışından bir çok alışveriş yapıyorum ancak telefon girmediği için almadım.Ama şuan şansımı deniyebilirim şahsen madem böyle bir durum var :) Fiyatta çok güzel.

100Tl yatırarak vergiyi yatırmış oluyoruz. Ayrıca pasaport kaydı da yaptırılıyor. Yani kaçak mal durumu yok. Bu sebeple gümrüklerin davranışı değişmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

quote:

Valla açıkcası Tr'ye kargo ile telefon sokulmuyor kesinlikle diye biliyorum.Gelse bile vermiyorlar kargoyu geri gönderiyorlar gümrükten.Bu yüzden çok tereddütlüyüm ben.Yoksa zaten ebaydanda farklı yerlerden de yurtdışından bir çok alışveriş yapıyorum ancak telefon girmediği için almadım.Ama şuan şansımı deniyebilirim şahsen madem böyle bir durum var :) Fiyatta çok güzel.

100Tl yatırarak vergiyi yatırmış oluyoruz. Ayrıca pasaport kaydı da yaptırılıyor. Yani kaçak mal durumu yok. Bu sebeple gümrüklerin davranışı değişmiş olabilir.

Bana da zaten bir tek bu yönden mantıklı geliyor açıkcası. Bu şekilde yapabiliyorsak ben almayı planlıyorum hemen.Pasaportun son günlerine doğru hemen elime geçmiş olur :) Yukarda da denildiği gibi nereye kadar teknoloji takip edilecek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umdo

bende 1aydan fazladır x+ bekliyorum lg optimus çok kafamı çelmişti fiyat konusunda ama ingiltereden getirp 1300 tutması aklıma çok yattı bende sipariş vericem gibi duruyor şu site mi acaba ayvin2022 arkadaşın aldığı site bilen var mı

http://www.clove.co.uk/htc-one-x-plus

evet bu siteden aldım adamların ilgisi gayet memnun edici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur1907

arkadaşlar bir liste oluşturup avrupadan alabilecek birine versek toplu alımda fiyat düşebilir yapabilecek kimse yok mu? çünkü bende almak istiyorum ve türkiye de yine 2000 civarı çıkar bu telefon avrupadan gelse çok ii olur lütfen yardım hepimizin istediği bu telefonu ucuza alalım...

http://forum.donanimhaber.com/m_67435371/mpage_7/f_/key_//tm.htm#68479570 bu konuda böyle yapıyolar biz de bulamazmıyız..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.