oncelıkle herkese ıyı aksamlar arkadaslar turkcell ın verdıgı htc hero 100 p4350 bi cıhazım var gecen gunlerde wm6 guncellemesı yapıldıgını duydum ve ındırdım cıhaza yukledım hersey mukemml calsıtı fakar wi-fi acmaya calsıtıgımda gecersız ıslem dıyıp kapttı ama sureklı aynı hata ıle ekrana geldı bende tekrar kapatıp acmak zorunda kaldım ama tekrar actıgımda cihazı sadece telefon menusu gelıp donuyor ..sormak ıstedıgım bu problem bır cok forumda duydum aynı sorunu yasayan bırcok ınsan var ..ılgınc olan ben bu cıhaza hard resette atamadım bılgısı olan bu cıhazı nası kurtarcagımı bılen arkadaslar var ıse bana ve bundan sonra aynı sorunla karsılasacak arkadaslara destek olmus olur herkese ıyı aksamlar
saygılar;:) MAHMUT1982
bilgisi olan varmı arkadaslar
ok problemı cozdum arkadaslar sorun yasayan olursa bu topıc te cvp verebılrıım aynı problemı yasayanlar ıcın
türkcedee bende sorun yaşadım ama böle ibşi cıkmadıı
dostum wireless calıstırmayı denermısın bı sorun varmı ?
ok o sorunda cozuldu tekrar hard reset attım cıhaz suanda sorunsuz wifi calısıyor hemde cok hızlı
Türkçe WM6 nız ile live messenger la bağlanıp, kişilere ileti yazabiliyormusunuz? Benimki bağlanmasına bağlanıyor, online kişileri de görüyor ama onlara mesaj yazamıyor. Yazmaya kalktığımda "kişiyle konuşma başlatılamadı" diyor. Siz de bir denermisiniz eğer WM6 Türkçeniz varsa...
dostum dendım herhangı bı sorun yok msj lasablıyorm sorunsuz bence hard reset atıp tekrar kur messanger ı
Merhabalar, bende p4350 nin farklı bi versiyonu olan i-mate k-jam var. orjinalde wm05 yüklü türkçeleştirmeyi sorunsu bi şekilde yaptım. Fakat wm06 merak ediyorum. benim cihaza yüklenirmi? yüklenirse eğer türkçesi varmıdır?
İlginize şimdiden teşekkür ederim...
benim HTC P4350 mi WM6 yükledim türkçeleştirdim fakat (elmasdağ) gibi benimde live messengerimda bağlantı sorunu var ... elmasdağ sorunu çözdüysen banada yardımcı olurmusun..... live messengere bağlanıyor online gözüküyosun fakat kimseye bişe gönderemiyorum
wm6 ya turkcell sitesindeki guncellemedenmi güncellediniz turkcelldeki wm6 turkce mi değilse nereden turkce wm6 yuklenir teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ysfakdeniz
benim HTC P4350 mi WM6 yükledim türkçeleştirdim fakat (elmasdağ) gibi benimde live messengerimda bağlantı sorunu var ... elmasdağ sorunu çözdüysen banada yardımcı olurmusun..... live messengere bağlanıyor online gözüküyosun fakat kimseye bişe gönderemiyorum
Aynı sorun bende de var (HTC Touch), çözebilen arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen..
Arkadaslar HTC nin sitesine uye oldum ancak registered product kisminda gorunmesine ragmen wm6 upgrade i cekemedim. English veya Turkce nerden bulabilirim dosyayi ?
tesekkurler
bir katre link lutfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme