Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

Orijinalden alıntı: Everything4Life

HTC firması ile canlı destek aldım.Htc One X+ Türkiye'ye ne zaman gelicek dedim.HTC ONE X+ modelimizi 1 ay icinde Turkcel bayilerinden ulaşabilirsiniz dediler.

desene ay sonuna dogru fln

22 Ekim dediler aralıkta alcaz telefonu
  • iyi güzel bir cihaz yapıyorsunuz da şu sistem belleği neden 1 gb anlamıyorum one x+ alacağım ama sorun bu olacak note 2 alıym dıyorum oda kocaman telefon :D
  • quote:

quote:

quote:

HTC firması ile canlı destek aldım.Htc One X+ Türkiye'ye ne zaman gelicek dedim.HTC ONE X+ modelimizi 1 ay icinde Turkcel bayilerinden ulaşabilirsiniz dediler.

desene ay sonuna dogru fln

22 Ekim dediler aralıkta alcaz telefonu

bu iyi haber yani kasım sonuna doğru alabileceğiz
    ben turkcellden almayı düşünüyorum. inşallah fazla uzun sürmez

• fiyat olarak 2000 tl diyorum ben.
  • valla vatanda one x fiyat 1.850 lira ben one x+ nın vatana aralıktan önce geleceğini sanmıyorum ama tr içine gelicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooF -- 6 Kasım 2012; 16:50:12 >
  • Valla arkadaslar 22 Ekimde cıkacak dediler daha yeni yeni dusuyor piyasaya Asusun gec gelecegini dusunenler sunu diyeyim ebayda HTC one X plus yok Asus var.Asus erken cıkacak gibi..
  • Bende bu cihazı almak istiyorum ama 1gb RAM ve 40nm işlemcisi beni korkutuyor.Yeni amiral gemilerinin çıkmasına ne kaldı? Galaxy S4'ün haberleri gelmeye başladı bile. En az 2gb RAM ve 28nm işlemcili cihazlardan bahsediyorum. Birde Asus Padfone 2 var tabi,devrim niteliğinde bir cihaz bence. Bu kadar bekledikten sonra biraz daha bekleyip Padfone 2 mi alsak,yeni amiral gemilerini mi beklesek yoksa teknolojinin sonu yok en iyisini alsak da 1 ay sonra daha iyisi çıkıyor deyip HTC One X+ mi alsak bilemedim...
  • fazla naz aşık usandırır bu htc de gelemedi gitti heee
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem99

Bende bu cihazı almak istiyorum ama 1gb RAM ve 40nm işlemcisi beni korkutuyor.Yeni amiral gemilerinin çıkmasına ne kaldı? Galaxy S4'ün haberleri gelmeye başladı bile. En az 2gb RAM ve 28nm işlemcili cihazlardan bahsediyorum. Birde Asus Padfone 2 var tabi,devrim niteliğinde bir cihaz bence. Bu kadar bekledikten sonra biraz daha bekleyip Padfone 2 mi alsak,yeni amiral gemilerini mi beklesek yoksa teknolojinin sonu yok en iyisini alsak da 1 ay sonra daha iyisi çıkıyor deyip HTC One X+ mi alsak bilemedim...

Valla hocam aynı benim durumdasın ben karar verdim artık bir dicem teknoloji manyaklıgına o yuzden Asus Padfone 2 almaya karar verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Bende bu cihazı almak istiyorum ama 1gb RAM ve 40nm işlemcisi beni korkutuyor.Yeni amiral gemilerinin çıkmasına ne kaldı? Galaxy S4'ün haberleri gelmeye başladı bile. En az 2gb RAM ve 28nm işlemcili cihazlardan bahsediyorum. Birde Asus Padfone 2 var tabi,devrim niteliğinde bir cihaz bence. Bu kadar bekledikten sonra biraz daha bekleyip Padfone 2 mi alsak,yeni amiral gemilerini mi beklesek yoksa teknolojinin sonu yok en iyisini alsak da 1 ay sonra daha iyisi çıkıyor deyip HTC One X+ mi alsak bilemedim...

Valla hocam aynı benim durumdasın ben karar verdim artık bir dicem teknoloji manyaklıgına o yuzden Asus Padfone 2 almaya karar verdim :)

Benimde aklım Asus Padfone 2 diyor ama kalbim HTC One X+ dan yana :) HTC'nin malzeme kalitesi ve arayüzü beni kendine çekiyor ama devir tablet devri Asus Padfone 2 gibi de bir cihaz olunca kafalar iyici karıştı.Asus Padfone 2 2013'ün ilk haftalarında İngiltere satışa sunulacak.2 ay uzun bir zaman Türkiye 'ye gelmesi 3 ay sürer.Bir de Asus'a karşı ön yargılarım var,sonuçta akıllı telefonlarıyla öne çıkan bir firma değil mutlaka eksikleri sorunları çıkacaktır.Yani kararsızım :) Asus Padfone 2'yi bekleyebilirsem HTC One X+ ile mukayese edip kararımı vereceğim ama sabrıma yenik düşebilirim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Benimde aklım Asus Padfone 2 diyor ama kalbim HTC One X+ dan yana :) HTC'nin malzeme kalitesi ve arayüzü beni kendine çekiyor ama devir tablet devri Asus Padfone 2 gibi de bir cihaz olunca kafalar iyici karıştı.Asus Padfone 2 2013'ün ilk haftalarında İngiltere satışa sunulacak.2 ay uzun bir zaman Türkiye 'ye gelmesi 3 ay sürer.Bir de Asus'a karşı ön yargılarım var,sonuçta akıllı telefonlarıyla öne çıkan bir firma değil mutlaka eksikleri sorunları çıkacaktır.Yani kararsızım :) Asus Padfone 2'yi bekleyebilirsem HTC One X+ ile mukayese edip kararımı vereceğim ama sabrıma yenik düşebilirim :)

Hocam inanın aynı sekildeyiz ben HTC hayranıyım ve dedigin gibi sense arayuzu ve malzeme kalitesi gercekten cok iyi..Benim yurtdısından telefon getirttigim bi abi var toplu alım yapmayı dusunuyorum yani sayı arttırmayı dusunuyorum onunla gorustum haftaya bana net bir sekilde donus yapacak o yuzden turkiyeye gelmesini beklemeden ben almayı dusunuyorum..Asus hakkında sunu diyebilirm suanda G73SW model laptopunu kullanıyorum muhtesem otesi gercekten kaliteli herseyiyle asus kalitesi biraz once acmıs oldugum bir konuda asus padfone2 nin kutusundan acılısını gordum malzeme kalitesi gercekten iyi ama telefondada ilk defa uretmiyorlar bundan once windows tabanlı telefonları vardı valla o riske deger diyorum hem pad hem telefon o yuzden ben kalbimin sesini dinlemedim HTC one X plus alacaktım 2013 ten sonra adım gibi eminim Samsung S4 olsun yada Sony olsun 2gb ramlı telefonları cıkaracaklar en azından onlar cıkarmadan 2 gb ramli ustun işlemcili Asus beynimin dedigine itiyor :)

• şu one x+ nın 10-15 gün içnde tr piyasasına sürülmesi lazım yoksa boku çıkacak
  • quote:

şu one x+ nın 10-15 gün içnde tr piyasasına sürülmesi lazım yoksa boku çıkacak

bence çıktı bi sıvanması kaldı. Biraz daha gecikirse o da olacak. Hintliler bile inceleme videoları yayınlıyor.
  • Beklenen video...

HTC One X+ vs. HTC One X

http://www.youtube.com/watch?v=AmflSY9JBG8
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakane

quote:

bence çıktı bi sıvanması kaldı. Biraz daha gecikirse o da olacak. Hintliler bile inceleme videoları yayınlıyor.

Moruk yeni video varmı link at bu arada yarin o dediğin yere gidecem bakalım geldimi gelecekmi yada ne zmn gelicek ve fiyat ne olacak soracam sizi bilgilendirrim
  • quote:

quote:

quote:

Moruk yeni video varmı link at bu arada yarin o dediğin yere gidecem bakalım geldimi gelecekmi yada ne zmn gelicek ve fiyat ne olacak soracam sizi bilgilendirrim

tamamdır hocam haber verırsın. yukarıda paylaştıgım videoyu bi izle bence.

• quote:

Beklenen video...

HTC One X+ vs. HTC One X

Bu videodan sonra kesinlikle one x+ diyorum ama her 2 arka kamerayıda test etmemiş :/ ileri günlerde onuda görebiliriz inşallah
  • quote:

Beklenen video...

HTC One X+ vs. HTC One X

Ekran ayarları tamamiyle aynı mı bilmiyorum ama One X in ekranı X+ dan daha parlak duruyor..) İncelemeye yapan kişi Otamatik Ekran Parlaklığında olduğunu söylüyor..

Beyaz dengesi farkı ilk açılışta ki HTC ekranında net olarak anlaşılabiliyor..
    2.21 e dikkat ederseniz sizlerde farkedeceksiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Beklenen video...

HTC One X+ vs. HTC One X

Ekran ayarları tamamiyle aynı mı bilmiyorum ama One X in ekranı X+ dan daha parlak duruyor..) İncelemeye yapan kişi Otamatik Ekran Parlaklığında olduğunu söylüyor..

farkedilmeyecek gibi değil ki hocam.TAm bir inceleme görmedençok birşey demek istemiyorum.Bu daha çok Htc one X- olmuş gibi.

- lere bakalım..

kamera -
    ekran -
    renk seçimi yok ( en azından avrupada) -
    batarya ?(muhtemelen o da - bu kafayla).

Yemişim ön kamerayı 12 mp olsa ne olacak ki kaç defa kullanacam. Ahh Htc ne hayallarim vardı ...utandır benii....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Beklenen video...

HTC One X+ vs. HTC One X

farkedilmeyecek gibi değil ki hocam.TAm bir inceleme görmedençok birşey demek istemiyorum.Bu daha çok Htc one X- olmuş gibi.

- lere bakalım..

kamera -
    ekran -
    renk seçimi yok ( en azından avrupada) -
    batarya ?(muhtemelen o da - bu kafayla).

Yemişim ön kamerayı 12 mp olsa ne olacak ki kaç defa kullanacam. Ahh Htc ne hayallarim vardı ...utandır benii....

katılıyorum sana atakane ama şu tr e gelsin bi elimizde inceliyeylim birde öyle karar verelim :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.