Şimdi Ara

HTC REHBER KOPYALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar htc 4350 modelını aldım fakat eskı telefonum nokıa ıdı ve ordakı rehber suan hem bılgısayarımda hemde ıkıncı telefon olarak kulandıgım dıger nokıa telefonda var. burdakı rehberı bu htc ye nasıl kopyalaybılırım bılıyo musun?
    sım kart yukle sonra oraya al demeyın lutfen cunku bır kısının ıcınde 3 telefon numarası olabılıyor ve onları tek tek telefona atıyo o sekılde ayrı ayrı sekılde gorunuyor. lütfen bır yardmcı olun ben bulamadım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxcrow -- 4 Mayıs 2009; 22:44:59 >

• kimsemi yardım etmıcek yaw :(
  • Nokia'larda PC Suite programı vardır. PC Suite sayesinde Nokia daki rehberini Outlook ile senkronize edebilirsin. Daha sonra da Outlook'taki kişileri ActiveSync ile (HTC'nin CD'lerinde vardır ya da Microsoft'un sitesinden indirebilirsin) HTC'ye aktarabilirsin.
  • saol dostum hemen denıcem ıkı programı kulalnıyorum fakat pc suıte ıle outlook nasıl senkronlayabılırım acaba?
  • En son kullandığım E50 den bu yana (1 yılı geçti) PC Suite kullanmadım ancak PC Suite senkronizasyonda çok uyumludur. Telefonuna data kablosunu taktığında sana sorar genellikle harici hafıza mı yoksa PC Suite aracılığı ile mi bağlanacağını. Oradan PC Suite i seçtikten sonra PC'den PC Suite i açarsan zaten senkronizasyon diye bir seçenek en çok göze çarpan noktada vardır. Oradan senkronize edebilirsin.

Senkronizasyon seçenekleri de olması lazım ancak nasıl ayarlanacağını hatırlamıyorum. Ayarları kurcalarsan mutlaka gözüne çarpacaktır ki Outlook ile senkronizasyonu seçmen gerekiyor.

Senkronizasyonu tamamladığını söyledikten sonra sana bir de rapor sunar şu kadar rehber kişisi, şu kadar mesaj, şu kadar ajanda girdisi vs. senkronize edildi diye. Outlook tan girip kişilere bakarsın ve orada da görürsün zaten.

Active Sync ise Windows Mobile cihazları senkronize eder. Kurduktan sonra cihazı kablo ile bağladığında otomatik olarak çalışır ve senkronizasyonu yapar.

• hocam supersın valla ck saol ya yaptım oldu saol valla :)
  • Selamlar Arkadaşlar kusura bakmayın pek ilgili değilim forumlarla ama kıme sorsam "donanım haber" dedi tek kurtarıcımsınız
    bi cok yere baktım ama yok yani bulamadım rica ediyorum sizden biliyorsanız söyleyin :)

Sensation XE cihaz aldım dün eski telefonumda bulunan isim rehber listesini atıyım dedim attımda ama sim kart deıl TLF hafızasındaki isimleri atmış eski telefonumuda nerdeyse 10 aydır kullanmıyorum diğer faturalı hattımı ki bu isimlerin cogunu unuttum bile ama şimdi yeni cihazımda saçma sapan 100 lerce isim ve numara var ve ben bunları SİLEMİYORUM :(
    Yeni cihazımdaki tlf rehberini komple nasıl silebilirim lütfen acil yardım edin bana yoksa kafayı yiycem
    rica ediyorum :(
  • Bu telefon rehberi yedekleme işi çok karışık geliyor bana yaa.
  • Bende de HTC Sensetion XE var.rehberi nasıl kopyalayıp PC ortamında saklayabilirim? (Herhangi bir sorunda tekrar yüklemek için.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.