Bildirim
Htc s-off yapan yer?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam ben bi ara baktım bulamadım pek çevrem de yoktu 25$ verdim en sonunda kendim düşürdüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuroxy
Hocam ben bi ara baktım bulamadım pek çevrem de yoktu 25$ verdim en sonunda kendim düşürdüm.
Hocam İstanbul'da iseniz belli bi ücret karşılığında bana Android 6 yükleyebilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba bana s-off yapip Android 6 kurmamda yardımcı olur musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ONe A9 konusunda detaylı yazmıştım arkadaşlara hocam bulabilirsiniz geçmiş sayfalarda -
İnternette biraz araştırırsanız ücretsiz yapabileceğinizi düşünüyorum :)
http://shiftdelete.net/htclerin-bootloader-kilidini-kaldiriyoruz-46361
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25$ karşılığı hariç arkadaşın kendisinin yapabileceği bir s-off meyhodu yok ne yazık ki, yanlış bilgilendirmeyelim hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 24 Eylül 2017; 0:38:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuroxy
25$ karşılığı hariç arkadaşın kendisinin yapabileceği bir s-off meyhodu yok ne yazık ki, yanlış bilgilendirmeyelim hocam.
Hocam bilgilendirmek gibi olmasında, bence araştırsa biraz bulabilir onlarada s-off nasıl yapılır bilgisi htc den gelmedi ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yok yani Sunshine uygulamasına 25 dolar vermekten başka çaresi xtc 2 clip ile yapanlar var o cihaz daha pahalı. -
S Off card yada xtc Clipten başka s off yöntemi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 4 Ekim 2017; 10:45:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X