Şimdi Ara

HTC S730 (HTC Wings) WM6 Smartphone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MaSSive

Yok arkadasim Turkiyeye gelmedi cihaz,yurt disindan aldim.Ama umarim Turkiye ye gelir ve sizde benim performans olarak smartphone sinifinda cok basarili buldugum bu cihazi kullanirsiniz.

ya benim sxg75 vardı. servise vermiştim. 30 iş günü dolduğu için hakem heyetine şikayette bulundum sonucu bekliyorum. paramı alınca üzerine biraz ekleyip pda almayı düşünüyorum. bu modelde çok hoşuma gitti. tek dileğim türkiye ye gelir

yurt dışından nası temin edebilirim bu cihazı bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 1 Ocak 2008; 1:04:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selmankalkan

Ben de bu makinadan edindim. daha doğrusu e65'in üzerine 150 ytl daha vererek aldım sıfır. ama çin malı yazıyo. sizin ki de mi çin malı yoksa bana çakma mı verdiler..

Bendeki Made in tayvan uretimi.Sizdeki cinde uretilmis bir seri olabilir bilemiyorum.Cinde uretilmis olmasi,sizdeki cihazin cakma oldugu anlamina gelmez.

Sonucta Nokia Finlandiya mali ancak ,urettigi her model finlandiyadaki imlattan cikmiyor.
  • HTC S730 hakkinda ilk izlenimlerim ve fotograflarina BURADAN ulasabilirsiniz.
  • bu alet yokmu türkiyede ?
  • Arkadaslar bende su anda bu telefondan bir tane var, yer Konya.

Ilgilenenler johnwhos@hotmail.com dan gorusebiliriz.

300 euro istiyorum. Bence kacirmayin. Saygilar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.