Şimdi Ara

HTC S730 (HTC Wings) WM6 Smartphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar, sonbaharın ılık günlerini yaşadığımız bu dönemde akıllı telefon piyasasındaki hareketlilik artmış vaziyette.

bilmeyenler için hatırlatayım HTC firması, önümüzdeki hafta 2007-08 sonbahar/kış kreasyonu yeni cihazlarının tanıtımını yapacak.

bunlardan en çok merak edilen iki model var. bu modellerden biri HTC wings kod adıyla bilinen HTC S730 windows mobile 6.0 standart smartphone. adında ima edilidiği üzere bu cihaz, ona sahip olanları "uçuracak" gibi görünüyor.

cihazın gerçek görüntüleri yayınlanmasına rağmen şu ana kadar teknik özellikler resmen açıklanmış değil. dahili GPS desteği cihazın en önemli özelliklerinden biri. bu özelliği ile yeryüzünde dahili GPS barındıran ilk ve tek WM standart smartphone oluyor.

cihazın şekli ve hatları çok estetik görünüyor. temelde HTC S710'la aynı yapıda. önde tuş takımı ve altta kayan klavye bulunuyor. S710 ile kıyaslandığında kontol tuşlarının dizilişi, köşe bombeleri, klavye tuşları, cihazın rengi değiştirilmiş ve gerçekten çok güzel olmuş.

resmi olmayan teknik özellikler.
    -------------------------------------
    - 400 Mhz Quallcomm 7200 İşlemci
    - GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
    - 3G Görüntülü Arama
    - 2,4 inç QVGA 320 x 240 65 K Ekran
    - 2.0 MP Kamera (Makro Modu Destekli)
    - Önde VGA Kamera
    - 256 MB Rom
    - 64 MB Ram
    - Bluetooth 2.0
    - USB 2.0
    - Wi-fi 802.11 b/g
    - Dahili GPS Özelliği NMEA 0183 !!!!
    - Yanda Kaydrıma Tekerleği (fotolarda pek belli olmuyor !?)

gördüğünüz gibi cihaz iştah kabartacak cinsten. ekranı gayet rahat okuma sağlacak büyüklükte.
    dahil GPS ile pusulayı şaşırmadan yol bulmak mümkün.
    yazılım desteği ile GPS etiketli resimler çekmek ve paylaşım sitelerine atmak işten bile değil.
    windows mobilin tüm imkanları emrinizde. cihazın tüm bağlantıları hızlı.
    "ben işin maliyetinde değilim, video konferansımı yaparım arkadaş" diyenler için 3G HSDPA var. daha ne olsun yaww.

gelelim bu tarafa..

tüm ısrarlı ve ağlamaklı tavırlarımıza rağmen HTC S710'u yurda getirmeyen "İthalatçı Firma"dan rica ediyorum. lütfen bu cihazı da getirmeyin.
    çünkü bize konuşacak mevzu lazım. bu canım cihazlara bir şekilde sahip olmuş arkadaşlarımıza gıpta ile bakıp, iç geçirmemiz lazım.
    lütfen getirmeyin ki; yüzlerce liraya satılan takoz cihazlara mahkum olalım biz.
    sizde asla satılmayacağı belli cihazlardan binlerce adet getirin ki; şişmiş stoklar yüzünden böyle cihazları getirmeye fırsat kalmasın ve bu çark böyle dönüp gitsin. peehhhh;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 29 Eylül 2007; 23:10:59 >

• Dimensions: 50 x 100 x 19 millimetres
    Mass: 120 grams (battery included

bu da boyut ve ağırlığı..HTC yine yapmış yapacağını Türkiyede bize de anca bakmak düşer herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

Dimensions: 50 x 100 x 19 millimetres
    Mass: 120 grams (battery included

bu da boyut ve ağırlığı..HTC yine yapmış yapacağını Türkiyede bize de anca bakmak düşer herhalde
    harika bir cihaz.
    Türkiye'ye getirmeyen zihniyete
  • quote:

Orijinalden alıntı: okumusfatih

harika bir cihaz.
    Türkiye'ye getirmeyen zihniyete

Alıntıları Göster
    Alet için ne desem ki Muhteşem!

Tasarım,özellikler ve boyut Mükemmel

Kaça satılıyor acaba ?

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1241/htcs730/

http://www.htc.com/product/03-product_s730.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Ekim 2007; 12:27:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Alet için ne desem ki Muhteşem!

Tasarım,özellikler ve boyut Mükemmel

Kaça satılıyor acaba ?

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1241/htcs730/

http://www.htc.com/product/03-product_s730.htm

Alıntıları Göster
    Süper ötesi bir tel söyleyecek tek kelime bulamıyorum... Ah bide Türkiye piyassına çıksa..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Süper ötesi bir tel söyleyecek tek kelime bulamıyorum... Ah bide Türkiye piyassına çıksa..

Alıntıları Göster
    biz de p990i gibi dandik bi telefonu elimize aldık mı seviniyoruz..bu hale getirenler utansın..
  • resmen içimin yağları eridi,alet gerçekten çok hoş duruyor,tabi bunda sanırsam firmanın pda geçmişi de önemli bir etken.
  • BenQ-Siemens P51 ne oluyor ??

quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj
    ... bu özelliği ile yeryüzünde dahili GPS barındıran ilk ve tek WM standart smartphone oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

BenQ-Siemens P51 ne oluyor ??

quote:

... bu özelliği ile yeryüzünde dahili GPS barındıran ilk ve tek WM standart smartphone oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Arkadaş wm smartphone lar için konuşmuş, p51 pocket pc standardında bu ise bir smartphone aralarında fark var.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

quote:

Arkadaş wm smartphone lar için konuşmuş, p51 pocket pc standardında bu ise bir smartphone aralarında fark var.

Alıntıları Göster
    peki sağol, çok aydınlanmış gördüm kendimi canım

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert

peki sağol, çok aydınlanmış gördüm kendimi canım

Alıntıları Göster
    S710 ile farkları işlemci ve Edge kamerası sanırım?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

en önemli fark Gps olması ayrıca 3G uyumlu...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

quote:

S710 ile S730 farkları dersek şunlar ozaman

+GPS
    +İşlemcisi daha kuvvetli
    +3G uyumlu kamerası vs.

Birde buna Fiyatlar eklense tam güzel olur.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

quote:

S710 ile S730 farkları dersek şunlar ozaman

+GPS
    +İşlemcisi daha kuvvetli
    +3G uyumlu kamerası vs.

Birde buna Fiyatlar eklense tam güzel olur.

Alıntıları Göster
    şu aleti nasıl getirtebilirim arkadaşlar gümrükde atıyorum alet 500 Dolarsa Türkiyeye elime ulaşana kadar ne kadar çıkar cebimden kabaca?

• quote:

şu aleti nasıl getirtebilirim arkadaşlar gümrükde atıyorum alet 500 Dolarsa Türkiyeye elime ulaşana kadar ne kadar çıkar cebimden kabaca?

Alıntıları Göster
    quote:

cihaz henüz piyasaya çıkmadı yurtdışında. önümüzdeki ay çıkacağı söyleniyor. fiyat konusunda bilgim yok maalesef.

cihaz gerçekten sabırsızlık yaratıyor ama baklemekte fayda var biraz.
    ben şahsen Casper firmasının bu cihazı getireceğine inanıyorum. yani.. tamam ama.. "o kadar da değil" kesin getirirler..

eğer bu cihazı da getirmezlerse söz veriyorum faks ve e-mail yağmuruna tutucam HTC firmasını ve "Onlara" soracağım, ithalatçıları tarafından böyle cihazların niçin Türkiye'ye getirilmediğni. Tayvan'da iyi konumda tanıdıklarım var. gerekirse onları da devreye sokmayı düşünebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: nikelaj

quote:

cihaz henüz piyasaya çıkmadı yurtdışında. önümüzdeki ay çıkacağı söyleniyor. fiyat konusunda bilgim yok maalesef.

cihaz gerçekten sabırsızlık yaratıyor ama baklemekte fayda var biraz.
    ben şahsen Casper firmasının bu cihazı getireceğine inanıyorum. yani.. tamam ama.. "o kadar da değil" kesin getirirler..

eğer bu cihazı da getirmezlerse söz veriyorum faks ve e-mail yağmuruna tutucam HTC firmasını ve "Onlara" soracağım, ithalatçıları tarafından böyle cihazların niçin Türkiye'ye getirilmediğni. Tayvan'da iyi konumda tanıdıklarım var. gerekirse onları da devreye sokmayı düşünebilirim

Alıntıları Göster
    Telefon cok harika ,yurt disinda on siparislerler alinmaya baslandi bile.2-3 hafta icinde bir telefon alacagim.Seceneklerim icinde bu model birinci siraya yerlesmis durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 28 Aralık 2007; 19:41:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Telefon cok harika ,yurt disinda on siparislerler alinmaya baslandi bile.2-3 hafta icinde bir telefon alacagim.Seceneklerim icinde bu model birinci siraya yerlesmis durumda.

Alıntıları Göster
    Daha once Mpx200 ,Mpx220,I-mate jam,Eten m500 gibi kullanmis oldugum,WinMobile isletim sistemli ,modellerden uzun bir sure sonra, HTC S730 modelini bugun gidip satin alarak,ara verdigim winmobile cihaz kullanmama boykotuna son vermis bulunuyorum.Ilk izlenimlerim cihaz ozellikle boyutlari ve hizi konusunda bekledigimdende iyi.S730 bana ,Nokia 6600 ve Sx1 kullandigim yillari hatirlatti.Ilerleyen gunlerde cihaz hakkinda detayli bir inceleme yapacagim.

• quote:

Daha once Mpx200 ,Mpx220,I-mate jam,Eten m500 gibi kullanmis oldugum,WinMobile isletim sistemli ,modellerden uzun bir sure sonra, HTC S730 modelini bugun gidip satin alarak,ara verdigim winmobile cihaz kullanmama boykotuna son vermis bulunuyorum.Ilk izlenimlerim cihaz ozellikle boyutlari ve hizi konusunda bekledigimdende iyi.S730 bana ,Nokia 6600 ve Sx1 kullandigim yillari hatirlatti.Ilerleyen gunlerde cihaz hakkinda detayli bir inceleme yapacagim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

türkiyeye geldimi? kaç para?

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

türkiyeye geldimi? kaç para?

Alıntıları Göster
    Yok arkadasim Turkiyeye gelmedi cihaz,yurt disindan aldim.Ama umarim Turkiye ye gelir ve sizde benim performans olarak smartphone sinifinda cok basarili buldugum bu cihazi kullanirsiniz.

• quote:

Yok arkadasim Turkiyeye gelmedi cihaz,yurt disindan aldim.Ama umarim Turkiye ye gelir ve sizde benim performans olarak smartphone sinifinda cok basarili buldugum bu cihazi kullanirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben de bu makinadan edindim. daha doğrusu e65'in üzerine 150 ytl daha vererek aldım sıfır. ama çin malı yazıyo. sizin ki de mi çin malı yoksa bana çakma mı verdiler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.