Şimdi Ara

htc pro2 mi htc hero mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafam cok karisti amerikadayim ve ikisinden birini alacagim sizce android mi windows mu?
    hangi isletim sistemi ve hangi telefon?
    avantajlari ve dez avantajlarini yazarsaniz sevinirim..
    tesekkurler..

• Eğer fazla kurcalamam kullanımı kolay olsun ekranı iyi algılasın, iphone gibi kullanımı dertsiz ve rahat olsun aynı zamanda donanımı iyi olsun diyorsanız rahatlıkla HEROyu tercih edebilirsiniz, çok güzel bir cihaz. Eğer meraklıysanız bol program yükle kaldır gps navigasyon oyun sensör uygulamaları vs. inanılmaz derecede imkanlar istiyorsanız WM tercih edebilirsiniz. Pro2 imkanınız varsa en güzel seçeneklerden birisidir. WMi herkes kullanamaz bazı insanlar sıkılır ama HTC bunu artık değiştiriyor.
  • Arayüz olarak ikisi de birbirine yakın. Normalde WM'yi tercih etme derdim ama HTC bunu ortadan kaldırmış durumda... İkisi de kullanması kolay cihazlar. Ancak ben Hero'nun birçok video incelemesini Londra'daki konferansını falan izledim Android ve Sense arayüzünü mükemmel bir şekilde bir araya getirmişler. Hero ile herşey elinin altında... İncelemeleri izle derim. Ayrıca Hero 5mp ve Multitouch var. Ancak klavye ve daha büyük ekran istersen Pro 2 tercih etmelisin...
  • eski htc hd kullanıcısı ve yeni bir htc hero kullanıcısı olarak hero üstüne yok derım. android üstüne yok derim. şuan tek sorun gps. onuda google maps ten halledıyrum. 1-2 ay içinde igo8 de gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

eski htc hd kullanıcısı ve yeni bir htc hero kullanıcısı olarak hero üstüne yok derım. android üstüne yok derim. şuan tek sorun gps. onuda google maps ten halledıyrum. 1-2 ay içinde igo8 de gelıyor

bende hero sipariş ettim geliyor. bu sözlerin benim htc ye olan güvenimi arttırdı. ayrıca gps için copilot programı var ona bak derim.
  • Kesinlikle Hero.....
  • Arkadaşım nasıl sipariş ettiniz heroyu ? Ben de Hero taraftarıyım yazılım falan dediğin bir iki aya çıkar diye düşünüyorum açıkcası WM den nefret ediyorum onun için ben de Hero almak için araştırma yaptım ama yurt dışına giden bir yakınım çıksın da alsın diye bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG g7 mi Xiaomi mi mix 2s mi
    6 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @dr.eagle arkadaşım bence WM bu kadar gözünü korkutmasın. Normal bir smartphone olsa kaçın derdim ama Touch FLO 3D ile (hele birde yeni versiyon olan 2.6) WM çok kullanılabilir hale gelmiş HTC'de... Hero hala biraz yavaş kalıyor multitouch olmasına rağmen. 3GS ile incelemesini izledim aradaki fark beni biraz soğuttu. Ama yine de Hero gerçekten çok iddialı bir alet. Çok mesaj yazmayan biri isen tercih edebilirsin. Ama ben yine de Pro 2'ye biraz bak derim
  • HTC hero ile yaklaşık günde 20-25 mail cevaplıyorum ve maillerde oldukça uzun açıklamalı maillerdir. kesinlikle çok seri ve hata yapmadan yazabiliyorsunuz. 3gs ile karşılaştırılan incelemelerde hero nun ara yüzünden hiç bahsetmezler. çünkü iphone gibi tek sayfa değildir. şuan 7 sayfada full dolu ve hızıda mükemmmel diyebilirim. HTC magic kullananlar varsa nerdeyse 2 kat daha hızlı.
    quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

@dr.eagle arkadaşım bence WM bu kadar gözünü korkutmasın. Normal bir smartphone olsa kaçın derdim ama Touch FLO 3D ile (hele birde yeni versiyon olan 2.6) WM çok kullanılabilir hale gelmiş HTC'de... Hero hala biraz yavaş kalıyor multitouch olmasına rağmen. 3GS ile incelemesini izledim aradaki fark beni biraz soğuttu. Ama yine de Hero gerçekten çok iddialı bir alet. Çok mesaj yazmayan biri isen tercih edebilirsin. Ama ben yine de Pro 2'ye biraz bak derim

• eyvallah güzelmiiş.. saolsın..
    quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

eski htc hd kullanıcısı ve yeni bir htc hero kullanıcısı olarak hero üstüne yok derım. android üstüne yok derim. şuan tek sorun gps. onuda google maps ten halledıyrum. 1-2 ay içinde igo8 de gelıyor

bende hero sipariş ettim geliyor. bu sözlerin benim htc ye olan güvenimi arttırdı. ayrıca gps için copilot programı var ona bak derim.
  • isteyen var ise bende bir tane sıfır, kutusu açılmamış, kayıtlı htc hero mevcut. kolay gelsin
  • fiyat ne kdar dostum?
  • 1.500 lira. kutusu hiç açılmamış, kayıtlı.
    quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

fiyat ne kdar dostum?
  • önce nasıl bir tlf istediğine karar ver
    klavyelimi klavyesizmi
    klavyesiz istiyosan kesinlikle htc hd derim..
    klavyeli dersen zaten dğru cevabı bulmuşsun kesinlikle HTC TOUCH PRO 2
  • Selamlar,

Bende Hero ve Pro2 arasında kalanlardanım.

İki kısa sorum olacak... Birincisi Hero ile görüntülü görüşme şansımız var mı, bunu destekleyen çift kamera olmadığını okumuştum yabancı bir kaynakta ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

İkincisi de haftasonu kız arkadaşım hong kong'a gidiyor, o yola çıkmadan Hero,Diamond 2 ve Pro 2 nin oradaki fiyatlarını inceleyecek bir site arıyorum. Fiyatları bilen veya site önerebilecek var mı ?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutr

Selamlar,

Bende Hero ve Pro2 arasında kalanlardanım.

İki kısa sorum olacak... Birincisi Hero ile görüntülü görüşme şansımız var mı, bunu destekleyen çift kamera olmadığını okumuştum yabancı bir kaynakta ama ben yanlış hatırlıyor olabilirim.

İkincisi de haftasonu kız arkadaşım hong kong'a gidiyor, o yola çıkmadan Hero,Diamond 2 ve Pro 2 nin oradaki fiyatlarını inceleyecek bir site arıyorum. Fiyatları bilen veya site önerebilecek var mı ?

Şimdiden teşekkürler

Hero'da önde kamera yok malesef..
  • arkadasim kesinlikle hero derim ben wm kullandim ama android wm ye sifirda birakir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

Eğer fazla kurcalamam kullanımı kolay olsun ekranı iyi algılasın, iphone gibi kullanımı dertsiz ve rahat olsun aynı zamanda donanımı iyi olsun diyorsanız rahatlıkla HEROyu tercih edebilirsiniz, çok güzel bir cihaz. Eğer meraklıysanız bol program yükle kaldır gps navigasyon oyun sensör uygulamaları vs. inanılmaz derecede imkanlar istiyorsanız WM tercih edebilirsiniz. Pro2 imkanınız varsa en güzel seçeneklerden birisidir. WMi herkes kullanamaz bazı insanlar sıkılır ama HTC bunu artık değiştiriyor.

Yapmayın etmeyin... İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Uygulama & Oyun vs. için WM hiç birşeydir. Tamam HTC çok güzel uğraşıyor, Touch Flo 3D süper oluyor ama WM için oyun yoktur. Program? Belli başlı programlar vardır. Android Market şu an AppStore'a en yakın sayıda uygulama içeren platformdur (ki ileride tahtı eline geçirecek). Eğer uygulama, oyun vs. diyorsan kesinlikle HERO.

not: Altarnetif olarak iPhone düşünür müsün? Ben nefret ederdim Seoplast gibi (gerçi onunda katkısı üzerimde ) fakat şu an oyun & uygulamada iPhone'un yanına yaklaşacak birşey yok. Ha en yakını? Android...

• Görüntülü konuşmadan feragat ettim ama HEROdaki GPS programlarının fonksiyonelliği beni çok ilgilendiriyor. Bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim? Tüm Türkiye'nin haritası mevcut mu (igo 08 ile karşılaştırırsanız süper olur) ya da yurtdışı haritalar da yüklenebiliyor mu? Bu uygulamalar ücretsiz mi yoksa igo gibi crackli versiyon mu kullanmak durumundayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Görüntülü konuşmadan feragat ettim ama HEROdaki GPS programlarının fonksiyonelliği beni çok ilgilendiriyor. Bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim? Tüm Türkiye'nin haritası mevcut mu (igo 08 ile karşılaştırırsanız süper olur) ya da yurtdışı haritalar da yüklenebiliyor mu? Bu uygulamalar ücretsiz mi yoksa igo gibi crackli versiyon mu kullanmak durumundayız?

Hero'da fonksiyonel navigasyon programı var (andnav2 ve nav4all) ama esas sorun haritalar. Türkiye haritaları çok detaysız. Şu aşamada igo 08 performansı yakalamana imkan yok. bence igo'nun android'e gelmesi için minimum 6 ay var. yeterli talep olsa bile android java ile çalıştığı için programın adaptasyonu oldukça vakit alır..bence hero henüz navigasyon için alınmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.